23 / 07 / 2024

TANAP finansman anlaşmaları ne zaman

TANAP finansman anlaşmaları ne zaman

2018’de ilk gazın taşınacağı TANAP boru hattının finansman anlaşmaları yıl sonunda yapılacak

TikTok'un bu özelliği çok sevilecek! Anlaşmalar yapıldı bile

TikTok kullanıcılarını sevindirecek haber geldi. Yetkililer yeni bir özellik olarak IMDb ile entegrasyon anlaşması yaptı.

Belediye ve banka anlaştı! Çalışana rekor promosyon...

Malatya'da Yeşilyurt Belediyesi'nde görev yapan bin 30 personeli ilgilendiren maaş promosyon ihalesi sonuçlandı. Bankalarla maaş hesaplarının taşınmasına yönelik yapılan anlaşmalar arasında verilen promosyon ücretlerinde yeni bir rekor kırıldı.

Merkez Bankası'nın swap anlaşmaları 28 milyar dolara ulaştı!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri merkez bankaları arasında imzalanan 5 milyar dolarlık swap anlaşması ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın toplam swap anlaşmalarının büyüklüğü 28 milyar dolara ulaştı.

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm anlaşmaları hızlandı!

Eyüpsultan'ın İslambey mahallesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlar kentsel dönüşüm için ofislere gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Kanal İstanbul'a Çinlilerden finansman gelecek mi?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü köşesinde Kanal İstanbul projesini ve finansman tartışmalarını kaleme aldı. İşte Jale Özgentürk'ün o yazısı...

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Suriye ile İran arasında yeniden imar anlaşması yapıldı!

İranlı şirketler ve Suriye arasında, Suriye'nin yeniden imarı için anlaşmalar yapıldığı bildirildi. Suriye Başbakanı İmad Hamis başkent Tahran'da Cihangiri ile bir araya geldi...

Sürdürülebilir Şehirler Projesi'ne 500 milyon avroluk finansman!

İller Bankası ile Dünya Bankası arasında, Sürdürülebilir Şehirler Projesi kapsamında 500 milyon avroluk düşük faizli finansman anlaşması imzalandı.

Türk inşaat sektörü Kuveyt'te milyarlarca dolarlık anlaşmalar yapıyor!

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Gassan Yusuf Abdulbari ez-Zevavi, Türk inşaat sektöründen 3 büyük firmanın Kuveyt'te milyarlarca dolar değerinde iş anlaşmaları yaptığını söyledi.

TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde anlaşmalar sağlanıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Güngören Belediyesi tarafından hayata geçirilen TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleriyle anlaşmalar sağlanıyor. 

DAP Yapı Maslak projesi için çalışmalarını sürdürüyor!

DAP Yapı Maslak projesi için "Uçan bina" olarak basına tanıtılıyor.Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede hak sahipleri ile anlaşmalar devam ediyor..

Edirne-Kars Hızlı Tren projesine Çin finansmanı!

Edirne-Kars Hızlı Tren yatırımına ilişkin bir anlaşma gündeme geldi. Çin ile Türkiye arasında büyüklüğü 30 milyar doları bulacak bu projeye yönelik finansman anlaşmasının imzalanacağı belirtildi.

4 soruda emlakçı komisyonu!

Emlak alım satım ve kiralama işlemlerinde alıcı ve satıcının emlakçı aracılığı ile buluşması ve anlaşmaları halinde emlakçıya komisyon ödenmesi gerekiyor. İşte 4 soruda emlakçı komisyonu...

TANAP finansman anlaşmaları ne zaman Haberi

TANAP finansman anlaşmaları ne zaman

2018’de ilk gazın taşınacağı TANAP boru hattının finansman anlaşmaları yıl sonunda yapılacak

Temel atma töreni 17 Mart 2014'te yapılan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP) Projesi, Haziran 2018 sonunda tamamlanarak Türkiye'ye ilk gaz teslim edilecek. Önümüzdeki hafta başlayacak olan Dünya Enerji Zirvesi'nde enerji güvenliği konusunda en önemli maddelerden biri olacak TANAP'ın finansman anlaşmaları ise bitmek üzere. SABAH'ın sorularını yanıtlayan projenin Genel Müdürü Saltuk Düzyol, "Projenin finansmanı için ortaklarımız BOTAŞ ve SGC ile Dünya Bankası, Avrupa Yatırım Bankası ve Asya Altyapı Yatırım Bankası arasında müzakereler devam ediyor. Anlaşmalarının yılsonunda ya da en geç önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde imzalanması bekleniyor" dedi. Boru hattının Eskişehir'den Türkiye-Yunanistan sınırına kadar uzanan ve Çanakkale Boğaz Geçişini de kapsayan bölümünün yaklaşık bir buçuk yıl sonra yani...