09 / 05 / 2024

tanem Sivar kimdir

tanem Sivar kimdir

Sabahın erken saatlerinde Hüsrev Gerede Caddesi üzerinde, Tanem Sivar’ın yaşadığı apartmanın zilini çalıyoruz. Yıllardır ekranlarda görmeye alışık olduğumuz sıcak, enerjik ve gülen yüzü ile içeri buyur ediyor bizi.

Tanem Sivar-Edhem Dirvana çifti Bitez’e taşındı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Tanem Sivar-Edhem Dirvana çiftini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Tanem Sivar ve Edhem Dirvana'nın Bozburun'daki evi!

Sunucu Tanem Sivar, eşi Edhem Dirvana ve oğulları Süleyman ile yılın 6 ayını Marmaris-Bozburun’daki Yat Kulübü’ne ait otelin içinde bulunan dört odanın birleştirilmesiyle oluşturulmuş olan iki yatak odalı evde geçiriyor...

Bodrum Ship Ahoy 2 milyon dolara satışa çıktı!

Bodrum'un simge mekanları olarak sayılan ve adı Türkbükü ile özdeşleşen Ship Ahoy, satışa çıktı. Ünlü mekanı satan da ünlü bir isim; Tanem Sivar Dirvana... Ship Ahoy'u 1986 yılında, Nihal İnci Acar açmıştı...

Tanem Sivar Bodrum Türkbükü’nde mekan açacak!

Tanem Sivar, mülkü ve isim hakkı anneannesine ait olan, annesiyle işleteceği mekânı açmak için kolları sıvadı. Güzel sunucu Bodrum Türkbükü’ndeki mekânın tadilat işleriyle bizzat ilgileniyor.

İşte Tanem Sivar'ın Nişantaşı'ndaki evi!

Sabahın erken saatlerinde Hüsrev Gerede Caddesi üzerinde, Tanem Sivar’ın yaşadığı apartmanın zilini çalıyoruz. Yıllardır ekranlarda görmeye alışık olduğumuz sıcak, enerjik ve gülen yüzü ile içeri buyur ediyor bizi.

Osman Yıldırım kimdir?

Yıldırım Yapı Grubu kurucusu Hasan Yıldırım’ın oğlu olan Osman Yıldırım kimdir? Osman Yıldırım inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Osman Yıldırım, hangi projelere imza attı?

Cemil Yüksekdağ kimdir?

Kardeşi Celal Yüksekdağ ile birlikte 2007’de BTC İnşaat’ı kuran Cemil Yüksekdağ kimdir? Cemil Yüksekdağ inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Cemil Yüksekdağ, hangi okuldan mezun oldu?

Kazım Türker kimdir?

2008 yılının Ankara vergi rekortmeni olmasıyla ün yapan patron Kazım Türker kimdir? Kazım Türker hangi işlere imza attı? İşte Türkerler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in biyografisi...

Mesut Sancak kimdir?

Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak kimdir? Mesut Sancak, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Mesut Sancak hangi projelere imza attı?

Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ünlü müteahhit Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu vefat etti. O döneminin tanınmış müteahhitleri arasında yer alan Miktat Ağaoğlu kimdir?

Cansel Turgut Yazıcı kimdir?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı kimdir? Emlakkulisi.com’da yazarlık da yapan Cansel Turgut Yazıcı inşaat sektörüne nasıl atıldı? İşte Cansel Turgut Yazıcı'nın biyografisi...

Varol Tezmen kimdir?

Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen kimdir? Varol Tezmen inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Varol Tezmen bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Varol Tezmen'in biyografisi...

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Ümit Türüdü Şen kimdir? Ümit Türüdü Şen bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

tanem Sivar kimdir Haberi

tanem Sivar kimdir

San Diego Devlet Üniversitesi’nde televizyon, sinema okumuş, ardından uzun yıllar “Survivor”, “Fear Factor”, “Var Mısın Yok Musun?”, “Yetenek Sizsiniz” gibi programlarla Acun Medya’da çalışmış, sunuculuk yapmış. Devamında Yiğit Özşener ile “Sen Hak Ediyorsun”, Lig TV’de Melih Gümüşbıçak ile “21” ve “Nedir Ne Değildir?” gelmiş. Son iki yıldır da CNN Türk’te yayınlanan “İki Kahve Arası” programını hazırlayıp sunuyor. 

Esnaf ve zanaatkarların tükenmekte olan mesleklerini ve Türk el işliğini öne çıkaran arşivlik bir program bu. “Enteresan insanlarla tanışma şansı yakaladığım ve çok keyifle hazırladığım bir program bu... Çekimler için Türkiye’nin dört bir yanını dolaşıyorum. Tatillerde ise rotam Bozburun artık” diyor gözlerinin içi parlayarak. Ve ekliyor: “Açıkçası evde çok vakit geçirdiğimi söyleyemem.”



BU SEMTTEKİ ÜÇÜNCÜ EVİM

11 yıldır Nişantaşı’nda yaşayan Sivar’ın semtteki üçüncü evi...