23 / 07 / 2024

TAP imzaları

TAP imzaları

Hazar Denizi'nden çıkarılan doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak TAP'a nihai imzayı atmak üzere, İtalya ve Yunanistan'ın Başbakanlarının yanı sıra çok sayıda Avrupalı bakan Bakü'de bira araya geliyor

Kayseri Sahabiye dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projeleri arasında yer alan  Sahabiye Kentsel Dönüş Projesi için imzalar atıldı. Projede 218 konut ve 18 dükkan yer alacak.

Mardin Cumhuriyet Meydanı için imzalar atıldı!

Mardin Valiliği ile Mardin Büyükşehir Belediyesinin yürüteceği, Dicle Kalkınma Ajansı’nın da desteklediği Tarihi Mardin'in Yayalaştırılması/Cumhuriyet Meydanı Projesi için imzalar atıldı. 

Çorum Arasta sağlıklaştırma projesi için imzalar atıldı! 

Çorum’un tarihi dokusunu, ahilik kültürünü yaşatan Çöplü arastasının iyileştirilmesi için yapılan proje çizim ihalesini alın firma ile imzalar atıldı.

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında imzalar atıldı!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı Projesi Çerkezköy-Kapıkule kesimi için imzalar atılacak.

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında imzalar atılıyor!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı Projesi Çerkezköy-Kapıkule kesimi için 11 Haziran 2019 tarihinde imzalar atılacak.

Çeşme Termal Sağlık Merkezi için imzalar atıldı!

İzmir Çeşme'de yılın 12 ayı boyunca turizmin canlı kalmasını sağlayacak "termal sağlık merkezi" projesi için imzalar atıldı.

Antakya Emek Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor.

Malezya'da Hindu tapınağının taşınması kararı protesto edildi!

Petaling Jaya kentinde, bir inşaat şirketine ait olan arazide kaçak olarak inşa edildiği belirtilen Hindu tapınağının yerinin değiştirilmesi kararı, binlerce Hindu tarafından protesto edildi

Mehmet Arıkan Sosyal Tesisi için imzalar atıldı!

Yatırımların hız kesmediği Kahramanmaraş'a yeni bir sosyal tesis daha kazandırılıyor. Kahramanmaraş Kanuni Mahallesine inşa edilecek olan Mehmet Arıkan Sosyal Tesisi için imzalar atıldı.

Bolu Gerede'de yeni spor tesisi için imzalar atıldı!

Bolu Gerede Belediyesi tarafından, Bahçelievler Mahallesi’nde yapılacak spor tesisi projesi için imzalar atıldı. 16 odalı tesis binasının 450 günde bitirilmesi planlanıyor. 

Amasya Teleferik Projesi için imzalar atıldı!

Amasya Ferhat Tepesi Teleferik ve Doğal Yaşam Alanı Projesi'nin fizibilite çalışmaları için imzalar atıldı.

The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini BESA Grup Güvencesi ile Bodrum'da açıyor. The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar bugün İstanbul'da atıldı...

Kilis Devlet Hastanesi için imzalar atıldı!

Kilis Devlet Hastanesi Yapım Protokolü'nde imzalar atıldı. 2020 yılının Haziran ayında tamamlanması planlanan hastane 327 yatak kapasitesine sahip olacak...

TAP imzaları Haberi

TAP imzaları


Hazar Denizi'nden çıkarılan  doğalgazın Türkiye topraklarnıdan geçerek, Avrupa'ya taşıyacak Trans-Adriyatik Boru Hattı Projesi'nin (TAP) ortakları, nihai imzaları atmak üzere yarın Azerbaycan'da bir araya gelecek. 


Başkent Bakü, "Şahdeniz 2" yatağından çıkarılacak doğalgazın TAP ile Avrupa'ya ulaştırılmasına yönelik nihai yatırım kararının imza törenine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.


Haydar Aliyev Merkezi'nde düzenlenecek törene, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İtalya Başbakanı Enrico Letta, Yunanistan Başbakanı Antonis Samaras, İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague ve Avrupa Birliği Enerji Komiseri Günther Oettinger'in yanı sıra Gürcistan, Arnavutluk ve  Bulgaristan'dan da  üst düzey yetkilileri katılacak. Toplantıda Türkiye'yi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız temsil edecek.


Türkiye'yi doğu batı istikametinde geçen Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) devamı olan TAP, hem Azerbaycan'ın doğalgaz yataklarıyla Avrupa pazarı arasında direkt bağlantı kurması hem...