04 / 05 / 2024

TANAP projesi çalışmaları

TANAP projesi çalışmaları

Proje giriş noktasında 1 ve hat boyunca 7 olmak üzere toplamda tahmini 8 kompresör istasyonu tesis edilmesi ve her bir kompresör istasyonunda yaklaşık 50 kişinin çalışması öngörülüyor...

TOKİ Bolu Sanayi Sitesi projesi çalışmalarında son durum! 5 sene önce inşaat çalışmalarına başlanmıştı...

2018 yılında Bolu'da ilk temeli atılan Sanayi Sitesi'nde ihaleyi alan firmalar projeyi yürütemedi. Projesinin tamamlanması için TOKİ devreye girdi ve çalışmalar hızla devam ediyor.

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler Projesi'nde imalat çalışmaları yapılıyor!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler Projesi'nde kaba ve ince imalat çalışmaları devam ediyor. 

Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Projesi'nde sondaj çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Mamak'ı AŞTİ-Dikimevi arasındaki ANKARAY'a bağlayacak olan Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Projesi'nde sondaj çalışmaları başladı.

Bilecik Yenipazar'da arazi toplulaştırma çalışmaları başladı!

Bilecik Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Bilecik'in Yenipazar ilçesinde "Arazi Toplulaştırması ve Birlikte Üretim Modeli Projesi" çalışmaları başlatıldı.

Antalya Bisiklet Yolu projesi için çalışmalar başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Lara-Konyaaltı arasında kesintisiz bisikletli ulaşımı sağlayacak olan Bisiklet Yolu Projesi için çalışmalar başladı.

Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ikinci 100 günlük Eylem Planı kapsamında Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak. Düzce, Bolu, Sakarya, Kocaeli ve Zonguldak illerinde yöresel konut projesi uygulanacak.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap'ta çalışmalar başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap projesinde çalışmalar başlıyor. Projede hafriyat 2019 Şubat'ta başlayacak...

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Antik Side Kentsel Tasarım Projesi 2. Etap çalışmaları başladı!

Manavgat Belediyesi tarafından, "Antik Side Kentsel Tasarım Projesi" 2. etap çalışmalarına başlanıldı.

TANAP'ın Marmara Denizi geçişi çalışmaları başladı!

Azerbaycan doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP), 19 kilometrelik Marmara Denizi Geçişi için çalışmalar başladı..

Manisa Yunusemre'de dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını hızlandırdı. Proje dahilinde imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildi.

Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı

TANAP projesi çalışmaları Haberi

TANAP projesi çalışmaları



TANAP'IN hazırlıklarına başlandı.TANAP'ın inşaatında çalışacak personel için 30-35 kamp sahası oluşturulacak. 


Azeri gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) için hazırlanan çevresel etki değerlendirmesi başvurusuna göre, arazi hazırlık çalışmaları ile başlayacak inşaat sürecinde ilk olarak proje içerisinde yer alacak personelin ihtiyaçlarının karşılanacağı kamp sahaları ile hattın tesisinde kullanılacak boru, makine ve ekipman stok sahalarının inşası gerçekleştirilecek. 


30-35 kamp sahası TANAP kapsamında yaklaşık 1900 kilometre uzunluğunda olacak hattın lojistik açıdan en uygun yerlerine personelin yeme, içme, barınma ve temel ihtiyaçlarının karşılanacağı ve inşaat süresinde hizmet verecek 30-35 kamp sahası kurulacak. Her bir kamp sahası için yaklaşık 25 hektarlık alan ayrılacak. Her bir kamp sahasında yaklaşık 500 personelin çalışması planlanıyor. Proje giriş noktasında 1 ve hat boyunca...