18 / 05 / 2024

Tanap projesinde ihaleye katılacak firmalar belirlendi

Tanap projesinde ihaleye katılacak firmalar belirlendi

Türkiye’nin enerji ihtiyacının karşılanması ve enerji arz güvenliğinin sağlanması bakımından büyük önem taşıyan TANAP Projesi’nde, Deniz Geçişi Boru Hatto, Satınalma ve İnşaat (EPC) İşleri ihalesine yapılan ön yeterlilik değerlendirmesinde firmalar belirl

TOKİ Karaman projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Karaman projesinde 45 konut ve 22 dükkan yer alıyor.

TOKİ Erzincan projesinde son dakika! 158 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan Çayırlı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Atatürk Mahallesi'nde yükselecek olan projede 158 adet konut bulunuyor.

TOKİ Çorum projesinde son dakika! 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum Uğurludağ projesi yarın ihaleye çıkıyor. Uğurludağ TOKİ projesinde 151 konut yer alıyor.

TOKİ İzmir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye tam 271 konutluk yeni proje geliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Kiraz projesi yarın ihaleye çıkıyor. 271 adet konutun yer aldığı Kiraz TOKİ projesinde 12 adet dükkan da bulunuyor.

TOKİ Isparta 2023 projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Isparta TOKİ projesinde 124 konut yer alıyor.

TOKİ'den konut bekleyen Şanlıurfalılar dikkat! 303 konutluk yeni proje ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa 2023 projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesinde 303 konut yer alıyor. 

TOKİ Kırklareli projesinde son dakika! 158 konutluk yeni proje bu tarihte ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırklareli projesindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. TOKİ'nin 158 konutluk yeni projesi işte bu tarihte ihaleye çıkıyor...

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

TOKİ Çorum projesinde son dakika! 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

TOKİ Çorum projesinde son dakika... Uğurludağ ilçesinde inşa edilecek olan 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor. İşte TOKİ Çorum 2023 projesi detayları...

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Ankara 2023 projesinde son dakika! 212 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ankara 2023 projesinde son dakika... 212 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor... İşte Ankara TOKİ 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Gurbetçi projesinde son dakika! 420 konutluk yeni proje yarın ihaleye  çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen gurbetçi projesi yarın ihaleye çıkıyor. İşte merakla beklenen TOKİ Gurbetçi projesi ile ilgili detaylar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul değerlendirmesi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesinde ihaleye girecek ülkeye mesafe koyacaklarını dile getirdi. 

Tanap projesinde ihaleye katılacak firmalar belirlendi Haberi

Tanap projesinde ihaleye katılacak firmalar belirlendi



Türkiye’nin enerji ihtiyacının karşılanması ve enerji arz güvenliğinin sağlanması bakımından büyük önem taşıyan TANAP Projesi’nde, Deniz Geçişi Boru Hattı ve Fiber Optik Kablo Mühendislik, Satınalma ve İnşaat (EPC) İşleri ihalesine yapılan ön yeterlilik değerlendirmesinde başarılı olan toplam 6 firma/ortaklık davet edilecek. 


İHALEYE 6 FİRMA

TANAP Projesi’nin 1850 kilometrelik boru hattının Marmara Deniz Geçişi için 2015 yılı ikinci çeyreğinde açılacak Deniz Geçişi Boru Hattı ve Fiber Optik Kablo Mühendislik, Satınalma ve İnşaat (EPC) İşleri İhalesi’ne toplam 6 firma / ortaklık çağırılacak. Ön yeterlilik alarak ihaleye çağrılmaya hak kazanan firma ve ortaklıklar alfabetik isim sırasına göre şöyle:


Micoperi S.r.l.

MRTS-Fernas İnşaat AŞ Joint Venture

Saipem S.p.A

Swiber Offshore Construction PTE LTD

TL Offshore Sdn. Bhd. (a Sapura Kencana Petroleum Group Company)

Valentine Maritime LTD HONEYWELL...