27 / 04 / 2024

talip kahraman biyografi

talip kahraman biyografi

Talip Kahraman İnşaat'ın sahibi Talip Kahraman, yakalanmış olduğu ve uzun süredir tedavi gördüğü amansız hastalığa yenik düşerek dün (7 Ocak 2014) Ankara'da hayatını kaybetti. Peki Talip Kahraman kimdir?

Talip Kahraman kimdir?

Uzun yıllar, ödediği yüksek vergilere rağmen ortaya çıkmak istemeyen, ismi açığa çıktıktan sonra da art arda Ankara’nın vergi rekortmeni olması nedeniyle adını duyuran Talip Kahraman’ı herkes bono zengini olarak tanımlıyor...

İşadamı Talip Kahraman vefat etti!

Rize İkizdereli olan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la da dostluğu bulunduğu bilinen Talip Kahraman, yakalanmış olduğu ve uzun süredir tedavi gördüğü amansız hastalığa yenik düşerek Ankara'da hayatını kaybetti...

Genç Kahramanlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Genç Kahramanlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi, Talip Kahraman Şube Müdürlüğü'nde 20 milyon TL sermaye ile 17 Şubat'ta Üsküdar, Murat Reis Mahallesi'nde açıldı.

Çekmeköy Hacı Fatma Talip Kahraman Camii’nin temeli atıldı!

Çekmeköy'de hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapılan Hacı Fatma Talip Kahraman Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine; İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin de katıldı...

Selimoğlu Group hisselerine Pana Yapı talip oldu!

Brooklyn Park, Brooklyn Life, Çengelköy Park Evleri, Kartal Eagle, Bağdat Caddesi'nde, Çeşme'de çok sayıda projeye imzasını atan Selimoğlu Group hisselerinin yüzde 48'sine, Arap yatırımcı ve Pana Yapı talip oldu.

Pana Yapı, Selimoğlu Group'un yüzde 48 hissesine talip oldu!

Brooklyn Park, Brooklyn Life, Çengelköy Park Evleri, Kartal Eagle, Bağdat Caddesi’nde 6 farklı, Çeşme’de çok sayıda projeye imzasını atan Selimoğlu Group hisselerinin yüzde 48’sine, Arap yatırımcı ve Pana Yapı talip oldu.

Urtim 17 milyar dolarlık Star Rafinerisi projesine talip!

İzmit Tüpraş Rafinerisinde güvenli iskele sistemlerini yapan URTİM, İzmir Aliağa'da yapılacak Star Rafinerisi projesinin de iskele sistemlerine talip oldu.

URTİM 17 milyar dolarlık Aliağa Star Rafinerisi projesine talip!

Bir çok önemli projede güvenlikli iskele sistemleriyle yer alan URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri A.Ş. şimdi de Petkim'in Aliağa'da hayata geçireceği Star Rafineri'sinin güvenlikli iskele sistemlerinin üretimine talip oldu.

URTİM Star Rafinerisi iskele sistemlerine talip oldu!

İzmit Tüpraş Rafinerisi'nde güvenli iskele sistemleriyle çözüm ortağı olan URTIM, Aliağa'da yapılacak olan Star Rafinerisi projesinin de iskele sistemlerine talip oldu..

Tayfun Kahraman kimdir?

2004 yılında Mimar Sinan Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamlayarak, Şehir plancısı unvanı ile mezun olan Tayfun Kahraman kimdir? Tayfun Kahraman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tayfun Kahraman...

1988 yılında 3. Boğaziçi Köprüsü yapımına 4 firma talip olmuş!

1988 yılında İstanbul Belediyesi'nin Bağlarbaşı ve Ortaköy arasında yaptıracağı 3. Boğaziçi Köprüsü'nün yapımına 4 firma talip olmuş. Yap-işlet-devret modeliyle yaptırılacak köprüye en uygun teklifi 171 milyon dolarla STFA Grubu vermiş.

Rasim Kahraman İzmir'e tam teşekküllü hastane sözü verdi!

İzmir Mardinliler Vakfı Başkanı, hayırsever işadamı, Ak Parti İzmir 1. Bölge milletvekili aday adayı Rasim Kahraman, milletvekili seçildiğinde yapacaklarına dair önemli açıklamalar yaptı.

1984 yılında Cindoruk, Boğaziçi Köprüsü'ne talip olmuş!

1984 yılında Doğru Yol Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Cindoruk, Boğaziçi Köprüsü'ne 10 milyar lirayla talip olmuş. 1984 yılı şartlarında 7 milyara mal olan köprüyü 10 milyar liraya alacağım demiş.

1983 yılında İstanbul Metrosu'nun yapımına 4 ülke talip olmuş!

1983 yılında İstanbul ve Ankara metrosunun yapımına Japonya, İngiltere, Sovyetler ve İtalya talip olmuş. Yenikapı-Ayazağa arasında yapılması düşünülen, 14 kilometre uzunluğundaki İstanbul Metrosu'na 150 milyar lira harcanacakmış.

İdris Kahraman İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İdris Kahraman İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyon TL sermaye ile, 6 Şubat 2015'te, Kadıköy'de, İdris Kahraman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

talip kahraman biyografi Haberi

talip kahraman biyografi

Talip Kahraman kimdir?

Talip Kahraman, 1936 yılı Rize doğumlu. Talip Kahraman İnşaat A.Ş'nin sahibi Talip Kahraman, yakalanmış olduğu ve uzun süredir tedavi gördüğü amansız hastalığa yenik düşerek dün (7 Ocak 2014) Ankara'da hayatını kaybetti. 


78 yaşında vefat eden işadamı Talip Kahraman’ın cenazesi bugün (8 Ocak 2014 Çarşamba günü) İstanbul’da Üsküdar Şakirin Camii'nde İkindi Namazına müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrasında Karacaahmet Mezarlığında defnedilecek.


Peki Talip Kahraman kimdir? Talip Kahraman hayatı boyunca hangi işlere imza attı?


Talip Kahraman biyografi...

1936 yılı Rize doğumlu Talip Kahraman eğitim hayatını burada tamamladı. Ancak üniversiteye gidemeyen Kahraman, askerliğinin ardından müteahhitliğe soyundu. 


Kahraman, müteahhitliğe 1965’te Artvin’de başladı. Şirketini ise 1983 yılında kurdu.


Devlete çok sayıda iş yapan Talip Kahraman'ın parasının kaynağı sanayi inşaatları olarak gösteriliyor. 


Talip Kahraman'ın  yaptığı işler arasında; PTT tesisleri, Telekom binaları,...