08 / 05 / 2024

tanapın temeli atıldı mı

tanapın temeli atıldı mı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TANAP ' ın Azerbaycan'daki başlangıç noktası olması bakımından önem taşıyan Güney Kafkaslar Gaz Koridoru ' nun temelinin 20 Eylül'de atılacağını belirtti...

TANAP'ın temel atma töreni 20 Eylül'de yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azeri gazını Türkiye üzerinden Avrupa sınırına taşıyacak olan Trans Anadolu Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) temel atma töreninin 20 Eylül'de yapılacağını açıkladı.

İzmir Ege Mahallesi'ndeki dev dönüşüm projesinin temeli atıldı! 706 konutluk yeni proje!

İzmir Ege Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 1. etabının temeli atıldı. Yaptığı açıklamada kentsel dönüşüme bakış açısı farkına değinen Başkan Tunç Soyer, “Onların geçer akçesi rant. Bizim geçer akçemiz hak!” diye konuştu.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'ün temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Cadde Bakırköy projesinin temeli atıldı. 96 adet konutun yer aldığı Cadde Bakırköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

TOKİ'den Ankara'ya 210 dükkan geliyor! Kahramankazan GİMAT Gıda Hali’nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikli Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kahramankazan’da hayata geçirilecek olan toplam 210 adet dükkânın temeli atıldı.

Alya Konakları'nın temeli atıldı! Zeytinburnu'na 1.1 milyar TL'lik yeni proje!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul’ün, Zeytinburnu’nda 1 milyar 150 milyon lira yatırımla hayata geçireceği Alya Konakları'nın temeli atıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı! 2023'te teslim!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı. Projenin teslimleri 2023 yılında gerçekleştirilecek.

Nidapark Çengelköy'ün temeli atıldı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından 1 milyar TL yatırımla hayata geçirilen Nidapark Çengelköy konut projesinin temeli atıldı. 

Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi'nin katıldığı törenle ülkesiyle bölgesi arasında "ekonomik köprü kuracak" Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı.

Mali'de inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı!

İHH İnsani Yardım Vakfı'nca Mali'nin farklı kentlerinde inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı.

Kahramanmaraş Göksun’da sosyal konutların temeli atıldı! 

Kahramanmaraş Göksun’da inşa edilecek olan sosyal konutlarının temeli atıldı. 

Kayseri Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı!

Kayseri'de Talas Mevlana Mahallesi'ne inşa edilecek Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı.

Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü'nün temeli atıldı!

Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa edilecek olan Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü'nün temeli atıldı.

Hatay Madenli Yat Limanı'nın temeli atıldı!

Hatay Arsuz'da Madenli Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü (HADO) İşletmesinin temeli atıldı.

Sakarya Hendek itfaiye hizmet binasının temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hendek’te inşa edilecek itfaiye hizmet binasının temeli atıldı

tanapın temeli atıldı mı Haberi

tanapın temeli atıldı mı


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TANAP'ın Azerbaycan'daki başlangıç noktası olması bakımından önem taşıyan Güney Kafkaslar Gaz Koridoru'nun temelinin 20 Eylül'de atılacağını belirtti. Bakü'de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşmenin ardından konuşan Erdoğan, "Bu dayanışmamızın ardından farklı olarak buralarda belli sektörler gerek inşaatta gerek boru sanayinde bir hareketlilik meydana gelecektir. Azerbaycan'ın özellikle son yıllardaki sıçraması ülkedeki altyapı, üstyapıdaki gelişmeler gerçekten dünyanın da hayranlıkla izlediği bir süreç. Ben de 11 yıllık başbakanlığım döneminde olsun ve bundan sonraki süreçte olsun o günden bugüne Azerbaycan'ın nereden nereye geldiğini görme bakımından, kardeş Azerbaycan'daki bu gelişmeler bizi de ayrıca mutlu...