14 / 05 / 2024

Tam Faktoring

Tam Faktoring

Tam Faktoring, Temmuz ayında 2 bin 600 aktif müşteriye ve 180 milyon TL'yi aşan işlem hacmine ulaştı. Şirket 1 yıl içinde açtığı 12 şubeye, 4 şube daha ekleyerek toplam şube sayısını 16'ya çıkardı.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Tam Faktoring'e ortak oldu!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), 2012 Mayıs ayında BDDK’dan faaliyet izni alarak işlemlerine başlayan Tam Faktoring’in sahibi Vektör Yatırım Holding’e %9,5 oranında ortak oldu...

Tam Faktoring hizmete başladı ve şubeleşiyor!

Faktoring sektörüne yeni bir vizyon getirme hedefiyle kurulan Tam Faktoring, Haziran ayında BDDK’nın izni ile faaliyetine resmen başladı

Ankara Altındağ'daki kentsel dönüşüm atağına tam not verildi!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin kentsel dönüşüm atağı vatandaşlardan tam not aldı. Başkan Tiryaki, göreve geldiği günden itibaren ilçede 45 binden fazla gecekondu yıkarak yapılaşmanın önündeki engelleri bir bir ortadan kaldırdı.

Altındağ kentsel dönüşüm çalışmaları tam not aldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin, kentsel dönüşüm adına attığı adımlarla vatandaştan tam not alıyor. Tiryaki, göreve geldiği günden itibaren ilçede 45 binden fazla gecekondu yıkarak yapılaşmanın önündeki engelleri bir bir ortadan kaldırıyor.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura sonuçları tam liste!

Kura çekilişi dün gerçekleşen TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde 350 adet konut için hak sahipleri belirlendi. İşte TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura sonuçları tam liste...

Efendibey Kentsel Dönüşüm projesi tam gaz ilerliyor!

Niğde Belediye Başkanlığının projelerinden olan Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi TOKİ işbirliğiyle tam gaz ilerlemeye devam ediyor.

Gaziantep Mavikent kura sonuçları tam liste!

Gaziantep Mavikent Konutları kura çekilişi bugün saat 09:00'da gerçekleşti. Projede 2+1 daireler kurayla satışa sunuldu. Peki Gaziantep Mavikent kura sonuçları tam liste yayınlandı mı?

Seyhan Belediyesi'ne kentsel dönüşümde tam yetki verildi!

Adana Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Kentsel dönüşüm konusunda Seyhan Belediyesine tam yetki verdi. Seyhan Belediyesi projeye başlamak için gün sayıyor.

Gebze’ye tam donanımlı olimpik havuz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yüzme sporuna tam donanımlı modern bir tesis kazandırdı. Tesiste olimpik, yarı olimpik ve çırpınma havuzları yer alıyor. Tesis başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlarken uluslararası müsabakalara da zemin hazırlayacak.

2006 yılında Beykoz Kasrı için Kadir Topbaş'a tam yetki!

2006 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beykoz Kasrı'nın da içinde bulunduğu 200 dönümlük alanın Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisi için Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a tam yetki vermiş.

Gaziantep'te konut almanın tam zamanı!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıdvan Köksüzer, konutların maliyetine yakın fiyatlara satıldığını belirterek, “ Konut almanın tam zamanı” çağrısı yaptı.

Dekar Asmalı Sokaklar’da teslimler tam zamanında!

‘Her eve bir bahçe2 anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Melik Taşdan: Kentsel dönüşüm tam olarak anlatılamadı!

Türkiye’de çürük binaların yenilenmesi amacıyla oluşturulan kentsel dönüşüm yasasının doğru bir karar olduğunu belirten DEMİAD Başkanı Melik Taşdan, kentsel dönüşüm yasasının hakla tam olarak aktarılmadığını söyledi.

Mustafa Baygan:Tüketicinin emlak sektörüne güveni tam!

ERA Türkiye'nin Koordinatörü Mustafa Baygan, inşaata olan güven artışını emlak sektörüne güvenin hiç bitmeyeceği şeklinde yorumlarken "Kimse ağzına balon kelimesini almasın, tüketicinin gayrimenkule güveni her zaman tam" dedi.

Asansör yönetmeliği 2015 tam metni!

Asansör işletme bakım ve periyodik kontrol yönetmeliği, 24 Haziran 2015 tarihinde 29396 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik asansörlerin kullanım talimatlarını düzenliyor. İşte asansör yönetmeliği 2015 tam metni..

Tam Faktoring Haberi

Tam Faktoring


Geçtiğimiz günlerde 1 yaşını kutlayan Tam Faktoring, Temmuz ayında 2 bin 600 aktif müşteriye ve 180 milyon TL'yi aşan işlem hacmine ulaştı. Şirket 1 yıl içinde açtığı 12 şubeye, 4 şube daha ekleyerek toplam şube sayısını 16'ya çıkardı. İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, Gaziantep, Konya, Kocaeli ve Antalya'da da şubeleri olan şirket, yarın İzmir'de ilk şubesini açıyor. Toplamda 16 şubesiyle KOBİ'lerin yanında yer alan şirket, Türkiye genelindeki şube sayısını 2013 yılı sonunda 20'ye çıkarmayı hedefliyor. Tam Factoring yetkilileri, "Faturalı alacaklarını kolayca nakde çevirmek isteyen KOBİ'lere yakın lokasyonlarda yer alan modern şubelere ve teknolojik altyapıya sahip Tam Faktoring, faktoring hizmetinde uzman çalışanlarıyla müşterilerine yeni bir faktoring deneyimi sunuyor" dedi.


Yeni...