19 / 05 / 2024

Tarabya İnşaat

Tarabya İnşaat

Tarabya İnşaat Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Yıldırım, Fuat Yücel, Süleyman Bilir tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül 2013 tarihinde kuruldu

Le Chic Tarabya'nın inşaatı tamamlandı, iskan alındı!

Deniz GYO'nun geliştirdiği Le Chic Tarabya projesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen incelemeler tamamlandı ve projenin inşaatı tamamlanarak iskan alındı. 

Le Chic Tarabya'nın inşaat faaliyetlerine ara verildi!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tarabya'da bulunan Le Chic Tarabya projesinin inşaat faaliyetlerine ara verildi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Koru Tarabya İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koru Tarabya İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Övünç Güler tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Sarıyer'de kuruldu.

Yorum İnşaat Tarabya projesinin imar planı iptal edildi!

Yorum İnşaat'ın Tarabya Makine Mühendisleri Sitesi'nde yapacağı lüks konut projesinin planları iptal edildi. İdare Mahkemesi planların nüfus, yapı ve araç yoğunluğunu artıran plan değişikliğinin bölgede sorun yaratacağına hükmetti.

Therrapark Tarabya projesinin kaba inşaatında sona gelindi!

Tarabya’da hayata geçirilen Therrapark projesinin kaba inşaatında sona gelindi. İnşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden projenin, yüzde 20’si satıldı. Proje yetkilileri " Eylül 2016’da tamamlayıp, teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

Gök-an İnşaat Therra Park Tarabya!

Gök-an İnşaat Therra Park Tarabya projesinde yüzde 50 peşinat sonrasında, kalan tutar 12 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Therra Park Tarabya projesi Kasım 2016 tarihinde tamamlanıyor...

Therra Park Tarabya basın toplantısı 16 Kasım'da!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe niş projeleriyle tanınan Gök-an İnşaat’ın Tarabya’daki Therra Park Tarabya konut projesinin tanıtılacağı basın toplantısı, 16 Kasım 2015 Pazartesi günü CVK Bosphorus Hotel’ de gerçekleştirilecek.

Tarabya Emlak Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarabya Emlak Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fadıl Hekimoğlu, Savaş Arslan ve Emine Banu Bilgiseven ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Ataşehir'de kuruldu.

Tarabya Makine Mühendisleri Sitesi'ni Yorum İnşaat dönüştürüyor!

Sarıyer Tarabya'daki Makine Mühendisleri Sitesi'nin 2007'de başlayan dönüşüm serüvenine Yorum İnşaat noktayı koydu. Yorum İnşaat, Tarabya sırtında Boğaz manzaralı siteyi yıkmaya başladı... Yıkılan site, nasıl olacak? İşte ilk detaylar...

Yorum İnşaat Tarabya projesi için arsadaki evler boşaltıldı!

Tarabya'da Yorum İnşaat'ın projesi için bir bölümü 1. derece SİT alanı olan yaklaşık 5 bin metrekarelik yeşil alanın İBB’nin reddine rağmen Bakanlık tarafından imara açıldığı ortaya çıktı

Tarabya Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tarabya Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Ucuz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi'nde kuruldu.

İmaj İnşaat Tarabya Life projesi için ön talep topluyor!

İmaj İnşaat, lüks projesi Tarabya Life için ön talep topluyor. 369 konutun yer aldığı Tarabya Life projesinde 1+1'den 4+1 dublekslere kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Tarabya İnşaat Haberi

Tarabya İnşaat

Tarabya İnşaat Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Yıldırım, Fuat Yücel, Süleyman Bilir tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu. 


Tarabya İnşaat Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tarabya İnşaat Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Yeşilce Mahallesi, Yunus Emre Caddesi,...