07 / 05 / 2024

Tarihi Sağır Han yıkım

Tarihi Sağır Han yıkım

Fatih'te, Bizans dönemine ait İrine Kulesi'nin bitişiğinde bulunan tarihi Sağır Han'ın üstündeki iki kaçak yapı, belediye ekipleri tarafından balyoz kullanılarak yıkıldı.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de! 

Kahramanmaraş Pazarcık Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Pazarcık ilçesi, Menderes, 15 Temmuz, Evri Taşbiçme ve Bağdın-ı Sağır mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü 3 ve 10 yıllık süreyle kiraya veriyor. Peki kiralama bedelleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Mapaş Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mapaş Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sağır tarafından kuruldu.

Yapsan Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Yapsan Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sağır tarafından kuruldu.

Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

Dolar kuru ile ilgili tahmninlere bir yenisi de Ekonomist Necmettin Batırel'den geldi.Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Hülya Sağır ve Alper Muammer ortaklığında kuruldu.

EYT’liler aman dikkat! 4A 4B 4C'liler hemen kontrol etsin! O tarihi kaçırırsanız geri dönüşü yok!

EYT konusuna dair gelişmeler son sürat takip ediliyor. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İşte detaylar!

İstanbul Ayasofya Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Ayasofya Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Sağır tarafından kuruldu.

Gelir İdaresi Başkanlığından acil duyuru geldi! Bu tarihi kaçırırsanız çok üzüleceksiniz! Acil bakın!

Gelir idaresi Başkanlığı (GİB) hangi borçların yapılandırılmasıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Borç yapılandırmasından yararlanmak isteyen kişiler için tarih açıklandı. Buna göre son tarih 31 Mayıs 2023 oldu.

Hdfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sağır tarafından kuruldu.

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Garanti BBVA'dan bomba MTV kampanyası! Bu tarihi kaçırırsanız üzülürsünüz! 

Kampanyaları ile meşhur Garanti Bankası 2023'te yine müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. MTV (Motorlu Taşıtlar Vergisi) ödemesi olan vatandaşlar için 1 - 31 Ocak 2023 tarihleri arasında ücretsiz 3 taksit! imkanı sunuyor. Kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Güncel elektrik faturası nasıl öğrenilir? Kaç fatura ödenmezse elektrik kesilir 2023?

Elektrik faturalarının belli bir ödenme tarihi vardır. Eğer bu süre aşılırsa ne olur? Peki Kaç fatura ödenmezse elektrik kesilir 2023? İşte yanıtlar!

Dolarda şok eden tahmin az önce geldi! Hemen buraya bakın! Tehlike çanları sağır etti!

Analistler dolar konusunda dikkate değer uyarılar yayınladılar. Önümüzdeki günlerde açıklanacak verilerde doların nasıl şekilleneceğine dair dikkat çekici yorumlar yapıldı.

Tarihi Sağır Han yıkım Haberi

Tarihi Sağır Han yıkım

Fatih Belediyesi ekipleri, Fatih'te Mercan Mahallesi'ndeki tarihi Sağır Han'ın üzerindeki kaçak yapıları yıkmak için harekete geçti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İrine Kulesi'nin bitişiğinde bulunan kaçak yapıların işletmecilerine yıkım kararını açıklayan ekiplere esnaf, "Bize tebligat yapılmadı. İş yerindeki malzemeleri çıkarmak için süre istiyoruz." diye konuştu.

Görüşmenin ardından şapka imalathanesi olarak hizmet veren bir iş yerine süre veren ekipler, işletmenin demirden yapılan ek bölmesini ve yanındaki tuğladan inşa edilmiş yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Esnaf Mehmet Alınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 20 yıldır aynı iş yerinde şapka ürettiğini, 15 kişinin buradan ekmek parası kazandığını ifade etti.

Alınç, "Buradaki yapılar kaçak. Yıkılmasın demiyoruz ama yıkılacaksa biri ikisi değil, hepsi yıkılsın. Ancak benim yetiştirmem gereken siparişler var. Siparişleri teslim etmeden çıkarsam zarar ederim. Bu sebepse...