07 / 07 / 2024

tam altın ne kadar

tam altın ne kadar

Altın fiyatları haftanın yeni işlem gününde milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın almak isteyenler ve yatırımcılar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın kaç TL? soruların cevaplarını araştırıyor. İşte 10 Mayıs 2022son dakika altın fiyatları...

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Gram, Çeyrek, gremse, tam altın fiyatı!

Altının ons fiyatı güne 2301 dolardan başlarken 22 ayar gram altın 2374 lira oldu. Çeyrek altın, Ata altın fiyatı, gremse altın, tam altın bugün ne kadar? 27 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Tam altın fiyatı kaç TL? Yarım altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Özellikle yatırımcılar ''Çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Tam altın fiyatı kaç lira? Yarım altın ne kadar?'' sorularını merak ediyor. İşte Kapalıçarşı altın fiyatları 18 Haziran 2024...

Harem altın fiyatları 11 Haziran 2024: Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? Gram altın kaç TL?

Altın fiyatları FED faiz kararına odakladın. Dün güne yükselişle başlayan altın fiyatları bugün tekrar geriledi. Peki Harem altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? 11 Haziran 2024 altın fiyatları.

Harem Altın fiyatları! Altın almak isteyenler dikkat! Tam altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç TL? 

Altın alıp satmak isteyen milyonlarca kişi Harem Altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın almak isteyenler dikkat, tam altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç TL? 3 Haziran 2024 altın fiyatları.

26 Mayıs 2024 altın fiyatları ne kadar? İşte son dakika gram, çeyrek, tam altın fiyatları!

Altın almak isteyen pek çok kişi altın fiyatlarındaki son durum ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki altın fiyatları bugün kaç TL? Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları! Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın yatırımcıları güncel altın fiyatlarını takip ediyor. Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları: 22, 24 ayar gram altın, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? 7 Mayıs 2024 altın fiyatları!

Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın yatırımcıları ''22,24 ayar gram altın, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? 7 Mayıs altın fiyatları kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 7 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Güvenli liman altına talep artıyor! Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Yatırımcıların 'güvenli liman' olarak gördüğü altına talep her geçen gün artıyor.  Altın fiyatları her geçen gün yükselirken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler tarafından  merakla takip ediliyor.  Ons altın bugün 2344 dolardan işlem görüyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları.

Altın yükseliyor! 30 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Altın fiyatları hafta sonun ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Güne yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcıların odağında. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek ve tam altın ne kadar? Altın bugün yükseldi mi? Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikici işlem gününde tekrar yükselmeye devam ediyor.  Ons altın ve dövizdeki değişimlerden etkilenen altın fiyatlarında ibreler yukarı yönlü. Gram, çeyrek ve tam altın ne kadar? Son dakika altın fiyatları.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, tam altın bugün ne kadar? 6 Şubat 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor.  Ons altın bugün 2025 dolardan işlem görüyor. Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 6 Şubat 2024 altın fiyatları.

tam altın ne kadar Haberi

tam altın ne kadar

Son dakika altın fiyatları yakından takip ediliyor. Vatandaşlar "10 Mayıs 2022  gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın kaç TL? Cumhuriyet altın fiyatları  ne kadar oldu?" sorularının yanıtlarını araştırıyor. Peki altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri neler altın haftanının ilk işlem gününde düştü mü yükseldi mi? İşte 10 Mayıs 2022 güncel canlı altın fiyatları...

GRAM ALTIN NE KADAR?

Alış fiyatı: 914,77 lira
Satış fiyatı: 931,20 lira

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA?

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.496 lira
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.521 lira

Eski çeyrek alış fiyatı: 1.494 lira
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.520 lira 

YARIM ALTIN FİYATLARI KAÇ LİRA 10 MAYIS 2022?

Yeni yarım alış fiyatı: 2,992 lira
Yeni yarım satış fiyatı: 3,044 lira
Eski yarım alış fiyatı: 2,978 lira
Eski yarım satış fiyatı: 3,037 lira

TAM ALTIN FİYATI KAÇ LİRA?

Yeni tam alış fiyatı: 5,973 lira
Yeni tam satış fiyatı: 6,045 lira 

Eski tam alış fiyatı: 5,973 lira
Eski tam satış fiyatı:...