27 / 04 / 2024

tapu randevusu alma işlemleri

tapu randevusu alma işlemleri

Tapu dairesinde taşınmaz tapu devir işlemleri için öncelikle randevu alınması gerekiyor. Tapu dairesindeki işlemler için Alo 181 hattından ya da internetten randevu alınabiliyor. Peki, internet üzerinden tapu randevu nasıl alınır?

Tapu nasıl alınır? 

Tapu, gayrimenkul alıcıları ve satıcıları tarafından önemli bir konudur. Bu işlem belirli aşamalardan oluştuğu için her birinin sırasıyla eksiksiz ve doğru bir şekilde gerçekleştirilmesi gerekir. Peki tapu nasıl alınır, kimler hangi işlemleri gerçekleştirmelidir? İşte adım adım tapu alma süreci...

Hisseli tapu almak riskli mi?

Hisseli tapu almak riskli mi konusu, gayrimenkul alacaklıları tarafından merak edilir. Hisseli tapu, gayrimenkul sahiplerinin ortak hak ve sorumluluklarını belirtir. Peki hisseli tapu almak riskli midir ve bu riskler nelerdir? İşte hisseli tapu alma ile ilgili kapsamlı bilgiler...

Tapu tescil belgesi nedir? Nasıl alınır?

Tapu tescil belgesi, özellikle de öğrencilerin burs alma işlemlerinde talep edilen şartlardan biridir. Bu belgenin durumuna göre bursun verilip verilmeyeceğine karar verilmektedir. Peki tapu tescil belgesi nedir ve tapu tescil belgesi nereden ve nasıl alınır? İşte bu belge ile ilgili bilgiler...

Tapu Sahiplerine Son Uyarı: Haklarını Kaybetme Riskiyle Karşı Karşıyalar!

Dikkatsizlik kaybetmeye neden olabilir! Hisseli tapu sahiplerine yönelik bir uyarıda, tapuda öncelikli satın alma hakkı için başvurunun son tarihine yaklaşıldığı belirtiliyor. Yasal süre içinde başvuru yapmayan kişiler, haklarını kaybetme riskiyle karşı karşıya kalabilirler.

Tapu sahipleri aman dikkat! Yıllardır ödediğiniz o paraları geri alma zamanı geldi! Hemen bakın!

Tapu sahipleri aman dikkat...Yıllardır ödediğiniz o paraları resmen geri alma zamanı geldi... Hemen bakın...

Tapu sahipleri aman dikkat! Ödediğiniz bu paraları geri alma zamanı geldi! Geç olmadan hemen bakın!

Tapu sahipleri aman dikkat! Her sene ödediğiniz bu paraları geri alma zamanı geldi... Geç olmadan siz de hemen bakın...

Tapu sahipleri bu habere dikkat! Ödediğiniz o paraları geri alma vakti geldi! Hemen bakın!

Tapu sahipleri bu habere dikkat... Milyonlarca tapu sahibinin ödediğiniz o paraları geri alma vakti geldi... Eğer siz de bunları yaparsanız, ödediğiniz paralar geri verilecek. Sakın kaçırmayın...

'Başkasına ait tapuyu nasıl sorgulayabilirim' diyenler dikkat! Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır? Hemen bakın!

Yeni bir gayrimenkul satın alma arifesinde olan vatandaşlar, zahmete girmeden tapu bilgilerini sorgulamak istiyor. Verilen detaylara göre, tapu sorgulama işlemleri online şekilde yapılabiliyor. 'Başkasına ait tapuyu nasıl sorgulayabilirim' diyenler dikkat! Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

E-devlet üzerinden tapu randevusu nasıl alınır?

Tapu işlemleri özellikle gayrimenkul alım ve satımlarda kişilerin gerçekleştirmek zorunda oldukları işlemleri kapsar. Peki tapu işlemleri için tapu dairesine gitmeden de bu işlemler gerçekleştirilebilir mi?

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır? İşte tapudan randevu alma yöntemleri!

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır sorusunun yanıtı ve tapudan randevu alma yöntemleri haberimizde yer alıyor. İşte tapu randevusu ile ilgili tüm detaylar...

E devletten tapu randevusu nasıl alınır?

Tapu üzerinde gerçekleştirilecek olan gayrimenkul alım, satım gibi işlemler Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde yapılabiliyor. Tapu Kadastro Merkezlerine gitmeden öncelikli olarak randevu alınması gerekiyor. Peki, E devletten tapu randevusu nasıl alınır?

Tapuda işi olanlar dikkat! Tapu randevusu internetten nasıl alınır?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nde işi olan vatandaşların tapu işlemleri için öncelikli olarak randevu almaları gerekiyor. Birçok kişi internetten tapu randevusunun nasıl alınacağını araştırıyor. İşte internetten randevu alma işlemleri...

Konut tapu masrafı 2022 ne kadar?

Konut satın alma arifesinde olan kimseler cebinden çıkacak masraflardan biri harç için ne kadar ödeyeceklerini merak ediyor. Peki, konut tapu masrafı 2022 ne kadar?

tapu randevusu alma işlemleri Haberi

tapu randevusu alma işlemleri

İnternet üzerinden tapu randevu nasıl alınır?

Tapu dairesinde taşınmaz mal mülkiyet tapusunun devir işlemleri için öncelikle randevu alınması gerekiyor. Tapu dairesindeki işlemler için Alo 181 Tapu ve Kadastro hattını arayarak veya tapu müdürlüğünün resmi internet sayfasından online başvuru yaparak randevu alınabiliyor.  


Ayrıca internet üzerinden online bir şekilde de randevu alınabiliyor. Peki, internet üzerinden tapu randevu nasıl alınır?


Online tapu randevusu almak için onlinerandevu.tkgm.gov.tr adresine giriş yaparak bu sayfadan itibaren adım adım yapacağınız işlemlerle randevu sistemimizi kullanarak belirli bir gün ve saat aralığı için randevu alabilirsiniz. 


Tapu randevu alma adımları..

Giriş

Malik Kimlik Bilgileri

İşlem Seçimi

Tapu Senet Bilgileri

Randevu

Sonuç


İşlem evrakları:

- Nüfus Cüzdanı ve Temsil Belgesi

- Gerçek Kişilerde Fotoğraf

- İcra Müdürlüğünün Satış Müzekkeresi (Cebri İcra Yolu ile Satılmış ise).

- Mahkeme Müzekkeresi (Ortaklığın Giderilmesi Davası Yolu ile Satılmış ise).

-...