25 / 05 / 2024

taraklı sakin şehirler listesi

taraklı sakin şehirler listesi

Dünya Kültür Mirası Listesi'ne aday olan ve Osmanlı mimarisi evleriyle ünlenen Taraklı'da turizm sektörü her geçen gün gelişiyor...

Sakarya'nın tarihi konakları yoğun ilgi görüyor!

Merkezi İtalya'da bulunan sakin şehirler ağına (Cittaslow) üye Sakarya'nın Taraklı ilçesi, Osmanlı ahşap mimarisinin özgün örnekleri, bozulmamış tarihi dokusu, el sanatlarıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Sakarya Taraklı TOKİ Evleri başvuruları!

Sakarya Taraklı TOKİ Evleri başvuruları için son gün 16 Ekim. Toplamda 43 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı projede 8 bin 994 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Sakarya Taraklı Konutları başvuruları!

TOKİ Sakarya Taraklı Evleri için başvurular devam ediyor. Toplam 43 dairenin satışa çıkarıldığı projede 180 ay vade fırsatı sağlanıyor. Peki TOKİ Sakarya Taraklı Konutları başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Sakarya Taraklı başvuruları 2015!

TOKİ Sakarya Taraklı'da yer alan 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Açık satışa çıkarılan projede 366 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.İşte TOKİ Sakarya Taraklı başvuruları 2015 detayları...

Sakarya Taraklı TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

Sakarya Taraklı TOKİ Evleri'nde 43 adet daire açık satışa sunuluyor. Peki, Sakarya Taraklı TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

TOKİ Sakarya Taraklı'da 366 TL taksitle!

TOKİ Sakarya Taraklı'da 366 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Konutların 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor.

Sakarya Taraklı TOKİ Konutları başvuru 2015!

TOKİ Sakarya Taraklı'da daire fiyatları 74 bin 947 TL'den başlıyor. Aylık 366.41 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 43 adet konut açık satışa çıkarılıyor. İşte Sakarya Taraklı TOKİ Konutları başvuru 2015 detayları...

TOKİ Sakarya Taraklı Evleri son başvuru günü!

TOKİ Sakarya Taraklı Evleri son başvuru günü 16 Ekim 2015. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede konut fiyatları 74 bin 947 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Sakarya Taraklı başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Sakarya Taraklı Konutları için minimum 8 bin 994 TL peşinat ödeniyor. Projede toplam 43 adet konut açık satış usulüyle satılıyor. Peki TOKİ Sakarya Taraklı başvuruları ne zaman 2015?

Sakarya Taraklı TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Sakarya Taraklı Evleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Peki Sakarya Taraklı TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Sakarya Taraklı başvuru işlemleri!

TOKİ Sakarya Taraklı projesi kapsamında 43 adet konut açık satış usulüyle satışa çıkarılıyor. İşte, TOKİ Sakarya Taraklı başvuru işlemleri!

TOKİ Sakarya Taraklı başvuru ücreti!

TOKİ Sakarya Taraklı'da yüzde 15 peşinatta, kalan bedel 120 ay vadelendiriliyor. Projede yer alan 43 adet konut açık satış usulüyle satılıyor. Peki TOKİ Sakarya Taraklı başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Sakarya Taraklı başvuru 2015!

TOKİ Sakarya Taraklı'da daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Aylık 366.41 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor. İşte TOKİ Sakarya Taraklı başvuru 2015 detayları...

taraklı sakin şehirler listesi Haberi

taraklı sakin şehirler listesi


Dünya Kültür Mirası Listesi'ne aday olan ve Osmanlı mimarisi evleriyle ünlenen Taraklı'da turizm sektörü her geçen gün gelişiyor. 

     Türkiye'nin Sakin Şehirleri (Cittaslow) arasına katılan Taraklı'da turizm sektörü de hayat bulmaya başladı. Yıllara direnen Osmanlı mimarisi evleri, asırlık çınarları, eski çeşmeleri ve otantik Arnavut kaldırımlarıyla tarihi bir görünüme sahip Taraklı'ya gelen ziyaretçi sayısı gün geçtikçe artıyor. 

     Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin turizm merkezi olma yolunda ilerlediğini vurguladı. 

     ''Yakında daha fazla ziyaretçiyi ağırlayacağız'' diyen Özkaraman, bu şekilde ilçe ekonomisinin turizmle canlanacağını söyledi. 

     Özkaraman, ilçedeki tarihi Orhangazi ve Yunuspaşa çarşılarının ve Osmanlı mimarisi evlerin restore edildiğini ifade etti. 

     İlçenin yıllardır bakir kaldığına dikkati çeken Özkaraman, ''Bu zenginliklerimizi gelecek nesillere ulaşmasını sağlamak için...