06 / 05 / 2024

Taner Akçınar

Taner Akçınar

İzmir’de nitelikli projeler inşa eden Ontan İnşaat, yurtdışında büyüyor. Cezayir, Mozambik, Fildişi, Sri Lanka gibi ülkelerde farklı ölçeklerdeki projelerle büyüyen Ontan, inşaat şirketinden bir yatırım grubuna dönüşmeyi hedefliyor.

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Akpınar tarafından kuruldu.

Meral Akşener'den çiftçilere müjde: Ödeyemediğiniz kredileri dert etmeyin!

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Karapınar'da bir vatandaşın endişesini dinledi. Kredilerin tahsil edileceği algısından dolayı insanların endişeli olduğunu belirten vatandaşa, Tarım Kredi Kooperatiflerinden alınan kredilerin yeniden yapılandırılacağını söyledi.

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Diyarbakır Kayapınar'da tapu sorunu büyüyor!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde gecekondu ve kaçak yapılaşmayı engellemek için yapılan imar revizyonları, Şehir Plancıları Odası’nın itirazları sonrasında durduruldu. Bölge sakinleri ise tapuları olmadığı için doğalgaz ve internetten faydalanamadıklarını söyledi.

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 500  bin TL sermaye bedeli  ile Serkan Külekci tarafından kuruldu.

Taner Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taner Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Akpınar tarafından kuruldu.

Mustafa Demir'den Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde başlatılan dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Halkapınar-Otogar Raylı Sistem Hattı projesi için soru önergesi verildi!

Halkapınar-Otogar Raylı Sistem Hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

AK Parti İstanbul İl Yönetimi'nden Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Geçtiğimiz gün KİPTAŞ ve İBB tarafından hayata geçirilen Eyüpsultan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni gerçekleşmişti. Yüzde 100 uzlaşma sağlanan proje için AK Parti İstanbul yönetiminden açıklama geldi.

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Malatya Akçadağ 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Malatya Akçadağ Belediyesi'nin hazırladığı Akçadağ Aktepe, Başpınar, Doğu, Kültür, Kotangölü mahallelerinin yer aldığı 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı askıda...

Ankara Elmadağ'daki kentsel dönüşüm projelerinin akıbeti mecliste!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar mahallelerinde planlanan kentsel dönüşüm projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Osmangazi'de kaçak yapı avı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde yer alan Soğukpınar Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edildiği belirlenen prefabrik evi yıktı.

Taner Akçınar Haberi

Taner Akçınar

ONTAN Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, 2016 yılında ülkede yaşanan bazı belirsizlik ve olumsuz gelişmeler nedeniyle yurtdışına odaklandıklarını dile getirdi. Ontan İnşaat’ın gelişimini özetleyen Öktem, inşaat fakültesinden arkadaşı olan Taner Akçınar’la 2006 yılında global bir şirket olma hayaliyle kurdukları Ontan İnşaat’m küçük projelerle inşaat sektöründe başlayan faaliyetlerini yıldan yıla büyüterek, 2010 yılında biten “Hürriyet Konutları” projesi ile büyük projeli işleri başarma evresine ulaştırdıklarını söyledi.


İLK ADRES RUSYA

Onur Öktem, 2012 yılında Rusya’da gerçekleşen bir proje ile de yurtdışına açıldıklarını belirterek, “Geçtiğimiz yıllarda Azerbaycan ve Rusya’da birkaç proje gerçekleştirdik. Azerbaycan Bakü rekreasyon projesi, Rusya Sochi Olimpiyat Köyü kapsamında 340 konut kaba inşaaü, Cezayir’de bir Türk firmasının  fabrika tesisi, biyolojik arıtma deposu inşaatı, başka bir Türk şirketinin yaptığı demir çelik fabrikası kazık imalatı...