02 / 05 / 2024

TANAP projesi nerede

TANAP projesi nerede

TANAP, Türkiye ve Azerbaycan tarafından yürütülen ortak bir proje 2018 Türkiye'nin yıllık tüketiminin yüzde 10'undan fazlasına eş değer olan 6 milyar metreküplük gaz gönderilecek.

TANAP projesinde inşaat çalışmaları sürüyor!

Üçüncü Köprü'de ana kablonun döşemesinde gerekli olan kedi yolu tamamlandı. TANAP'ta ise 10 tonluk dev boruların yerleştirilmesi işlemi başlıyor.

Polat Ev Göztepe projesi nerede?

İstanbul Anadolu Yakası Göztepe’de inşa edilen Polat Ev Göztepe projesi 87 adet daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 250 bin TL’den başlayarak değişiyor. Peki Polat Ev Göztepe projesi nerede?

TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek?

TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek sorusunun yanıtı henüz belli olmadı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan Silivri ve Pendik-Tuzla'da 5’er 10’ar bin konut üreteceklerini söyledi.

Tarlabaşı 360 projesi nerede?

Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Taksim 360 Rezidans Evleri 500 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Tarlabaşı 360 projesi nerede?

Vadi Koru projesi nerede?

İnvest İnşaat tarafından hayata geçirilen Vadi Koru projesinde 246 adet konut ve 92 adet ofis bulunuyor. Vadi Koru projesi nerede?

Polatyol Yapı Eston projesi nerede?

Polatyol Yapı imzasıyla hayata geçirilen Polatyol Yapı Eston projesi 1.128 konut ve 16 dükkandan meydana geliyor. Peki Polatyol Yapı Eston projesi nerede?

Torkam Ispartakule Projesi nerede?

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Ispartakule 5. etap arsasını satın alan Torkam İnşaat, burada yeni projeye hazırlanıyor. Peki, Torkam Ispartakule Projesi nerede?

Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesi nerede?

1.608 adet konut ve 125 dükkandan meydana gelen Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesi 4-20 katlı 10 blok şeklinde inşa edilecek. Peki Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

750 daire ve 12 dükkan olarak hayata geçirilen Gül İnşaat Seyrantepe projesinin detayları bugün netleşti. Peki, Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

Nef Bahçelievler projesi nerede?

Nef Bahçelievler projesinde konut fiyatları 590 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Nef Bahçelievler projesi nerede?

Nef Sancaktepe projesi nerede?

Nef Sancaktepe projesi nerede? Nef Sancaktepe Evleri projesi, Rings İstanbul Evleri'nin hemen karşısında yer alıyor...

Makro Kayabaşı projesi nerede?

İnşaat çalışmalarının Ağustos ayı içerisinde Makro Kayabaşı projesi 2019'da tamamlanacak. 700 konut ve 120 ticarethanenin yer aldığı Makro Kayabaşı projesi nerede?

Esenler 50 bin konut projesi nerede yapılacak?

Milli Savunma Bakanlığı’ndan Esenler Belediyesi’ne devredilen askeri arazi, dönüşüm sürecinde yıkılacak konut sahiplerinin yeni yuvası olacak. Peki Esenler 50 bin konut projesi nerede yapılacak?

Kanal İstanbul ve TANAP projesi dünyayı korkuttu!

Kanal İstanbul ve TANAP projesi dünyayı korkuttu. Türkiye Kanal İstanbul, yeni Katar-Ceyhan ve Irak-Ceyhan petrol ve doğalgaz boru hatları, Hazar’dan TANAP hattı gibi yeni enerji ve ticaret yolları ile stratejik konumunu daha da güçlendirdi.

TANAP projesi nerede Haberi

TANAP projesi nerede

TANAP, Türkiye ve Azerbaycan tarafından yürütülen ortak bir proje ve bu yıl mart ayında inşaatına başlandı. 2018 yılında Azerbaycan ve Gürcistan'daki mevcut boru hattına bağlandıktan sonra Türkiye'nin yıllık tüketiminin yüzde 10'undan fazlasına eş değer olan 6 milyar metreküplük gaz gönderilecek. Türk Enerji Bakanlığı yetkilileri, "TANAP tamamlandığında AB, Türkiye'nin önemini hissedecektir"...