02 / 05 / 2024

tapuda işlem için vekaletname örneği

tapuda işlem için vekaletname örneği

Tapu belgesi üzerinde yapılacak cins değişikliği işlemi için bu yıl ne kadar harç ödenecek? Tapu cins değişikliği vekaletname örneği nasıl hazırlanıyor? İşte tüm merak edilenler...

Tapu işlemleri vekaletname örneği!

Herkes tapu işlemlerini kendisi yapabildiği gibi, herhangi bir neden dolayısı ile bu işlemleri kendisi yapamadığı zaman, bir başkasına vekalet verebiliyor. İşte tapu işlemleri vekaletname örneği...

Dolarda senaryo değişti! Selçuk Geçer dolar için 6 ay sonrasını işaret etti! Net rakamı verdi!

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe yeni rekorla başladı. Dolar yükselmeye devam ederken, ekonomist Selçuk Geçer dolardaki yeni senaryoyu açıklayarak 6 ay sonrası için rakam verdi.

Borsa İstanbul’da işlem gören 9 hisse için 9 aracı kurum hedef fiyat açıkladı!

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi rekor tazelerken, birçok yatırımcı daha kaybının yerine koymuş değil. Yatırımcılar hisselerin yükseleceği seviyeyi merakla beklerken Borsa Filozofu, 9 farklı aracı kurumun 9 farklı hisse için verdiği hedef fiyatları açıkladı.

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Cebri satış nedir? Cebri satış için hangi belgeler gerekir? 

Cebri satış, gayrimenkul alanında kullanılan önemli terimlerden biridir. Bu işlem, belirli bir süreci ifade eder ve bazı belgeler gereklidir. Peki cebri satış nedir ve cebri satış için hangi belgeler gerekir? İşte cebri satış ile ilgili detaylı ve önemli bilgiler...

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Vekalet nasıl verilir? Vekalet için hangi belgeler gerekli?

Vekalet verme, noterlik tarafından gerçekleştirilen bir işlemdir. Bu işlem için gereken bazı belgeler vardır. Vekalet verme süreci birçok çeşitte olduğu için belgeler de buna bağlı olarak farklılık göstermektedir. Peki vekalet nasıl verilir ve hangi belgeler gereklidir?

Göknur Gıda halka arz için geri sayımda! Halka arz fiyatı ne olacak? Ne zaman borsada işlem görmeye başlıyor?

Türkiye’nin en büyük meyve-sebze ihracatçılarından biri olan Göknur Gıda halka arz için gün sayıyor. Şirket, 1 Mart ile 3 Mart arasında talep toplayacak. Arz gelirinin önemli bir bölümünün yeni yatırımların finansmanında değerlendirilmesi planlanıyor.

Ziraat Bankası 'Aman dikkat' diyerek uyardı! 50 bin TL için son 11 gün!

Ziraat Bankası üzerinde hesabı olan vatandaşlar için duyuru paylaşıldı. Banka hesabı olan kişiler, 11 gün içinde işlem yapması gerekiyor.

Altının piri İslam Memiş zirve için tarih verdi! O tarihte asıl fırtına kopacak! Herkes hazır olsun

Altında son durum merak ediliyor. Ons altın bugün 1864 dolardan işlem görürken Altının piri İslam Memiş zirve için tarih verdi! O tarihte asıl fırtına kopacak! Herkes hazır olsun!

3-5 kuruş için evinizden olmayın! Tapuda bunu yapmanın cezası ağır!

Konut ve gayrimenkul alım satımında tapu masrafını daha düşük tutmak isteyenler, evin bedelini düşük göstererek bunun üzerinden ödeme yapıyor.  Bu durumun tespiti halinde ise hem alıcının hem de satıcının karşılaşacağı yükümlülükler var. İş bununla da sınırlı kalmayıp beklenmedik riskler için kapı a

Borsa yatırımcısına çok önemli duyuru! SASA ve Hektaş için yeni karar!

Borsa İstanbul’da işlem gören hisseler içinde en hareketli olanlarından Hektaş ve Sasa için alınan karar, Borsa İstanbul tarafından duyuruldu.

Tapuda işlem yapacaklar aman dikkat! Bu işlem için ödeyeceğiniz paraya inanamayacaksınız! Hemen bakın!

Tapuda işlem yapacaklar aman dikkat... Bu işlem için ödeyeceğiniz paraya inanamayacaksınız... Hemen bakın...

SGK'da EYT mesaisi! Borçlanma başvuruları için ek mesai yapılacak! Şu saatler arasında başvurunuzu yapabilirsiniz!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) EYT için mesai yapacak. Borçlanma başvurularıyla ilgili bir açıklama yapan kurum SGK merkezlerinin yeni yıldan önce yoğunluk nedeniyle ek işlem yapacağını duyurdu. İşte başvuru yapılacak saatler…

tapuda işlem için vekaletname örneği Haberi

tapuda işlem için vekaletname örneği

Tapu cins değişikliği vekaletname örneği!

Tapu cins değişikliği gayrimenkullerin arsa, bağ, bahçe, tarla durumunun dönüştürülme işlemini yasal olarak kayıt altına almayı sağlıyor. Cins değişikliği, bir taşınmaz malın cinsinin, yapısız iken yapılı veya yapılı iken yapısız hale; bağ, bahçe, tarla vb. iken arsaya; arsa veya arazi iken, bağ, bahçe ve benzeri duruma dönüştürmek için paftasında ve tapu sicilinde yapılıyor.

Cins değişikliği için istenen belgeler

1.Cins değişikliği istenen taşınmaz malın tapu senedi veya tapu kayıt örneği, yoksa taşınmaz malın ada ve parsel numarasını belirtir belge veya bilgi,

2.Taşınmaz malın maliki veya temsilcisinin fotoğraflı nüfus cüzdanı, pasaport, avukat kimliği veya temsil belgesi,

3.Yapısız iken yapılı hale gelen taşınmaz malların cins değişikliği işlemlerinde, yapı kullanma izin belgesi veya işlemin yapılmasında sakınca olmadığına dair Belediye/Valilik yazısı.

4.Taşınmaz mal...