02 / 05 / 2024

Tanzanya arsa temini

Tanzanya arsa temini

Tanzanya Yatırım Merkezi (TIC) Başkanı Clifford Tandari, ülkedeki yatırım fırsatlarını anlattı. Türk firmalarını ülkelerinde yatırımı çağıran Tandari, ''Yatırım yapacaklar için arsa ve banka teminatları şart'' diye konuştu.

Sanayiciler TOKİ'den fabrika istiyor!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının sanayiciye uygun arsa temini dışında fabrika yapım desteği de vermesi gerektiğini dile getirdi.

Tanzanya'dan Türk yatırımcılarına davet!

Tanzanya Yatırım Merkezi (TIC) Başkanı Clifford Tandari, ülkedeki yatırım fırsatlarını anlattı. Türk firmalarını ülkelerinde yatırımı çağıran Tandari, ''Yatırım yapacaklar için arsa ve banka teminatları şart'' diye konuştu.

Gaziantep´in 4 minareli ilk camisi Şahinbey´de!

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez arsa temini Şahinbey Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ali Erçelebi Camisi’nin açılış törenine katıldı.

TOKİ Adana Ceyhan 499 konut teslimi 2017'de!

Ceyhan Belediyesi tarafından arsa temini yapılarak TOKİ’ye devredilen arsalar üzerinde TOKİ konutlarının 499 dairelik 1’inci etabı hızla yükseliyor.

TOKİ Kırşehir Emekli Konutları yoğun ilgi görüyor!

Kırşehir’de 600’den fazla üyenin konut sahibi olmak için kayıt yaptırdığını belirten Tüm İşçi Emeklileri, Dul ve Yetimleri Derneği Kırşehir Şube Başkanı Musa Hangül, konutların yapımı ve arsa temini noktasında girişimlerinin devam ettiğini açıkladı.

Arsa sahipleri bekle-gör politikası izliyor!

Akkoyuncu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akkoyuncu, “Bizim en büyük sıkıntı yaşadığımız sorun arsa temini. Yatırımcılar yeni yer bulmakta zorlanırken, ev ve arsa sahipleri bekleyip görmeyi tercih ediyor."

Bingöl'de 250 TL taksitle ev almak isteyen 2.215 kişi TOKİ’ye bildirildi!

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Evran, müracaat listesini Valilik ve TOKİ Başkanlığına bildirdiğini, arsa temini için Belediye, Valilik ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’dan yardım talep ettiklerini, arsa temininin ardından konut projesine başla

KKTC Su Temini Projesi Kıbrıs'taki arsa fiyatlarını hareketlendirdi!

Asrın Projesi, turizmden tarıma, emlaktan sanayiye Adada topyekün kalkınma sağlayacak. Arsa fiyatları 3 yıl içinde yüzde 300 artacak. Sulanabilir tarım arazisi 40 bin dönüme çıkacak.

Kıbrıs Su Temini projesi arsa fiyatlarını yüzde 300 artıracak!

Asrın Projesi, turizmden tarıma, emlaktan sanayiye Ada'da topyekün kalkınma sağlayacak. Arsa fiyatları 3 yıl içinde yüzde 300 artacak. Sulanabilir tarım arazisi 40 bin dönüme çıkacak. Turizm yatırımları 2'ye katlanacak. Yerli üretim yüzde 50'ye yükselecek

Proje geliştirme danışmanlığı müteahhitlere ne fayda sağlar?

Arsa temini çok önemli bir problem olduğu için müteahhitlerin önceliği, satılabilecek bir proje geliştirmekten, mevcut arsanın elverdiği projenin geliştirilmesine kaymış durumda. Peki Proje geliştirme danışmanlığı müteahhitlere ne fayda sağlar?

Okullara arsa temini teşviki geliyor

5580 Sayılı Kanunda özel sektörün mesleki ve teknik eğitim okul ve  kurumları açmasına imkan verecek şekilde değişiklik yapılacak, bunlara vergi  indirimi, uzun vadeli ve düşük faizli kredi, arsa temini gibi teşvikler  sağlanacak

Aydın Valiliği arsa satacak

Aydın Valiliği İl Encümeni Başkanlığı arsa satacak

Kazan Belediyesi arsa satacak

Ankara İline bağlı Kazan Belediyesi arsa satacak

Tanzanya arsa temini Haberi

Tanzanya arsa temini

Tanzanya Yatırım Merkezi (TIC) Başkanı Clifford Tandari, ülkedeki yatırım imkanlarından bahsetti. Tandari, yatırımcıların yapacakları yatırımlarla hem kıtaya hem de dünyanın farklı ülkelerine karlı satışlar gerçekleştirebileceklerini aktardı.


Doğu Afrika Topluluğunun 50 milyonu aşan nüfusuyla üyesi olan Tanzanya'nın önemli bir köprü görevini üstlendiğini söyleyen Tandari, "Tanzanya, Kahire'den Cape Town'a 26 ülkeyi kapsayan Afrika Serbest Ticaret Bölgesinin bir parçası. Bu durum Tanzanya'da ticaret yapmanın Türklere sağlayacağı en büyük faydalardan biri'' diye konuştu.


Tanzanya'daki yatırım fırsatlarının başında endüstrinin ve tarımın geldiğini belirten Tandari, "Tanzanya'da endüstrinin yanında tarım, eğitim, su ve yer altı kaynaklarında da önemli fırsatlar var'' dedi.


Tanzanya'da TIC olarak yatırımcılara önemli fırsatlar sunuluyor. Tandari, Tük şirketlerinin öncelikle Tanzanya'yı ziyaret ederek bölgeyi tanıyabileceklerini aktardı.


Türk girişimcileri birlikte çalışmaya davet eden Tandari konuşmasında "Biz bu konuda kendilerine...