07 / 05 / 2024

Tanju Verda Akan biyografi

Tanju Verda Akan biyografi

Mimar Tanju Verda Akan kimdir? Mimar Tanju Verda Akan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Tanju Verda Akan, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Tanju Verda Akan...

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu. 

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu.

Tanju Kaya kaç yaşında? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Tanju Kaya, Türkiye'nin finans sektöründe uzun yıllar boyunca görev yapmış ve deneyim sahibi olan bir yöneticidir. Halen Denizbank'ta Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi olarak görev yapmaktadır. Peki, Tanju Kaya'nın yaşını ve kariyeri boyunca hangi görevlerde bulunduğunu biliyor musunuz?

Tanju Kaya Kimdir?

Tanju Kaya kimdir? Tanju Kaya’nın mesleği nedir? Tanju Kaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mhr Akan İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhr Akan İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Akan, Muhammer Akan ve Murat Akan ortaklığında kuruldu. 

Akan Ao Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akan Ao Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Fatma Akan tarafından kuruldu.

Tanju Özcan emlak vergisi zammının iptali için mahkemeye başvurdu!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, emlak vergisine yapılan yüzde 18 oranında zammı kabul etmediğini beyan ederek, mahkemeye kararın iptali için başvuracağını belirtti.

Akan çatı nasıl tamir edilir? 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü köşe yazısında sitelerdeki apartmanların akan çatı sorunlarını kaleme aldı. 

Tanju Boya Kimya Plastik Ayakkabı Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanju Boya Kimya Plastik Ayakkabı Ve Sanayi Ticaret Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli İle  Aydin Eynel tarafından kuruldu.

Tanju Çolak Antalya'daki arsasını sattı! Sözleşme imzalandı!

GİGDER'in yabancıya konut satışının değerlendirdiği toplantıya GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe ile birlikte katılan Tanju Çolak, Antalya'daki arsasını sattığını söyledi.

Baran Akan kimdir?

PwC Türkiye Vergi Hizmetleri Direktörü Baran Akan kimdir? Baran Akan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baran Akan'ın biyografisi...

Muharrem Çakan'dan Essen Belediyesi'ne 10 bin maske!

Almanya'da emlak sektöründe çalışan Muharrem Çakan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele için Essen Belediyesi'ne 10 bin maske hibe etti.

Tanju Kaya, Deniz GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Deniz GYO, Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu'nun görev dağılımının oluşturulmasına karar verdi. Deniz GYO Yönetim Kurulu Başkanı Tanju Kaya  oldu.

Tanju Verda Akan biyografi Haberi

Tanju Verda Akan biyografi

Tanju Verda Akan kimdir?

Restorasyon, mimari , tasarım ve detay projelerinin hazırlanması ve uygulamaları alanlarında 30 yılı aşan tecrübesi ile uzman bir mimar olarak çok sayıda esere imzasını atmıştır. Mimar Sinan Üniversitesi’nde Öğretim Üyesi olarak İnce Yapı derslerine girmiştir. İstanbul I. Nolu Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurulun’da 7 yıl görev almıştır. 


1971 yılından itibaren bugüne kadar farklı ve çeşitli proje çalışmaları bulunan Tanju Verda Akan’ın; Güneydoğu Anadolu Evleri, Harran Bölgesi’ndeki daire planlı evler, Eski İstanbul ve Ankara Evleri konularında araştırmaları mevcuttur. 


1980’lerin başında restorasyon çalışmalarına ağırlık vererek, eski İstanbul Evleri’nin restorasyonu konusunda yaptığı proje ve uygulamalarında o yılların ilk ve özgün örnekleri görülebilir. Restorasyonların inşaatlarını da bizzat kendisi yürüten Tanju Akan’ın İstanbul’un çeşitli semtlerinde, Ankara’da ve Güney illerimizde çok sayıda...