04 / 05 / 2024

tapu randevusunu kaçırdım

tapu randevusunu kaçırdım

Tapuda yapılacak tüm işlemler için randevu alınması gerekiyor. Kimi zaman alınan randevulara vaktinde gidilemiyor. Peki, tapudan alınan randevu kaç gün geçerli?

İslam Memiş gram altında Nisan 2024 rotasını çizerek, 'Bilmiyordum, kaçırdım diyenlere geçmiş olsun' dedi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altında yeni rotayı çizerek, '15 gün' uyarısı yaptı. İslam Memiş açıklamasında "Bilmiyordum, görmedim, kaçırdım diyenlere şimdiden geçmiş olsun" dedi.

Ev sahibi ve kiracı davaları kördüğüm oldu! Kiracı mağduru doktor: 'İhtiyaçtan dolayı açtığım davanın 20. ayına girdik!'

Fahiş kira sebebiyle büyüyen ev sahibi ile kiracı anlaşmazlıkları resmen kördüğüm olmuş durumda. Uzman Doktor Dağıstan Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda davanın 20. ayına girdiklerini belirtti ve "Umarım bir gün şu eve kavuşurum artık" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 72 personel alacak! İşte TKGM personel alımı başvuru tarihleri!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM), merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalışacak 72 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Peki TKGM personel alımı başvurusu ne zaman başlayacak?

Silivri Mürdüm Evleri satışta! Teslimler Kasım 2023'te!

Genç Ziraat Firmasının ilk konut projesi olan Silivri Mürdüm Evleri'nde satış devam ediyor. Silivri Mürdüm Evleri konut projesinde 12 adet villa yer alıyor.

İslam Memiş uyardı: Elimde para olsa hemen alırdım

Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde gram altını ve doları olanlara uyarıda bulundu. "Elimde para olsa hemen alırdım" diyen Memiş altın ve dolarda uygun zeminin oluştuğunu vurguladı. İşte detaylar...

Tapu devri nasıl yapılır? Tapu devir masrafları kaç para? Tapu devir için ne gerekli? Tapu devir kaç TL?

"Tapu devri", bir kişiden başka bir kişiye geçen gayrimenkul mülklerinin, yani ev, iş yeri, arazi gibi taşınmaz varlıkların sahibinin değiştiği hukuki işlemi ifade eder. Peki, Tapu devri nasıl yapılır? Tapu devir masrafları kaç para? İşte ayrıntılar...

Hisseli tapu alınır mı? Hisseli tapu almak mantıklı mı?

Birden fazla kişinin sahibi olduğu hisseli arsa alınıp alınmayacağı kişiden kişiye değişir. Bu arsayı almadan önce avantajlarını ve dezavantajlarını değerlendirmek gerekir. Peki hisseli tapu almak mantıklı mı, avantajları ve dezavantajları neler? İşte hisseli tapu ile ilgili bilinmesi gerekenler…

Tapu harçları arttı mı? Tapu harç ücretlerinde son dakika! Şimdi bakın!

Tapu harçları arttı mı? Tapu harç ücretlerinde son dakika... Şimdi tek tek açıklanan bu detaylara bir bakın...

2023 tapu masrafında son dakika! Tapu harçları arttı mı? İşte tapu harç ücretleri Temmuz 2023!

2023 tapu masrafında son dakika... Tapu harçları arttı mı? İşte tapu harç ücretleri Temmuz 2023...Hemen bakın...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tam 11 ilde mülakatsız personel alacak! Kadrolar tek tek belli oldu!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, tam 202 sözleşmeli personel alımı yapacak. Söz konusu personel alımlarının 11 ilde yapılacağı açıklandı.

26 Haziran Tapu Müdürlüğü açık mı? Noter, vergi dairesi, belediye, Nüfus Müdürlüğü yarın açık mı?

26 Haziran tapu açık mı? Tapu dairesi bayram tatili kaç gün 2023, bayramda tapu daireleri açık mı, Arefe günü tapu dairesi çalışacak mı, pazartesi tapu daireleri açık mı? İşte ayrıntılar...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nden rekor sayıda personel alımı! Bu kadrolara tam 202 personel alınacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı’nda paylaştığı ilan çerçevesinde tam 202 adet personel alacağını duyurdu. Bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını paylaşan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, son başvuru tarihinin 7 Temmuz olduğunu belirtti.

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin! Milli Emlak 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak!

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin... Milli Emlak o ilde sadece 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak...

tapu randevusunu kaçırdım Haberi

tapu randevusunu kaçırdım

Tapu alım satım işlemi de dahil yapılacak tüm işlemler için randevu alınması gerekiyor. Tapu randevusu, tapu dairesinde herhangi bir işlemi olan kişişlerce alınıyor. Randevusuz gidenler tapudaki işlemlerini halledemeden dönebiliyor. 


 
Tapu randevusu telefonla ayarak ya da online bir şekilde alınabiliyor. Tapu randevusu almak için Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nün 181 numaralı çağrı merkezini arayarak randevu talebi oluşturabilirsiniz. 

Online tapu randevusu işlemi için http://randevu.tkgm.gov.tr adresine giriş yapılması gerekiyor. Bu linke giriş yapıldıktan sonra kullanıcının önüne çıkan sözleşme okunduktan sonra "Kullanıcı sözleşmesini okudum ve kabul ediyorum." butonunun işaretlenmesi ve güvenlik kodunun girilmesi gerekiyor.

Güvenlik kodu girildikten sonra; kimlik doğrulama, iletişim bilgileri, müdürlük seçimi, işlem seçimi, randevu tarihi gibi adımlar izlenerek doğru bilgilerin yapılması ve son olarak randevunun onaylanması gerekiyor. 

Tüm bu işlemler için...