02 / 05 / 2024

tanap projesi 2015

tanap projesi 2015

Üçüncü Köprü'de ana kablonun döşemesinde gerekli olan kedi yolu tamamlandı. TANAP'ta ise 10 tonluk dev boruların yerleştirilmesi işlemi başlıyor.

Tanap 6 firmayı ihaleye çağıracak!

TANAP Deniz Geçişi Boru Hattı ve Fiber Optik Kablo Mühendislik, Satınalma ve İnşaat (EPC) İşleri İhalesi'ne çağırılacak firmalar belirlendi.

TANAP'ta ilk boru Ağustos ayında bağlanıyor!

TEKFEN İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, TANAP ile ilgili boruların hazırlandığını ve ilk kaynağı Ağustos ayında yapacaklarını söyledi.

TANAP, planlanandan erken tamamlanacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, yapımı hızla devam eden TANAP projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

TANAP projesinin yüzde 65'i tamamlandı!

Yaklaşık yüzde 65'i tamamlanan TANAP Projesi hakkında açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "2018 ikinci yarısı itibarıyla boru hattını gaz ile doldurmaya hazır hale getireceğiz" dedi.

Tanap projesi çalışmaları sürüyor!

Azerbaycan’dan Avrupa’ya doğalgaz taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) Genel Müdürü Saltuk Düzyol, projede her şeyin olması gerektiği gibi devam ettiğini belirterek, “Proje gerekililiğiyle paralel ilerliyoruz

Tekfen İnşaat’tan dünya rekoru!

Tekfen İnşaat, boru hattı mühendisliği uzmanlığını TANAP Projesi’nde dünya rekoru ile taçlandırdı. Şirket, dünyada bir ilk olarak TANAP’ın 2 bin metrelik hattını 14 saatte birleştirerek rekoru elde etti.

Seyfullah Türksoy: TANAP dünya çapında bir proje!

İpek Yolu Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Seyfullah Türksoy, “TANAP Projesi sadece ekonomik anlamda değil kültürel, sosyal, siyasi her alanı etkileyebilecek dünya çapında çok önemli bir projedir" dedi.

Kanal İstanbul ve TANAP projesi dünyayı korkuttu!

Kanal İstanbul ve TANAP projesi dünyayı korkuttu. Türkiye Kanal İstanbul, yeni Katar-Ceyhan ve Irak-Ceyhan petrol ve doğalgaz boru hatları, Hazar’dan TANAP hattı gibi yeni enerji ve ticaret yolları ile stratejik konumunu daha da güçlendirdi.

Torun Center 2015 değerleme raporu yayınlandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan açıklamaya göre Torunlar GYO Torun Center projesi 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Torun Tower'ın 2015 sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Şişli İlçesi Torun Tower Projesi 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Torun Tower 2015 değerleme raporu..

TANAP Projesi'nde son durum ne?

Azeri gazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşımayı amaçlayan TANAP için çalışmaların hızla devam ettiği, projede kullanılmak üzere üretilen 850 kilometrelik borunun teslim edildiği bildirildi.

Eskişehir'de akıllı kentsel dönüşümün 2015 yılı değerlendirildi!

Eskişehir'de geleceğin yaşanabilir kentini kurmak amacıyla Tepebaşı Belediyesi'nde "Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması için Yenileme Modeli" (REMOURBAN) Projesi, 2015 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Mebuskent Projesi 2015'te bile rağbet gördü!

Ankara'nın en çevreci projelerinden biri olarak kabul edilen Mebuskent Projesi'nin önemli mimarlarından, Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan ile birlikte yeni projelerini konuşuldu. İşte o yazı...

TANAP Projesi Avrupa'daki dengeleri etkileyecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "TANAP Projesi karşılıklı güvenle hayata geçirildi. TANAP Projesi'nin 2018'den önce bitirilmesi için anlaştık. Gece gündüz çalışacağız. TANAP Projesi, Avrupa içi dengeleri de etkileyecektir." dedi.

Babacan Premium projesi Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtıldı!

CNR Expo'daki 'Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda' Esenyurt'taki Babacan Premium projesi de tanıtıldı. İbrahim Babacan, "Projemizin ticari ve sosyal imkanları ile cazip fiyat olanakları var'' dedi.

tanap projesi 2015 Haberi

tanap projesi 2015

Üçüncü Köprü'de ana kablonun döşemesinde gerekli olan kedi yolu tamamlandı. TANAP'ta ise 10 tonluk dev boruların yerleştirilmesi işlemi başlıyor.


Yavuz Sultan Selim (YSS) Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesinde köprü kuleleri arasındaki ana kablonun döşenmesinde kullanılacak kedi yolu tamamlandı. Köprü üzerinde işçi ve mühendisler artık yürüyerek karşıdan karşıya geçebiliyor. Kule kablo dağıtım semeri ve kablo bileziklerinin üretimi ise İtalya’da yapıldı. İtalya’dan gemiyle getirilen bu elemanların kulelerin zirvesine yerleştirme işlemleri bitmek üzere. Bu işlemin tamamlanmasının ardından ana kablo döşenecek. Öte yandan Kuzey Marmara otoyolunda bazı bölümlerinde karayolu asfaltlanarak hizmete hazır hale getirildi. Proje kapsamında yapılan Riva ve Çamlık tünellerinde ise delme işlemi bitti, alt yapı çalışmaları devam ediyor. Projenin Kısırkaya ve Çiftalan köylerinden geçen bazı bölümlerinde karayolu yapım çalışmaları da bitti...