06 / 05 / 2024

tapularda nokta kare kod sistemi

tapularda nokta kare kod sistemi

Tapu dairelerinin hızla modernize olduğu, randevulardan dosyalamalara kadar pek çok işlemin artık online sistemle gerçekleştirilebildiği tapularda tek eksik nokta kare kod sistemi...

Nokta Panel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Panel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Güler Atalay tarafından kuruldu.

Nokta Home Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Home Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan tarafından kuruldu.

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Uygun ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

N2 Kare Yapı Limited Şirketi kuruldu!

N2 Kare Yapı Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yalçın tarafından kuruldu.

BİM’de Paşabahçe borcam kare tepsi 109 TL’ye, Kumtel tekli ocak 329 TL’ye, kamp sandalyesi 167,50 TL’ye düştü!

BİM Market, müşterilerin uygun fiyatlı alışveriş yapabilmesi için 7 Temmuz itibarıyla indirime girecek ürünlerin yer aldığı kataloğu paylaştı. Bu kapsamda, 7 Temmuz’da BİM’de Paşabahçe borcam kare tepsi 109 TL’ye, Kumtel tekli ocak 329 TL’ye, kamp sandalyesi 167,50 TL’ye düşecek. İşte 7 Temmuz Cuma

Nokta Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Şevki Yakut tarafından kuruldu.

Dolar 11 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Son nokta! Bu rakamı gören dövizciye koşacak!

Dolar yükselecek mi? Dolar ne olur? soruları yatırımcılar tarafından merak edilip araştırılıyor. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, herkesin merak ettiği doların 11 gün sonra geleceği rakamı açıkladı. Son nokta! Bu rakamı gören dövizciye koşacak!

İstanbul'da 10 bin TL'ye hangi ilçeden kaç metre kare konut kiralanır?

İstanbul’da Mart 2023 sonu itibarıyla ortalama konut kiraları bir önceki aya göre yüzde 11 artması ile Endeksa İstanbul'da 10 bin TL'ye hangi ilçeden kaç metre kare konut kiralanabileceğini açıkladı. İşte o ilçeler...

ŞOK’ta bayrama özel indirimler! Sebze koruyucu mat 20 TL, servis tabağı 50 TL, 2’li optikli kare tepsi 110 TL...

ŞOK’un 15 Nisan-18 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşılırken, Sebze koruyucu mat 20 TL’ye, servis tabağı 50 TL’ye, 2’li optikli kare tepsi 110 TL’ye düştü. İşte ŞOK 15 Nisan-18 Nisan 2023 fiyat listesi...

Kare Hastane Ekipmanları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kare Hastane Ekipmanları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kare Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirket tarafından kuruldu.

Dolar 6 TL birden fırlayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Son nokta! Doları olanlar o tarihte dövizciye koşacak

Piyaların gözü bugün Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasına çevrildi. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Dolar 6 TL birden fırlayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Son nokta! Doları olanlar o tarihte dövizciye koşacak..

Dolara ilişkin nokta atışı tespitler yapmıştı! Şimdi de dolar alımı için en müthiş tarihi açıkladı!

Altın ve dolara ilişkin nokta atışı yorumlarıyla tanınan Usta Analist Fatih Tonguç, bu kez dolara dikkat çekti. Fed'in 'şahin' veya 'güvercin' pozisyonu aldığında neler yapılması gerektiğini söyledi.

Altının piri İslam Memiş gram altın için asıl rakamı açıkladı! O tarihte yer yerinden oynayacak! Son nokta!

Yılın son günlerine yaklaşılırken altın piyasasında hareketlilik devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? Gram altın ne olur? soruları için asıl rakam açıklaması Altının Piri İslam Memiş'ten geldi. O tarihte yer yerinden oynayacak. Son nokta...

tapularda nokta kare kod sistemi Haberi

tapularda nokta kare kod sistemi

Tapu dairelerinin hızla modernize olduğu, randevulardan dosyalamalara kadar pek çok işlemin artık online sistemle gerçekleştirilebildiği tapularda tek eksik nokta kare kod sistemi... Kare Kod sistemiyle, noterlere gelen tapulara ilişkin bilgilerin güncelliğinin bu sistemle anında kontrol edilebilmesi amaçlanıyor. Böylelikle hem işlemlerin gerçekçi ve hızlı olması, hem de tapu dairelerindeki işlem yükünün azaltılması hedefleniyor.

Belgelerin Doğruluğu Teyit Edilmeli

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, noterlerde tapu ile ilgili yapılan pek çok işlemde belge doğrulaması yoluna gidilemediğine dikkat çekerek,  noterlerin belgelerin teyidiyle hareket etmesi gerektiğinin altını çiziyor. Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun ‘Bugün özellikle vekaleten yapılan satışlar için noterden vekaletname çıkartılması istendiğinde, noterin kendisine ibraz edilen belgenin doğruluk ve geçerliliği konusunda araştırma yapmasının mümkün olmadığını belirterek şunları söyledi:  "doğruluk teyidi veren yetkin birim...