06 / 05 / 2024

TANAP projesinde çalışmak istiyorum

TANAP projesinde çalışmak istiyorum

Azeri gazını Türkiye üzerinden AB’ye ulaştıracak TANAP’ta kullanılacak boru ihalesini 420 milyon dolara Türk şirketleri kazandı. 1.850 km’lik boru hattı 21 ilden geçecek, 5 bin kişiye iş sağlayacak. Ekonomiye katkısı 4 milyar doları bulacak.

Kamuda çalışmak isteyenler dikkat! Bu illerde zabıta memuru alımları başladı!  Kaçırmayın!

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen pek çok kişi son yayımlanan iş ilanlarını araştırıyor. Paylaşılan son dakika bilgilerine göre, bu ilde zabıta memuru alımları başladı. Hemen bakın....

O belediye tam 105 personel alıyor! Başvuru şartları resmen belli oldu! Belediyede çalışmak isteyenlere büyük fırsat!

İstanbul'daki belediyeler alım yapmaya devam ediyor. Belediyelerde çalışmak isteyen binlerce kişi ise belediye personel alımı ilanlarını araştırıyor. İşte o belediye tam 105 personel alıyo. şartları resmen belli oldu! İstanbul'da büyük fırsat!

İstanbul'da o belediye personel alımı yapacak! Belediyede çalışmak isteyenler hemen baksın! Kadro dağılımı açıklandı

Belediye personel alımları binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Son gelen alım ilanına göre  İstanbul Fatih Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu. Belediyede çalışmak isteyenler hemen baksın! Kadro dağılımı açıklandı.

MSB’de çalışmak isteyenlere müjde! Tamı tamına 30 bin 62 personel alınacak!

Millî Savunma Bakanlığı (MSB) bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, tam 30 bin 62 personel alınacak. MSB bünyesinde çalışmak isteyenler başvuruların ne zaman başlayacağını merak ediyor.

Apple'da sular durulmuyor! Şimdi de eski çalışanı teknoloji çalmaya çalışmak ve Çin'e kaçmakla suçladı

ABD Adalet Bakanlığı Salı günü yaptığı açıklamada, eski bir Apple Inc mühendisini şirketin sürücüsüz arabalar da dahil olmak üzere otonom sistemlerle ilgili teknolojisini çalmaya çalışmak ve ardından Çin'e kaçmakla suçladığını söyledi.

Kamuya tam tamına 10 bin 900 personel alınacak! KPSS şartı yok! Kamuda çalışmak isteyenler fırsatı kaçırmayın!

Nisan ayı kamu kurumları iş ilanlarını duyurmaya başladı. Onlarca kamu kurumu temizlik ,güvenlik görevlisi ve büro personeli kapsamında tam tamına 10 bin 900 personel alımı yapılacak. Kamuda çalışmak isteyenler fırsatı kaçırmayın!

Hastanelerde çalışmak isteyenlere müjde! KPSS’siz üstelik 11.400 TL ile hemen işe başlayın!

Hastanelerde çalışmak isteyen ve iş bulamayan vatandaşlara müjde. KPSS’siz hasta kabul personeli olun. İşte detaylar!

Bu veriler şok edecek! Asgari ücretli 2 odalı bir ev almak için kaç sene çalışmak zorunda?

Türkiye genelinde konut fiyatlarında tarihinde görülmediği kadar pahalılaştı. Peki bu durumda asgari ücretle çalışan bir kişi ortalama 2 odalı bir ev almak isterse ne kadar çalışmak zorunda kalacak? İşte o hesabın ‘pes’ dedirten sonucu!

Yurt dışında çalışmak isteyenlere müjde! Almanya işçi alımı yapıyor

Yurt dışında çalışmak isteyenler yurt dışı istihdam imkanlarını araştırılıyor. Bu kapsamda Almanya işçi alımı yapacak. Yurt dışında çalışmak isteyenler için Almanya işçi alım detayları belli olmaya başlıyor. İşte merak edilen detaylar...

AFAD’da çalışmak isteyenlere müjde! Lise mezunu personel alımı yapılacak! İşte AFAD personel alımı şartları!

Kamu kurumlarında çalışmak isteyenler harıl harıl yayınlanan ilanlara bakıyor. O ilanlar arasında AFAD’da yer alıyor. İşte detaylar!

Kamu kuruluşunda çalışmak isteyenlere müjde! Ulaştırma Bakanlığı duyurdu! 224 personel alımı yapılacak!

Kamu kuruluşlarında çalışmak isteyenler, yayınlanan her iş ilanına ekstra özen gösteriyor. İşte iş ayanlara Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın duyurduğu iş ilanı detayları!

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

Devlet Su İşleri’nde çalışmak isteyen elini çabuk tutsun! İlkokul mezunları alınıyor!

Devlet Su İşleri’nde çalışmak isteyenler, yayınlanan ilanlara ilgi gösteriyor. İşte yayınlanan Devlet Su İşleri personel alımı!

TANAP projesinde çalışmak istiyorum Haberi

TANAP projesinde çalışmak istiyorum

Azeri doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaştıracak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Pojesi’nde (TANAP) kullanılacak boruların temini için açılan ihaleyi Türk şirketler kaptı. Ekonomiye 4 milyar dolarlık katkı sağlayacak 1.850 kilometrelik TANAP boru hattı ihalesinin yüzde 80’ini 6 Türk şirket kazandı. Anlaşmaya göre, boruların yüzde 30’u Borusan Mannesmann-Noksel-Erciyas konsorsiyumu, yüzde 25’i Ümran-Emek konsorsiyumu, yüzde 25’i Tosçelik Profil ve yüzde 20’si Baosteel Europe GmbH tarafından sağlanacak.


1.2 milyon ton çelik


Projede ihale bedeli 420 milyon dolar oldu. Proje için 1 milyon 200 bin ton çelik boru  kullanılacak. Bu da Türkiye’nin toplam üretiminin yüzde 10’una karşılık gelecek. Çelik boruların sevkiyatının 24 ayda tamamlanması bekleniyor. Türkiye’nin yüzde 30 hissesinin olduğu TANAP, Azerbaycan-Gürcistan-Türkiye ve Yunanistan üzerinden geçerek İtalya’da son bulacak


45 milyar dolar yatırım öngörülü boru hattı...