03 / 05 / 2024

tapu randevu iptali

tapu randevu iptali

Tapudan alınan randevu günü ve saatinde orada bulunamayacak taraflar randevuyu iptal edebildiği gibi, işlemin yapılmaktan vazgeçilmesi durumunda da tapu randevusu iptal ediliyor. Peki, tapu randevusu nasıl iptal edilir?

Tapu Daireleri nasıl çalışıyor? Çalışma saatleri ve randevu sistemi nasıl işliyor? 

Vatandaşlar Tapu Müdürlüğü'ne başvuru yapmadan önce çalışma saatleri, randevu sistemi ve gerekli belgeler gibi konularda bilgi sahibi olmak zaman kazanmanızı ve işlemlerinizi daha hızlı tamamlamanızı sağlayabilir.

Elinde tapusu olan herkesi ilgilendiriyor! Tapu ve Kadastro'dan son dakika uyarısı geldi! Bunları gözden kaçırmayın!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanı Cevdet Ekmel Hatipoğlu, tapuda randevu sisteminde kolaylık sağlanması içeriğindeki mesajların gönderildiğine ilişkin şikayetler üzerine yasal girişimde bulunduklarına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Tapu iptali kaç yıl sürer?

Tapu iptaline dair bilinmesi gereken birtakım hususlar vardır. Tapu iptali davası açacak kişiler, bu davanın nasıl bir dava olduğunu ve şartlarının neler olduğunu araştırmaktadır. İşte detaylar!

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır? İşte tapudan randevu alma yöntemleri!

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır sorusunun yanıtı ve tapudan randevu alma yöntemleri haberimizde yer alıyor. İşte tapu randevusu ile ilgili tüm detaylar...

Tapu satışı nasıl iptal edilir?

Tapu satışları, tapu müdürlüklerinde kolaylıkla yapılabilir. Satışı yapılan ev ya da arsanın iptali söz konusu olur mu? Peki Tapu satışı nasıl iptal edilir? İşte bu ve bu konuya dair detaylar!

Tapuya randevu almadan gidilir mi?

Tapu işlemleri pek çok kişinin gözünde büyür. Tapudan randevu alamayan veya unutan kişiler, “Tapuya randevu almadan gidilir mi?” sorusuna yanıtını merak ediyor. İşte detaylar!

Tapu iptali hangi durumlarda yapılır?

Tapu iptal davaları yapılmaktadır. Tapu iptali hangi durumlarda yapılır? sorusu pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte merak edilenler!

Tapu kaç gün sonraya randevu veriyor?

Tapuda işlemlerin gerçekleşmesi için izlenecek bir yol vardır. Onlardan biri randevu almaktır. Tapu kaç gün sonraya randevu veriyor? sorusu vatandaşlar tarafından sorulmaktadır. İşte haberin detayları!

Tapu ifraz işleminin iptali nasıl yapılır?

Tapuda tek bir parsel halinde kayıtlı olan gayrimenkullerin, birden fazla parsel şeklinde ayrılması işlemine ifraz deniyor. Peki, bu işlemin iptali mümkün mü? Tapu ifraz işleminin iptali nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...

Tapu iptal davası hangi durumlarda açılamaz?

Tapu iptali davası kanunsuz bir şekilde düzenlenen tapu kaydının yeniden hukuka uygun hale getirilmesi için açılan bir davadır. Peki, Tapu iptal davası hangi durumlarda açılamaz? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Tapu iptal davası nasıl ve nerede açılır?

Tapu iptali davası kanunsuz bir şekilde düzenlenen tapu kaydının yeniden hukuka uygun hale getirilmesi için açılan tapu davası olarak biliniyor. Peki, tapu iptal davası nasıl ve nerede açılır? İşte tüm merak edilenler...

E devletten tapu randevusu nasıl alınır?

Tapu üzerinde gerçekleştirilecek olan gayrimenkul alım, satım gibi işlemler Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde yapılabiliyor. Tapu Kadastro Merkezlerine gitmeden öncelikli olarak randevu alınması gerekiyor. Peki, E devletten tapu randevusu nasıl alınır?

Web tapu nedir? Web tapu randevu nasıl alınır?

Web tapu, tüm tapu işlemlerinizi tapu müdürlüğüne gitmeden internet üzerinden gerçekleştirebilme imkanı sunan bir sistemdir. Peki, Web tapu randevu nasıl alınır? İşte Web tapu hakkında tüm merak edilenler..

tapu randevu iptali Haberi

tapu randevu iptali

Tapu randevu iptal etme işlemleri!

Tapu dairesinde yapılacak alım satım işlemleri için, öncelikle tapu dairesinden randevu alınıyor. Randevu alınmadan herhangi bir işlem yapılamıyor.


Tapuda randevu almak için onlinerandevu.tkgm.gov.tr adresine giriş yapılıyor. Ayrıca ALO 181 aranarak da tapu randevu işlemleri gerçekleştirilebiliyor.


Alınan randevu günü ve saatinde orada bulunamayacak taraflar randevuyu iptal edebildiği gibi, işlemin yapılmaktan vazgeçilmesi durumunda da tapu randevusu iptal ediliyor. Peki, tapu randevusu nasıl iptal edilir?


Tapu randevu iptali..

Randevu aldığınız saat aralığından 15 dakika öncesinde başvurunun yapılması gerekiyor. Gecikme 15 dakikayı geçerse, randevu iptal ediliyor.


Ayrıca; https://randevu.tkgm.gov.tr adresinden tapu randevu sorgulama ve iptal etme işlemleri yapılabiliyor. İnternet üzerinden bu işlemin yapılabilmesi için öncelikle sisteme kimlik numarası, cep telefonun girilmesi ve güvenlik kodunun doğru bir şekilde kodlanması gerekiyor.


Ayrıca ALO 181'i arayarak da tapu randevusu...