29 / 04 / 2024

TANAP ihalesi için önemli uyarı

TANAP ihalesi için önemli uyarı

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Namık Ekinci, TANAP projesinde teklif verenler arasında adil ticaret yapmadıkları gerekçesiyle birçok pazara sokulmayan Çin ve Hintli boru üreticilerinin yer almasını eleştirdi...

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 yeni konutluk dev proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi ihalesi için geri sayım başladı. Ferhatpaşa Mahallesi'nde yükselecek olan projede 648 konut yer alacak.

Limak, Karayipler’deki havalimanı ihalesi için yeterlilik başvurusu yaptı! 

Limak Şirketler Grubu, Turks - Caicos Adaları Havalimanları Otoritesi'nin ülkenin en büyük havalimanı olan Howard Hamilton Uluslararası Havalimanı için düzenlediği ihaleye yeterlilik başvurusunda bulundu. İşte ayrıntılar...

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Kıbrıscık projesinin ihalesi için yeni tarihi açıkladı. TOKİ'nin Bolu projesinde 110 adet konut yer alıyor.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için 7.2 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesi için verilen en yüksek teklif 7 milyar 221 milyon TL oldu. İşte dev teklifi veren o firma...

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu ihalesi için geri sayım başladı!

Ankara'da hayata geçirilecek yeni metro hattının inşaatı için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’yla anlaşma yapıldı. Kredi anlaşması sonrasında kısa süre içerisinde ihaleye çıkılacak. 

TOKİ Tuzla Aydınlı projesi ihalesi için son 2 gün!

İstanbul'da yatırımlarını hızlandıran TOKİ Tuzla Aydınlar için 24 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor.

Ankara'daki 9 taşınmazın ihalesi için nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan 9 gayrimenkulün özelleştirilmesine yönelik ihale için nihai pazarlık görüşmeleri gerçekleşti. 

Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesi için geri sayım başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehir içerisinde ulaşım sorununa neşter vurmak için çalışmalarına devam ediyor. İzmirlilerin merakla beklediği Buca metrosu için son ihale aşaması 12 Ağustos'ta yapılacak. 

Kadıköy Belediyesi'nden Kalamış Yat Limanı ihalesi için karar!

Kadıköy'de bulunan Kalamış Yat Limanı ihalesi için tam yetki Kadıköy Belediye Başkanı Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'na verildi.

Kanal İstanbul'un ihalesi için Çin harekete geçti!

Yatırım için en az 30 milyar dolar gereken Kanal İstanbul projesine çok yoğun ilgi gösteren Çin’in hedefi, Türkiye’nin coğrafi pozisyonundan faydalanarak ticaret engellerini aşmak. Bölgede ağırlıklı olarak arsa sahibi olan Katar’la Çin arasında da uzun süredir yakınlaşma yaşanıyor.

TANAP ihalesi için önemli uyarı Haberi

TANAP ihalesi için önemli uyarı

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Başkanı Namık Ekinci, Türkiye îçin stratejik öneme " sahip Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) ihalesine teklif verenler arasında, adil ticaret yapmadıkları gerekçesiyle pek çok gelişmiş ülke pazarına dahi sokulmayan Çin ve Hintli boru üreticilerinin de yer aldığı konusunda uyardı. 


Ekinci yaptığı yazılı açıklamada, TANAP hakkında değerlendirme yaptı. Ekonomik krizlerin etkisiyle tüm dünyada koruma duvarlarının giderek yükseldiğine işaret eden Ekinci, dünya ülkelerinin kendi sanayicilerini korumak için aldığı ticari önlemlerin Türk çelik sektöründe de örnek alınması ve yerli üreticilerin korunması ' gerektiğini belirtti. 

Türkiye için stratejik öneme sahip TANAP'ı örnek gösteren Ekinci, ihaleye teklif verenler arasında adil ticaret yapmadıkları gerekçesiyle pek çok gelişmiş ülke pazarına dahi sokulmayan Çin ve Hintli boru üreticilerinin de yer aldığı konusunda...