04 / 05 / 2024

tanap ihalesine hangi firmalar katılacak

tanap ihalesine hangi firmalar katılacak

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP), 1,810 km'lik kara kesimi inşası için ihaleye, yerli ve yabancı olmak üzere toplam 15 müteahhit firma ve konsorsiyum çağırılacak...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ilk oturumu dün yapıldı. İhale için 5 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesine hangi firmalar teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! Milyarlar havada uçuştu!

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu dün gerçekleştirildi. Söz konusu ihale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine hangi firma ne kadar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat ihalesi dün yapıldı. İhale için 13 firma teklif verdi. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine hangi firmalar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap  ihalesine hangi firmalar teklif verdi? 

Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesine 5 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesi 28 Şubat'ta gerçekleştirildi. İhalede 5 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesine hangi firmalar teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesine 27 firma katıldı! 

Emlak Konut GYO Muğla Bodrum Türkbükü Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1'inci oturumu 6 Aralık 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesine hangi firmalar katıldı? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesine hangi firmalar katıldı?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesinin ilk oturumu gerçekleştirildi. Peki ihaleye hangi firmalar katıldı? İşte ayrıntılar...

Ordu Durugöl AVM'nin ihalesine hangi firmalar katıldı?

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Durugöl Mahallesi’ne yapılacak olan AVM ihalesine 4 şirketin Ordu A.Ş. adı altında katıldığı öğrenildi.

Tanap'ın 48 Kara Kesimi Lot-4 Boru Hattı inşaatını hangi firma yapacak?

TANAP) kapsamında TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan “ 48’’ Kara Kesimi Lot-4 Boru Hattı İnşaat İhalesi ”ne ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda Lot 4 Boru Hattı İnşaatını gerçekleştirecek firma belirlendi.

Manavgat HES ihalesine hangi şirketler katılacak?

Manavgat Hidroelektrik Santrali ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine katılacak şirketler belirlendi. ÖİB'den yapılan açıklamaya göre, ihaleye önyeterlilik ve teklif için şu şirketler başvurdu.

Tanap projesinde ihaleye katılacak firmalar belirlendi!

Türkiye’nin enerji ihtiyacının karşılanması ve enerji arz güvenliğinin sağlanması bakımından büyük önem taşıyan TANAP Projesi’nde, Deniz Geçişi Boru Hatto, Satınalma ve İnşaat (EPC) İşleri ihalesine yapılan ön yeterlilik değerlendirmesinde firmalar belirl

Emlak Konut İstinye ihalesine hangi firmalar teklif verdi?

Emlak Konut GYO'nun Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan (ÖİB) geçtiğimiz yıl mayısta 1.5 milyara satın aldığı İstinye'deki 158 dönüm arazinin ihalesinin ilk oturumu dün yapıldı..

TANAP boruları hangi firmalardan?

Azerbaycan'daki Şahdeniz II sahasından çıkarılacak doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) kara kesimi boru hattı inşaatını gerçekleştirecek firmalar belirlendi.

tanap ihalesine hangi firmalar katılacak Haberi

tanap ihalesine hangi firmalar katılacak


TANAP'ın 1,810 km'lik kara kesimi inşası için ihaleye, yerli ve yabancı olmak üzere toplam 15 müteahhit firma ve konsorsiyum çağırılacak.


Azerbaycan gazını Türkiye ve Avrupa'ya taşıyacak olan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) 1,810 kilometrelik kara kesimi inşası kapsamında açılacak ihaleye, yerli ve yabancı olmak üzere toplam 15 müteahhit firma ve konsorsiyum çağırılacak.


TANAP'ın proje şirketinden gönderilen basın bültenindeki bilgilere göre ön yeterlilik alan ve ihaleye çağrılacak olan şirket ve konsorsiyumların isimleri şöyle:

* Alsim Alarko Sanayi A.Ş.-Techno Eng. Services (pvt.) Ltd-Atayol İnşaat A.Ş.

* Bonatti S.p.A.

* Consolidated Contracting Engineering & Procurement S.A.L. (Offshore)

* Fernas İnşaat A.Ş.

* KazStroyService OGCC JSC-Akfel Petrol ve Doğalgaz Müh. AŞ

* Max Streicher GmbH & Co.

* PPS Pipeline Systems GmbH-Habau GmbH-Özaltın İnşaat Tic. ve San. A.Ş.

* Punj...