19 / 05 / 2024

taraklı belediyesi 2013

taraklı belediyesi 2013

Dünya Kültür Mirası Listesi'ne aday olan ve Osmanlı mimarisi evleriyle ünlenen Taraklı'da turizm sektörü her geçen gün gelişiyor...

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Sakarya Taraklı Kentsel Tasarım Projesi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve MARKA işbirliğiyle hayata geçirilen “Kentsel Tasarım Rehberi” projesi için çalışmalar tamamlandı. MARKA yetkilileri, Taraklı’daki sokakları iyileştirecek.

Sakarya Taraklı Spor Tesisleri açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Taraklı Spor Tesisleri gerçekleştirilen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Sakarya Taraklı Belediye binası yenilenecek!

Taraklı Belediyesi binasının onarımına başlanacak. Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, kısa zamanda onarımın tamamlanacağını açıkladı.

Sakarya Taraklı'ya yeni saha müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Taraklı ilçesine kazandırılacak olan spor yatırımının ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Sakarya Taraklı Konutları'nda 700 ön talep toplandı!

Taraklı Belediyesi’nin ilçe genelinde yaşayan vatandaşları konut sahibi yapmak amacıyla başlattığı projeye vatandaşlardan yoğun ilgi geldi.

Sakarya Taraklı'nın altyapısı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Taraklı Kanalizasyon İnşaatı projesinde sona yaklaşıldığını açıkladı

Sakarya Taraklı Meydan Projesi’nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Taraklı Meydan Projesi’nde devam eden çalışmalar ilgili bilgileri paylaştı. Oktar, “Taraklı Meydan Projemizde çalışmalar yüzde 90 seviyelerine ulaştı." dedi

Taraklı Meydan projesi için çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Taraklı’ya kazandırılacak yeni meydan projesinde çalışmalar başladı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni meydanın 2 bin 500 metrekarelik alan üzerine inşa edileceğini söyledi.

TOKİ Sakarya Taraklı kura sonuç listesi!

TOKİ Sakarya Taraklı kura sonuç listesi açıklandı. Kura çekilişi önceki gün Taraklı Belediyesi'nin Düğün Salonu’nda gerçekleşen projede toplamda 43 adet konut satışa çıkarıldı.

Erciş Belediyesi yeni binasına taşındı!

Erciş Belediyesi, 2011 yılında yaşanan depremle beraber belediye hizmet binasının zarar görüp yıkılmasından sonra yaklaşık dört yıldır hizmet verdiği prefabrik binadan TOKİ'nin 2013 yılında yapımına başlayarak tamamladığı yeni binaya taşındı.

Büyükçekmece Belediyesi Albatros Parkı'na rezidans mı yapacak?

2013’te Büyükçekmece’de başlayan yeşil alan kavgası son günlerde yeniden alevlendi. Sahildeki ‘Albatros Parkı’nın sahibi Büyükçekmece Belediyesi. Belediye bu alanda otel, rezidans ve dükkan yapmak istiyor.

Havsa'da 2013 yılında başlayan alt yapı çalışmaları bitti!

2013 yılında alt yapı hamlesi başlatan Havsa Belediyesi büyük bir gayret ve titizlikle yürüttüğü çalışmalarda sona geldi.

taraklı belediyesi 2013 Haberi

taraklı belediyesi 2013


Dünya Kültür Mirası Listesi'ne aday olan ve Osmanlı mimarisi evleriyle ünlenen Taraklı'da turizm sektörü her geçen gün gelişiyor. 

     Türkiye'nin Sakin Şehirleri (Cittaslow) arasına katılan Taraklı'da turizm sektörü de hayat bulmaya başladı. Yıllara direnen Osmanlı mimarisi evleri, asırlık çınarları, eski çeşmeleri ve otantik Arnavut kaldırımlarıyla tarihi bir görünüme sahip Taraklı'ya gelen ziyaretçi sayısı gün geçtikçe artıyor. 

     Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin turizm merkezi olma yolunda ilerlediğini vurguladı. 

     ''Yakında daha fazla ziyaretçiyi ağırlayacağız'' diyen Özkaraman, bu şekilde ilçe ekonomisinin turizmle canlanacağını söyledi. 

     Özkaraman, ilçedeki tarihi Orhangazi ve Yunuspaşa çarşılarının ve Osmanlı mimarisi evlerin restore edildiğini ifade etti. 

     İlçenin yıllardır bakir kaldığına dikkati çeken Özkaraman, ''Bu zenginliklerimizi gelecek nesillere ulaşmasını sağlamak için...