13 / 05 / 2024

talimhane otelleri doluluk oranı

talimhane otelleri doluluk oranı

Ali İmdat Uçar Eylül ayı ile birlikte, Talimhane bölgesindeki otellerde yüzler gülüyor. Gezi olaylarının öncesindeki, yoğun günlerine dönen bölge otellerindeki doluluk oranları yüzde 90’ları buluyor. dedi...

Kapadokya otelleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye’nin peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, butik otelleri ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesi Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

Uludağ'da doluluk oranının yüzde 100'ü geçmesi hedefleniyor!

Kar kalınlığının yarım metreyi bulduğu Uludağ'da aralık ayında doluluk oranı yüzde 50'yi geçerken, yılbaşı ve sömestr tatilinde bu oramn yüzde 100'e çıkacağı umut ediliyor. Acenteler yatak kapasitesinin az olduğunu belirtiyor.

İstanbul barajlarının doluluk oranı 2 Aralık 2014!

Alibeyköy barajı yüzde 67.84 doluluk seviyesine ulaşırken, birkaç ay önce ineklerin otladığı tarihi Mağlova kemeri de sular altında kaldı. İstanbul genelindeki barajların doluluk oranı yılın ek yüksek seviyesi olan 45.97'ye ulaştı.

Barajların doluluk oranı yılın en yüksek seviyelerinde!

Türkiye'yi etkisi altına alan yağışlı hava İstanbul'daki barajları da doldurdu. Yaz aylarında alarm veren Alibeyköy barajı yüzde 67.84 doluluk seviyesine ulaşırken, birkaç ay önce ineklerin otladığı tarihi Mağlova kemeri de sular altında kaldı. İ

Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı'nın sağlık durumu iyi!

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un köşe yazısına göre; hafta sonu Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı ile ilgili tatsız bir haber kulağıma çalındı. Yazıcı'nın bir böbreğinin iflas ettiği, bağışıklık sistemi çöktüğü için zatürreye yakalandığı

Türkiye Avrupa'nın en düşük otel doluluk oranına sahip ülke oldu!

Türkiye’nin çevresindeki karışıklıklar birçok sektörde olduğu gibi turizme de fatura çıkarıyor. Türkiye, yüzde 63.8 ile İsrail’in ardından Avrupa’nın en düşük otel doluluk oranına sahip ülkesi oldu.

Avrupa'da Ekim ayı raporuna göre otel doluluk oranı en az ülke Türkiye!

Ekim ayı turizm sektörü raporuna göre Türkiye, Avrupa ülkeleri arasında otel doluluk oranı en düşük olan ülke oldu. Geçen ayı yüzde 63 doluluk oranıyla geçiren oteller, Kobani olayları yüzünden zarar etti.

Barajlardaki doluluk oranı yüzde 37.76'ya ulaştı!

İstanbul'da yaşanan kuraklığın ardından barajlarda doluluk oranları geçtiğimiz Ağustos ayında 17.23’e kadar inmişti. Son yağışlarla tüm barajlardaki su seviyeleri yükselirken, toplam doluluk oranı da yüzde 37.76’ya ulaştı.

Barajlarda doluluk oranı yüzde 37.76'ya çıktı!

İSTANBUL’da yaşanan kuraklığın ardından barajlarda doluluk oranları geçtiğimiz Ağustos ayında 17.23’e kadar inmişti. Son yağışlarla tüm barajlardaki su seviyeleri yükselirken, toplam doluluk oranı da yüzde 37.76’ya ulaştı.

Barajlardaki doluluk oranı yükseldi!

İstanbul'da yaşanan kuraklığın ardından barajlarda doluluk oranları geçtiğimiz Ağustos ayında 17.23'e kadar inmişti. Son yağışlarla tüm barajlardaki su seviyeleri yükselirken, toplam doluluk oranı da yüzde 37.76'ya ulaştı

Baraj doluluk oranları 20 Kasım 2014 son durum!

İstanbul'da etkili olan yağışlar barajlara da ulaştı. Özellikle, Alibey ve Pabuçdere Baraj Havzaları'na düşen yağışlar sonucu İstanbul Barajları'nın doluluk oranı 20 Kasım 2014 itibariyle yüzde 37.41 oranına ulaştı.

İstanbul'da barajlardaki doluluk oranları yüzde 29,12!

AA muhabirinin Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile belediyelerin su ve kanalizasyon idarelerinden derlediği bilgiye göre, İstanbul'daki barajlarda ortalama doluluk yüzde 37,41, Ankara'da yüzde 29,12 olarak kayıtlara geçti.

Baraj doluluk oranları 18 Kasım 2014!

İstanbul'da etkili olan yağışlar barajlara da ulaştı. Özellikle, Kazandere, Istrancalar ve Pabuçdere Baraj Havzaları'na düşen yağışlar sonucu İstanbul Barajları'nın doluluk oranı 18 Kasım 2014 itibariyle yüzde 36.98 oranına ulaştı.

talimhane otelleri doluluk oranı Haberi

talimhane otelleri doluluk oranı


Eylül ayı ile birlikte, Talimhane bölgesindeki otellerde yüzler gülüyor. Gezi olaylarının öncesindeki, yoğun günlerine dönen bölge otellerindeki doluluk oranları %90’ları buluyor. 


Eylül ayıyla birlikte iş dünyasının hareketlendiğini ve uluslararası kongrelerin yoğunlaştığını kaydeden Ramada İstanbul Taksim Hotel Genel Müdürü Ali İmdat Uçar, “Otellerimizde özlediğimiz doluluklar, geri geldi ve sektörün yüzü yeniden gülüyor. Yoğun ve hareketli bir Eylül ayına girdik. Bu yılın sonuna kadar, yoğunluğumuz devam edecek ” dedi. 


Bölge ülkelerin, ticaret toplantı üssü Talimhane oldu 


Başka komşu ülkeler olmak üzere, bölgedeki ülkelerin ve uluslararası şirketlerin toplantı üssünün Talimhane bölgesi otelleri olduğunu anlatan Ali İmdat Uçar, şunları söyledi: 

“Avrupa’dan Ortadoğu’ya, Rusya’dan Uzakdoğu’ya birçok şirket, uluslararası toplantılarını yapmak için İstanbul’u tercih ediyor. Hem ulaşım açısından orta bir noktada olmamız, hem de sunduğumuz hizmet kalitesiyle yoğun talep...