30 / 04 / 2024

tango kule ne zaman teslim

tango kule ne zaman teslim

Tango kule satılık daire bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 70 milyon liralık yatırım bedeli ile hayata geçirilen Tango Kule projesi 2 blok halinde inşa ediliyor

Dap Tango Kule Maltepe satış ofisi!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen ve Dap Yapı tarafından konumlandırılan Dap Tango Kule Maltepe satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Proje, Maltepe'de dap Yapı imzası ile yükseliyor...

Dap Tango Kule Maltepe projesi!

Dap Tango Kule Maltepe projesi 70 milyon lira yatırımla inşa ediliyor. Bu yıl tamamlanacak olan Dap Tango Kule Maltepe projesinde stüdyo ve 1+1 daire tiplerine yer veriliyor...

Tango Kule teslim tarihi!

Tango Kule teslim tarihi olarak 2014 yılı olarak belirlenmiş durumda. Dap Yapı’nın imzası ile hayata geçirilen Tango Kule projesi lokasyon olarak İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'de yer alıyor...

Tango Kule ödeme planı!

Teslimlerin 2014 yılında yapılacağı Tango Kule ödeme planı için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne?

İnşaatı hız kesmeden devam eden Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne? İşte beklenen projedeki son gelişmeler...

Nida Kule Ataşehir'in güneş kontrolü Guardian Glass'tan!

Tahincioğlu Gayrimenkul yatırımıyla Ataşehir'de, hayata geçirilen Nida Kule Ataşehir Kuzey ve Güney ofiste yüksek seçicilikte güneş kontrolünü ve doğal ışıkla elde edilen ferahlığı Guardian Glass ürünleriyle sağlıyor.

Adam Kule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dap Yapı imzası taşıyan Adam Kule projesi, İstanbul'un Maltepe Dragos bölgesinde inşa ediliyor. Adam Kule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dap Adam Kule ne zaman bitecek?

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Dragos'ta hayata geçirilen Adam Kule projesinde 10 bin TL peşinatla 88 ay vadeli ödemeler yapılabiliyor...

Marmara Kule Business ne zaman bitecek?

Marmara ve Prens Adaları manzarasına sahip olan Marmara Kule projesinde 36 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor. Peki Marmara Kule Business ne zaman bitecek?

Dap Teras Kule ne zaman teslim?

DAP Yapı tarafından inşa edilen Teras Kule projesi 30 katlı 2 kule olarak tasarlandı. Peki Dap Teras Kule ne zaman teslim?

Teras Kule Rezidans daire fiyatları ne kadar?

Toplam 360 daire ve ticari birimlerden meydana gelen Teras Kule Evleri 30 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Teras Kule Rezidans daire fiyatları ne kadar?

Kartal Teras Kule daire fiyatları ne kadar?

Teslimlerinin 36 ay sonra yapılması planlanan Teras Kule projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal E-5'te Filtaş Yapı Market arazisi üzerinde yükseliyor. Peki Kartal Teras Kule daire fiyatları ne kadar? diyorsanız işte yanıtı....

Teras Kule ne zaman satışta?

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık göstererek tasarlandığı proje konum bilgisine göre Gedik Üniversitesi'nin karşısında yer alacak. Peki Teras Kule ne zaman satışta?

Dragos Adam Kule teslimleri ne zaman?

Adam Kule Maltepe tek blok halinde inşa ediliyor. Projede konutların büyüklükleri 46-204 metrekareden oluşuyor. Peki Dragos Adam Kule teslimleri ne zaman?

Adam Kule Residence ne zaman teslim?

Ödemeleri 36 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen Adam Kule Konutları 27 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Adam Kule Residence ne zaman teslim edilecek?

Dap Adam Kule Dragos ne zaman teslim?

Denize yakın konumda inşa edilen Adam Kule Rezidans'ta 254 tane daire ve 88 tane home ofis bulunuyor. Peki Dap Adam Kule Dragos ne zaman teslim edilir?

Dap Adam Kule Maltepe ne zaman teslim?

Dap Adam Kule Maltepe ne zaman teslim? Dap Yapı imzasını taşıyan Adam Kule Rezidans Maltepe projesinde dairelerin satış fiyatları 295 bin liradan başlayarak değişiyor...

tango kule ne zaman teslim Haberi

tango kule ne zaman teslim

İstanbul Anadolu yakasında Maltepe'de hayata geçirilen Tango Kule projesi Dap Yapı imzası taşıyor. Tango Kule satılık dairelere geçmeden önce projeyle ilgili bilgi verelim.


Tango Kule satılık daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. Bu yıl tamamlanacak olan projede 129 adet 1+0 ve 63 adet 1+1 daire bulunuyor.


2 blok halinde inşa edilen Dap Yapı Tango Kule'de cafe, restoran, kapalı otopark, kat hizmeti, danışmanlık, yüzme havuzu, lobi, yürüyüş parkurları ve daha bir çok sosyal imkanlar yer alıyor. 


Tango Kule satılık dairelerde 1+0 daireler 43 ila 62 metrekare arasında 1+1 daireler ise 56 ila 79 metrekare arasında değişiyor. Dap Yapı Tango Kule ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 


Dap Yapı Tango Kule fiyat listesi için 444 33 39 numaralı hattan satış ofisi...