22 / 05 / 2024

tapum çalındığında ne yapmalıyım

tapum çalındığında ne yapmalıyım

Organize polisi, vatandaşın tapu bilgilerini çalarak başta emlakçılar olmak üzere isteyen herkese 500 lira karşılığında satan S.A., N.A, M.G. ve N.A.D.’yi gözaltına aldı.

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

6,7 milyon bağımsız bölüm kentsel dönüşümü bekliyor! 6 komisyon bir araya geldi! Kentsel dönüşümde ne kadar yol alındı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ‘Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası’ düzenledi. Şura kapsamında kamu, özel sektör ve akademisyenlerden oluşturulan 6 ayrı komisyonda Türkiye'nin deprem gerçeği ele alındı.

Fındık alımında TMO fiyatları kaç TL oldu? İşte güncel TMO fındık alım fiyatları 

Güncel fındık alım fiyatları Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve serbest piyasada işlem gören fındıklar için belli oldu. TMO fındık alım fiyatları Ağustos ayı içerisinde hasadı gerçekleştirilen fındıklar için açıklandı. İşte fındık alımında güncel fiyat listesi...

Kardemir işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı Ağustos 2023 ne zaman yapılacak? Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Kardemir işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı Ağustos 2023 ne zaman yapılacak? Bu tarihi sakın kaçırmayın...

2023 TYP kadro müjdesi! TYP alımları ne zaman başlayacak? Merakla bekleniyordu! TYP alımlarında son dakika!

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında kamuda çalışan işçilere kadro konusu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in son açıklamalarıyla tekrar gündeme taşındı Peki TYP alımları ne zaman başlayacak? Merakla bekleniyordu! TYP alımlarında son dakika!

PTT 18-35 yaş arasında personel alacak! PTT personel alımı 2023 ne zaman yapılacak? Hemen bu detaylara bakın!

18-35 yaş arasında çalışacak yeni kişileri bünyesine alacak PTT’nin, personel alımına ilişkin detayları merakla araştırılıyor. Peki PTT personel alımı 2023 ne zaman yapılacak?

PTT 18-36 yaş arası personel alımı başladı mı? KPSS şartsız personel alımı ne zaman? PTT 2023 alımlarında son dakika!

PTT'de perosnel olmak isteyenler, personel alımını merakla bekliyor. PTT 18-36 yaş arası personel alımı başladı mı? KPSS şartsız personel alımı ne zaman? PTT 2023 alımlarında son dakika!

Bekçi alımlarında son dakika müjdesi adeta peş peşe geldi! Bekçi alımı ne zaman yapılacak? Hemen bu detaya bakın!

Bekçi alımlarında son dakika müjdesi adeta peş peşe geldi... Bekçi alımı ne zaman yapılacak... Hemen bu detaya bakın...

Bekçi alımlarında yeni yıl müjdesi peş peşe geldi! 2023 yılı bekçi alımları ne zaman yapılacak? Sakın kaçırmayın!

Bekçi alımlarında yeni yıl müjdesi peş peşe geldi... 2023 yılı bekçi alımları ne zaman yapılacak? Sakın kaçırmayın...

Hazine’ye ait 14 ilde 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla 14 ilde mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait olan 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı. Bunun dışında Ankara'nın Polatlı, Ağrı'nın Eleşkirt ve Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçelerindeki taşınmazlara ilişkin de imar planı değişikliği onaylandı.

PTT hesabı olanlar yandı! Binlerce kişisel bilgi çalındı! Şimdi ne olacak?

PTT’de hesabı olanları korkutan açıklama KVKK tarafından yapıldı: Binlerce kişinin kimlik bilgileri çalındı.

Altın mı, dolar mı, euro mu? Bu haberi okumadan yatırım yapmayın! Temmuz ayında en çok ne kazandıran ve kaybettirenler

Açıklanan TÜİK verilerine göre; temmuz ayında tüketici enflasyonu ile spesifik ele alındığında en yüksek reel getiri % 2, 50 oranında Devlet İç Borçlanma Senetleri'nde oldu. Peki, yatırımcısına en çok kaybettiren emtia ne oldu? İşte detaylar…

Rapor parası nasıl alınır? Rapor parası ne zaman yatar?

Rapor parasının nasıl alındığı ve ne zaman yattığı araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte rapor parasına dair merak edilenler!

tapum çalındığında ne yapmalıyım Haberi

tapum çalındığında ne yapmalıyım

ANKARA’da 1 milyon 568 bin kişinin tapu bilgilerinin çalındığı ortaya çıktı. Organize polisi, vatandaşın tapu bilgilerini çalarak başta emlakçılar olmak üzere isteyen herkese 500 lira karşılığında satan S.A., N.A, M.G. ve N.A.D.’yi gözaltına aldı. Polis, şimdi şüphelilerin tapu bilgilerinin nasıl temin ettiği, tapu dairelerinde kimlerle bağlantılı olduğu araştırıyor.



TAPUNUN VERİ BANKASI ÇALINDI

Satmak istediği evinin değerini öğrenmek için emlak ofisine giden bir vatandaş, burada adını soyadını söyledikten sonra emlakçının bilgisayara girerek tüm tapu bilgilerini söylemesiyle şoka uğradı. Burada kendisine “Ankara’daki herkesin tapu bilgilerine ulaşabiliriz” bilgisi üzerine vatandaş polise ihbarda bulundu. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ihbar üzerine çalışma başlattı. Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla teknik-fiziki takip başlatan polis, tapu bilgilerinin organize şekilde elden ele geçtiğini belirledi.


1 MİLYON 568 BİNİ KİŞİNİN BİLGİLERİ ELLERİNDE

Yapılan...