06 / 05 / 2024

tarcin ev arap

tarcin ev arap

Bosna Hersek'te Kuveyt merkezli inşaat şirketi bir kasabada yeni evler inşa etti. Tarcin kasabasında inşa edilen mahalledeki evler sadece Araplara satılıyor.

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki gerilim arap saçına döndü! Kira anlaşmazlıklarında dava sayısı yüzde 80'e ulaştı

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün artmaya devam ediyor. Adeta arap saçına dönen sorunlar işin içinden çıkılamaz bir hale dönüştü. Özellikle büyükşehirlerde kiracı anlaşmazlıklarının yüzde 80'i davaya dönüşüyor...

Arap turist ‘evinde’ kaldı! Günübirlik kiralamaların artması ile konaklayan sayısı azaldı...

2023 senesinin 11 ayında Türkiye’ye gelen Arap ziyaretçi sayısında değişikli olmasa da günübirlik kiralamaların yükselmesi ile konaklayan sayısı yüzde 20 azaldığı kaydedildi. Konaklamanın azalmasında “ev sahibi” Arapların etkisi büyük.

Ev eşyaları için indirim zamanı! n11’in 6 Ekim 2022 tarihli fiyat listesi

Hava perdesinden makarna yapıcıya, şarap soğutucudan ankastre davlumbazlara ev eşyalarında kampanyalar ardı ardına geliyor. n11’in indirimli ürün listesi şöyle…

Araplar Ordu'dan ev alıyor!

Ordu'dan ev alan Arapların sayısı her geçen gün artıyor. Arap yatırımcılar, bölgeden 3 yılda 98 adet gayrimenkul satın aldı.

Murat Yıldırım Acarkent'ten 16 milyon TL'ye ev aldı!

Murat Yıldırım, Arap hayranları Nişantaşı’ndaki evini öğrenince, Acarkent’ten yeni bir ev aldı. Ünlü oyuncu, Faslı eşi İmane Elbani’yle oturacağı beş katlı yeni aşk yuvasına 16 milyon TL ödedi.

Arap turistler Bodrum'da gayrimenkul yatırımı yapıyor!

OTSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kırk, " Arap turistler Bodrum gibi önemli ve doğal güzelliklere sahip bir yere geldiklerinde sadece tatil yapmakla sınırlı kalmıyorlar. Beğendikleri bir ev, bir arsa ya da bir villa gördüklerinde alıyorlar." dedi.

Araplar Didim'den ev almaya başladı!

İlçenin geçmişte çok sayıda İngiliz'in ev alarak yaşamını sürdürmesiyle adını duyurduğunu kaydeden Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun, son dönemde Arap ülkelerinden turistlerin de Didim'de ev almaya başladığını belirtti.

Yalova'da satılık ev ilanları Arapça!

Yabancılara konut satışını düzenleyen yasanın ardından özellikle Arap kökenli vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Yalova'da bolca Arapça satılık kiralık ilanları görmek hiç de şaşırtıcı değil.

Türk-Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu bugün!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, Türk-Arap Ekonomik ve Stratejik İşbirliği Derneği (TASCA) ve Çalık Holding ev sahipliğinde düzenlenen Türk-Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu, bugün İstanbul'da başlayacak. İşte ayrıntılar...

Türk-Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu yarın!

Yapılan açıklamaya göre, Beyoğlu Belediyesi, Türk-Arap Ekonomik ve Stratejik İşbirliği Derneği (TASCA) ve Çalık Holding ev sahipliğinde düzenlenen Türk-Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu, yarın İstanbul'da başlayacak.

Meryem Uzerli: Kızım ve kendim için güzel bir ev buldum!

Arap dünyasında da beğenilen 'Muhteşem Yüzyıl'da 3 yıl birlikte çalıştıkları Halit Ergenç'e ödül vermek için sürpriz yaparak İstanbul'a geldiğini söyleyen Uzerli "Evlere baktım, Lara ve benim için güzel bir ev buldum" dedi

Meryem Uzerli'ye Arap patronlardan 1.5 milyon dolarlık ev!

Yeni dizisi için Dubaili bir kanal ile anlaşan Meryem Uzerli'ye Arap patronlarından jest üzerine jest yapıldı. 2 milyon dolara projeye 'evet' diyen Uzerli'ye, 1.5 milyon dolarlık bir de ev hediye edildi.

Meryem Uzerli'ye Arap patronları 1 buçuk milyon dolarlık daire hediye etti!

Yeni dizisi için Dubaili MB3 kanalı ile anlaşan Meryem Uzerli'ye Arap patronlarından jest üzerine jest yapıldı. 2 milyon dolara projeye 'evet' diyen Uzerli'ye, 1.5 milyon dolarlık bir de ev hediye edildi...

tarcin ev arap Haberi

tarcin ev arap


İngiliz Daily Mail gazetesinin internet sayfasında yer alan habere göre, Kuveyt merkezli inşaat şirketi başkent Bosna'ya 10 kilometre uzaklıktaki Tarcin kasabasında 160 konuttan oluşan bir mahalle inşa etti.


Bosna Hersek vatandaşları Kuveyt merkezli inşaat şirketine öfkeli çünkü şirket inşa ettiği evleri sadece Araplara satıyor.


Araplara 160 bin eurodan satılan lüks konutların etrafı ise yüksek duvarlar ve güvenlik kameralarıyla gözetleniyor.


Tarcin'da Araplar için kurulan mahalleye yerli halk ise sadece temizlikçi ve servis görevlisi olarak girebiliyor.


Tarcin kasabasında emlakçılık yapan bir Bosnalı, "İnşaat sahibi konutları yerli halka satmak istemiyor çünkü evi satın alan Arapların kendi yaşam biçimleri var. Giyinme ve yaşam tarzlarına kimsenin karışmasını istemiyorlar" dedi.


Yeni...