05 / 05 / 2024

Tam Yapı market

Tam Yapı market

Bu yıl yüzde 30 büyüme hedeflediklerini söyleyen Tam Yapı Genel Müdürü İbrahim Kara, 20 bin ürün çeşidiyle hizmet veren firmanın yerel olmanın avantajını kullanarak bulunduğu lokasyonda büyüdüğünü söyledi...

Storks Elektrik Elektronik Hırdavat Yapı Market Limited Şirketi kuruldu!

Storks Elektrik Elektronik Hırdavat Yapı Market Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından kuruldu.

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alpteki Yılmaz tarafından kuruldu.

Yapı Kredi Worldcard’ı olanların hesabına tam bu kadar para yatacak!

Bankalar düzenlediği kampanyalarla hem mevcut müşterilerini sevindiriyor hem de yeni müşteri kazanmayı amaçlıyor. Yapı Kredi de bu kapsamda, Worldcard’ı olan müşterilere özel bir kampanya düzenleyerek kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin hesabına tam bin lira yatırılacağını duyurdu.

Volkswagen Transporter modellerinde görülmemiş indirim! Transporter modellerine tamı tamına 52.500 TL indirim yapıldı!

Ticari araç piyasasında en çok tercih edilen marka ve modellerden biri olan Transporter Kombi'ye mayıs ayına özel tam 52.500 TL'lik indirim geldi. Ticari araç almak isteyen kişiler Volkswagen Transporter modellerine yapılan indirim sonrası aracın güncel fiyatını merak ediyor.

Volkswagen Caddy modellerinde büyük indirim! Tüm Caddy modellerine tam 45.500 TL indirim yapıldı!

Ticari araç sınıfında en çok tercih edilen marka ve modellerden olan Volkswagen Caddy’in Life, Style, Impression ve Cargo modellerine tam 45.500 TL indirim yapıldı. İşte 15 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Volkswagen Touareg'e tam 409.400 TL’lik zam yapıldı! Touareg’in yeni fiyatına çok şaşıracaksınız!

Mayıs ayına girilmesiyle beraber Türkiye’deki tüm araç markaları tek tek yeni fiyatlarını duyurmaya başladı. Bu kapsamda, Volkswagen de yeni fiyatlarını paylaştı. Açıklanan fiyatlara bakıldığında Touareg’e tamı tamına 409.400 TL’lik zam yapıldığı görüldü. İşte 13 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

TMO peş peşe açıkladı! Çiftçilere 1 milyar 432 milyon TL ödeme yapıldı! Buğday, arpa, mısır alımları tam gaz!

TMO peş peşe açıkladı! Çiftçilere 1 milyar 432 milyon TL ödeme yapıldı! Buğday, arpa, mısır alımları tam gaz!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıkladı! Tam 5 bin 888 TL zam yapıldı! Maaş farkları yarın yatıyor! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından gazi maaşları ile ilgili açıklama geldi. Bakanlık, gazi maaşlarına tam 5 bin 888 TL zam yapıldığını açıkladı. Peki 2023 gazi maaşları ne kadar oldu?

Erciyes Üniversite sözleşmeli personel alımı yapıyor! Tam 104 kişi için başvuru şartları!

Erciyes Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı yapıyor! Tam 104 kişinin alınacağı haber ile ilgili detaylar şöyle:

Altında büyük deprem olacak! Gram altın tam bu rakama kadar düşecek! Elinde altını olanlar şimdiden planınızı yapın

Ekonomist Hatice Kolçak altın fiyatlarının düşeceğini söyleyerek kritik değerlendirmelerde bulundu. Altında büyük deprem olacak! Gram altın tam bu rakama kadar düşecek! Elinde altını olanlar şimdiden planınızı yapın...

Ziraat Bankası kartı olanların çocuklarına müjde! Tam yüzde 50 indirim yapılıyor! Sakın kaçırmayın!

Ziraat Bankası kartı olanların çocuklarını sevindirecek haber geldi. Bankkart’ı olanlara tam yüzde 50 indirim yapılıyor! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

EYT'liler hemen siz de yapılandırmaya bakın! EYT'liler için son dakika fırsatı! Tam bu kadar ödenecek!

Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği borç yapılandırma paketi bugün Kabine Toplantısı'nda masaya yatırılacak. EYT'liler hemen siz de yapılandırmaya bakın! EYT'liler için son dakika fırsatı! Tam bu kadar ödenecek!

Tam Yapı market Haberi

Tam Yapı market


Yapı market sektöründe yerel olmanın avantajım da kullanarak, her yıl ortalama yüzde 25 büyüyen Tam Yapı, 20 bin çeşit ürün ile hizmet veriyor. Bu yıl yüzde 30 büyüme hedefledkilerini söyleyen Tam Yapı Genel Müdürü İbrahim Kara, 20 bin ürün çeşidiyle hizmet veren firmanın yerel olmanın avantajını kullanarak bulunduğu lokasyonda büyüdüğünü söyledi. 3 bin metrekare satış alanında, 20 çalışan ile hizmet verdiklerini aktaran Kara, "Mobilya çeşitliliğinde oldukça iyiyiz. Hedef kitlemiz çok geniş. Hemen her segmente hitap ediyoruz. 

Müşterilerimiz mobilyanın her çeşidini bizde bulabiliyor. Makine ve aletlerde de geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Özellikle bahçe makinelerinde çeşidimiz çok. Müşterilerimiz mobilyanın her çeşidini bizde bulabiliyor. 

Makine ve aletlerde de geniş bir ürün yelpazesine sahibiz"  dedi. 

Beyaz eşya ve küçük ev aletleri, avize ve aydınlatma, boya...