29 / 04 / 2024

tanyer inşaat asma bahçeler

tanyer inşaat asma bahçeler

Tanyer İnşaat; şehre kazandırdıkları konut projelerinde insanların hayal ettiği bir yaşamı sürdürmelerini ve çocukların mutlu yetişmesini sağlıyor. Tanyer, Babil'in Asma Bahçeleri'nden esinlenerek kente kazandırdıkları proje hakkında şunları söyledi:

Narlıdere Asma Bahçeler'de satışlar devam ediyor!

Asma Bahçeler'in merkezi bir konumda olduğunu, hem tatil beldeleri, hem de kent merkezine çok yakın mesafede bulunduğunu hatırlatan Münir Tanyer, "Mimarımızla birlikte arazi koşullarına uyumlu bir proje tasarladık" dedi

Asma Bahçeler 2015 yılında sahiplerine teslim edilecek!

Tanyer İnşaat tarafından Babil'in Asma Bahçeleri 'nden esinlenerek Narlıdere'de yapımı devam eden Asma Bahçeler projesi, gerek konumu gerekse özel mimarisiyle yüzde 60'lık satış rakamı yakaladı.

Asma Bahçeler'de akıllı ev konsepti!

Akıllı Ev tanımı, bütün teknolojiler sayesinde ev sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap verebilen, onların hayatlarını kolaylaştıran, daha güvenli, daha konforlu ve daha tasarruflu bir yaşam sunan evler için kullanılmakta...

Asma Bahçeler 'de yüzde 1 KDV! 240 bin liraya 1+1!

Asma Bahçeler 'de fiyatlar 240 bin TL 'den başlangıç gösteriyor, yüzde 1 KDV oranıyla konut sahibi olunabilen Asma Bahçeler Agora Alışveriş Merkezi'ne 5 dakika mesafede yükseliyor...

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler satış ofisi!

Geçerli KDV oranı yüzde 1 olarak belirlenen Tanyer İnşaat Asma Bahçeler satış ofisi 'nin adres bilgisi Altınvadi Caddesi No:123 Narlıdere - İZMİR olarak belirtiliyor...

İzmir Asma Bahçeler iletişim!

İzmir Asma Bahçeler iletişim bilgileri 0232 238 27 57 olarak belirlendi. Projede yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 310 bin liradan başlıyor...

Asma Bahçeler örnek daire!

Asma Bahçeler örnek daire görüntüleri haberimizin içinde yer alıyor

Asma Bahçeler ne zaman teslim?

Asma Bahçeler ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak belirlenen ay ve yıl haberimizde yer alıyor

Asma Bahçeler 'de yüzde 1 KDV! 275 bin liraya 2 oda 1 salon!

Asma Bahçeler 'de fiyatlar 275 bin liradan başlıyor, yüzde 1 KDV oranının devam ettiği Asma Bahçeler 'den 30 ay vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor

Asma Bahçeler fiyatları 275 bin liradan başlıyor!

İzmir Asma Bahçeler'de fiyatlar güncellendi, proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 275 bin liradan başlangıç gösteriyor

İzmir Asma Bahçeler'de 680 bin liraya 3+1 dubleks!

Narlıdere Asma Bahçeler'in fiyatları 265 bin liradan başlıyor, projedeki konutların Haziran 2015'te teslim edilmesi planlanıyor

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında son durum ne?

Çanakkale Boğazı'nda, geçen ay kulelerinin inşaat çalışmaları tamamlanan "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü"nde inşaat çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum!

Bursalı inşaat mühendisleri, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü’ne teknik gezi düzenledi. Asma Köprü Şefi Kemal Çetin, projedenin zamanında tamamlanıp teslim edileceğini söyledi.

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında denize iniliyor!

Geçen yıl 18 Mart'ta temeli atılan, tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanına sahip olacak olan "1915 Çanakkale Köprüsü" inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 

Münir Tanyer: Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Münir Tanyer, 2017 yılına dair görüşlerini belirtti. Tanyer, ''Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü olacak'' dedi.

İnşaat sektöründeki gelişmeler umut verici!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, inşaat sektöründeki gelişmelerin umut verici olduğunu belirterek, sektörün genel durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Tanyer İnşaat'tan yüzde 0.80'den başlayan faiz kampanyası!

TANYER İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, inşaat sektöründeki gelişmelerin umut verici olduğunu belirterek, Asma Bahçeler ve BulutOrman Evleri'nde Eylül ayı sonuna kadar 0.80'den başlayan faiz oranlarıyla kredi kampanyası düzenleyecekleri müjdesini verdi.

Tanyer İnşaat BulutOrman Evleri 3 yılda tamamlanacak!

Tanyer İnşaat’ın Narlıdere’deki projesi BulutOrman Evleri mimarisiyle yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. 25 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen BulutOrman Evleri 3 yılda tamamlanacak.

Tanyer İnşaat'ın yeni gözdesi Narlıdere!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, ilçenin yeni yatırımlarla birlikte daha da değer kazanacağım belirtti. Körfez geçişinin, otoyolla entegre olmasıyla birlikte ulaşımda yaşanacak gelişimin Narlıdere'ye ilgiyi artıracağını söyledi.

Tanyer İnşaat'tan TEV'e sponsor oldu!

TANYER İnşaat, Türk Eğitim Vakfı'nın 31 Mayıs Salı günü eğitime destek amacıyla düzenleyeceği konsere sponsor oldu. Düzenlenecek konserde All Stars Jazz Band ve TEV Eğitime Destek Korosu ile ömürlük şarkılar seslendirilecek.

Tanyer İnşaat, Bulut Orman Evleri'ni hayata geçiriyor!

Mavisu Evleri ve Asma Bahçeler'le konut anlayışına farklı bir boyut getiren Tanyer İnşaat, 25 milyon liraya malolacak yeni projeyle doğayla iç içe yaşam sunuyor.

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler fiyat!

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler fiyat hakkında detaylı bilgi alabilmek için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Projede toplam 98 konut bulunuyor.

Asma Bahçeler'in temiz havası tescillendi!

Tanyer Inşaat'ın Narlıdere'de hayat geçirdiği Asma Bahçeler projesi, kent içinde doğası ve temiz havasıyla farklı bir yaşam sunuyor. Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Asma Bahçeler'de yaşamın başladığını söyledi.

Narlıdere Asma Bahçeler projesi tescillendi!

Narlıdere Asma Bahçeler Projesi, 9 Eylül Üniversitesi tarafından analiz edilerek tescillendi. Tanyer inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Asma Bahçeler'in fark yarattığını belirtti.

tanyer inşaat asma bahçeler Haberi

tanyer inşaat asma bahçeler

Sektörde 22 yıldır hizmet veren Tanyer İnşaat; şehre kazandırdıkları konut projelerinde insanların hayal ettiği bir yaşamı sürdürmelerini ve çocukların mutlu yetişmesini sağlıyor. 

Her evin önü açık 15 ailenin Asma bahçeler'de yaşama ayrıcalığına kavuştuğunu söyleyen Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Babil'in Asma Bahçeleri'nden esinlenerek kente kazandırdıkları proje hakkında şunları söyledi: "Bir yamaç üzerine inşa edilen ve bahçeli evlerden oluşan projemiz, bir evin çatısının diğerinin bahçesi olması mantığıyla yaratılmış kotlardan oluşuyor. Dağ ve deniz manzarasına sahip Asma Bahçeler, 32 villa ve 66 apartman dairesi olmak üzere 1+1, 2+1, 3+1 tiplerinde toplam 98 konuttan oluşuyor. Tüm evlerin önü açık. Her daire özel bir bahçeye sahip. Projede, doğaya ve zemine özen gösterdik" diye konuştu. 



Web: http://www.tanyer.com.tr/asma-bahceler-p4.html


Milliyet...