08 / 05 / 2024

TANAP temeli atıldı mı

TANAP temeli atıldı mı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TANAP ' ın Azerbaycan'daki başlangıç noktası olması bakımından önem taşıyan Güney Kafkaslar Gaz Koridoru ' nun temelinin 20 Eylül'de atılacağını belirtti...

TANAP'ın temel atma töreni 20 Eylül'de yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azeri gazını Türkiye üzerinden Avrupa sınırına taşıyacak olan Trans Anadolu Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) temel atma töreninin 20 Eylül'de yapılacağını açıkladı.

Hatay Kırıkhan Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde, İnsanı İnşa Derneği, Hayad, Tuzla Belediyesi ve Kırıkhan Belediyesi işbirliğiyle 400 yetimin ve bin 500 öğrencinin barınacağı aş evi ve eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

Borsa İstanbul Finans ve Teknoloji Yerleşkesi temeli atıldı!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM) projesi ile uyumlu olarak Finans ve Teknoloji Yerleşkesi'nin temeli atıldı. Projenin toplam inşaat alanı yaklaşık 36 bin metrekare...

Ordu Gülyalı Turizm MYO'nun temeli atıldı!

Gülyalı ilçesine yapılacak olan Turizm Meslek Yüksek Okulunun temeli atıldı. Temel atma törenin de konuşan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, meslek yüksek okulunun ilerleyen yıllarda turizm fakültesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Gülyalı Turizm Yüksekokulu'nun temeli atıldı!

Ordu’da, turizmde ihtiyaç duyulan kalifiye elemanların yetiştirilmesinde ve ildeki turizmin canlanmasında etkili olacak yeni bir proje daha uygulamaya konulduhayırsever Velittin Küçük tarafından yapılacak turizm yüksekokulunun temeli atıldı.

İTÜ Camisi'nin temeli atıldı!

Lojman olarak düşünülen alana yapılması tartışma yaratan İstanbul Teknik Üniversitesi Camisi’nin projesi sonuçlandı, temeli atıldı. Rektör Prof. Dr. Mehmet Karaca, “Gelen istek üzerine” yapılacağını duyurmuştu

İnegöl Batıkent Residence ve AVM'nin temeli atıldı!

İnegöl’ün ilk rezidans projesi “Batıkent Residence ve AVM”nin temeli atıldı. Akyükselen inşaat tarafından hayata geçirilecek projede, Ahmet Türkel Çevreyolu başlangıcı mevkiinde 50 bin metrekarelik alanda 6’şar katlı, 13 blokta 312 dairenin bulunacak.

Gazze'de 9 Caminin temeli atıldı!

Gazze camii, Gazze cami projesi, Gazzede 9 cami, Gazzede 9 cami yenileniyor, Gazzede 9 caminin temeli atıldı.

Müşerref Akhan Kampüsü’nün temeli atıldı!

Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu Müşerref Akhan Kampüsü’nün temeli atıldı, temel atma törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı...

Antalya Kumluca Camii'nin temeli atıldı!

Kumluca'da belediye ve hayırseverler tarafından yaptırılacak ilçenin en büyük camisinin temeli atıldı.Narenciye Mahallesi'nde, Yeni cami için düzenlenen törende Kumluca Mehter Takımı gösteri sundu.

Adıyaman Çelikhan Emniyet Amirliği'nin temeli atıldı!

Adıyaman'da Çelikhan İlçe Emniyet Amirliği hizmet binasının temeli atıldı. Mevcut bina, 1993 yılında yapıldı. Yapının geçen yıl depreme dayanıksız olduğu belirtildi.

Isparta Atayalvaç Sağlık Hizmetleri MYO'nun temeli atıldı!

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde hayırsever Dr. Gevher Türkan Berkand Atayalvaç’ın desteğiyle yapılacak . Gevher Türkan Berkand Atayalvaç’ın mesajının okunmasının ardından Yüksekokulun temeli atıldı.

Sakarya'da 101 milyonluk 9 projenin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni dönemde hayata geçirilecek 101 milyon lira değerindeki 9 projenin temeli atıldı. Programa Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra, Vali Hüseyin Avni Coş da katıldı.

Sakarya Kubbeli Yeni Cami'nin temeli atıldı!

Sakarya Akyazı Yeni Camii semtinde 1954 yılında yapılan ve Kıble yönü yanlış olduğu için 61 yıldır yanlış kıbleye Namaz kılınan Kubbeli Yeni Cami temeli atıldı.

TANAP temeli atıldı mı Haberi

TANAP temeli atıldı mı


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TANAP'ın Azerbaycan'daki başlangıç noktası olması bakımından önem taşıyan Güney Kafkaslar Gaz Koridoru'nun temelinin 20 Eylül'de atılacağını belirtti. Bakü'de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşmenin ardından konuşan Erdoğan, "Bu dayanışmamızın ardından farklı olarak buralarda belli sektörler gerek inşaatta gerek boru sanayinde bir hareketlilik meydana gelecektir. Azerbaycan'ın özellikle son yıllardaki sıçraması ülkedeki altyapı, üstyapıdaki gelişmeler gerçekten dünyanın da hayranlıkla izlediği bir süreç. Ben de 11 yıllık başbakanlığım döneminde olsun ve bundan sonraki süreçte olsun o günden bugüne Azerbaycan'ın nereden nereye geldiğini görme bakımından, kardeş Azerbaycan'daki bu gelişmeler bizi de ayrıca mutlu...