02 / 05 / 2024

tameer

tameer

Tuğba Büyüküstün'e Dubaili inşaat firması Tameer, 414 metrelik Princess Tower projesinden daire hediye etti!

Tameer International Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Tameer International Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Şişli'de Bıju Chandran ve Frederic N. Randrıamora ortaklığında kuruldu.

Tameer İstanbul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tameer İstanbul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Doruk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Fehmi Tokay Caddesi'nde kuruldu.

2006 yılında Türkiye'ye, 13 milyar dolarlık emlak yatırımı!

2006 yılında Cannes'daki 'burgu kuleler'in tanıtıldığı emlak fuarında Dubaili Tameer Holding, Türkiye'de 8 milyar dolarlık bir proje planladığını, Türk Mall ise 5 milyar dolarlık yatırım planını açıklamış.

Tuğba Büyüküstün'e Princess Tower'dan 2.5 milyon liralık daire!

Tuğba Büyüküstün'e Dubaili inşaat firması Tameer, 414 metrelik Princess Tower projesinden daire hediye etti!

Hariri Ailesi emlak projelerini yavaşlatıyor

33 katlı Dubber Podium'un ön yüzüne dünyanın en büyük LED ekranını yapacağını açıklayan Tameer Real Estate, finansal kriz nedeniyle 350 çalışanını işten çıkaracağını duyurdu.

Dubai Towers'ın başına gelenler 8 milyar dolarlık yatırımı ürküttü

İstanbul Mimarlar Odası'nın açtığı dava sonuçlanana kadar İETT arazisinin bedelini ödemeyeceğini açıklayan Sama Dubai'nin yaşadıkları, Türkiye'de 8 milyar dolarlık proje gerçekleştirmeyi planlayan Dubaili Tameer Holding'i ürküttü.

tameer Haberi

tameer

Tuğba Büyüküstün'e Dubai'de inşaat alanında faaliyet gösteren Tameer isimli firma 414 metrelik Princess Tower gökdeleninin reklamını yapmak için teklifte bulundu. Firma yetkilileri Tuğba Büyüküstün'e Princess Tower'dan 2 buçuk milyon lira değerindeki residence'ı hediye...