30 / 04 / 2024

Tanyer İnşaat bayraklı projesi

Tanyer İnşaat bayraklı projesi

Tanyer İnşaat, Bayraklı'da yeni konut projeleri hedefliyor Sektörde 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, İzmir'de var olan arsa sıkıntısını aşmak için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşif yapıyor

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 12:00'de yapılacak.

İzka İnşaat'tan Bayraklı'ya 400 milyon liralık proje!

Bayraklı’da inşa edilen İzka Port İzmir projesinde satış rekoru kırılırken, İZKA Port-2 projesine başlandı. Projeyle ilgili konuşan İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Yatırımcılarımıza kazandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Avcılar İnşaat Bayraklı projesi geliyor! Yeni Proje!

Avcılar İnşaat İzmir'de 54 milyon 691 bin TL yatırımla 274 konutun yer aldığı yeni bir proje inşa edecek.

Tan Urla'da ön talepler toplanıyor! Yeni proje!

Tanyer İnşaat tarafından hayata geçirilecek Tan Urla projesi 500 daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları henüz açıklanmadı...

Tanyer Metal Elektrik İnşaat Sıhhi Tesisat Orman Ürünleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanyer Metal Elektrik İnşaat Sıhhi Tesisat Orman Ürünleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yusuf Tunçköylü tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bulut Orman projesi başladı!

Tanyer İnşaat yeni projesine başladı. 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Bulut Orman projesi doğayla iç içe bir yaşam sunmayı hedefliyor.

Narlıdere Bulut Orman Evleri fiyat listesi!

Bulut Orman Evleri 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor. Tanyer İnşaat imzası taşıyan projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Asma Bahçeler'de kahvaltı etkinliği!

Tanyer İnşaat imzası taşıyan Asma Bahçeler'de site sakinleri kahvaltıda bir araya geldi. Ev sahipleri, keyifli saatler geçirdi.

Münir Tanyer: Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Münir Tanyer, 2017 yılına dair görüşlerini belirtti. Tanyer, ''Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü olacak'' dedi.

İzmir'de ev satışları 2017'de artışa geçer!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer yaptığı açıklamada 2017 yılında da sektörün önünün açık olacağını söyledi

BulutOrman'ın yüzde 80'i satıldı!

İzmir'de Tanyer İnşaat tarafından hayata geçirilen ve temel aşamasında olan BulutOrman projesinin yüzde 80'i satıldı.

Tanyer İnşaat bayraklı projesi Haberi

Tanyer İnşaat bayraklı projesi


Sektörde 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, İzmir'de var olan arsa sıkıntısını aşmak için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşif yapıyor. Bayraklı'da da yeni inşaat projeleri hedefliyor Altın Vadi, Altın Ova, Narlıdere Mavi Su Evleri ve Değirmen Evleri'nin ardından Narlıdere'de, ünlü Babil'in Asma Bahçelerinden esinlenilen Asma Bahçeler Konut Projesi'ni hayata geçiren Tanyer İnşaat, İzmir'de var olan arsa sıkıntısını aşmak için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşif yapıyor. Sektörde 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, Bayraklı'da da yeni inşaat projeleri hedefliyor. Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, "Doğru noktada doğru projeler yapmak istiyoruz" dedi. 

YAŞAM BİÇİMİ Münir Tanyer, "İnsanlara sadece bir ev değil bir yuva, bir yaşam biçimi de sunuyoruz. Otopark problemi olmayan, her türlü yalıtımı yapılmış, depreme dayanıklı, güvenli ve yeşil...