05 / 05 / 2024

Tarihi Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Tarihi Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Tarihi Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 30 Ocak 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, Çağdaş Doğan ve Fedhullah Balta ortaklığıyla kuruldu...

Büyükyalı'da restore edilen tarihi yapılar halka açılıyor!

İstanbul'da 6 milyar liralık yatırım ile hayata geçirilen Büyükyalı projesinde, restore edilen tarihi yapılar yaşam alanlarına döndürüldü. Bu kapsamda, Osmanlı’nın ilk sanayi tesislerinden 'Fabrika-ı Hümayun'un 100 yıl aradan sonra sivil ziyarete açılması planlanıyor. 

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde Furkan Kuz tarafından 500 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin adresi; Emek Mahallesi Fatih Caddesi Kağan Sokak No:5A/1 Sancaktepe - İstanbul...

Server Mimari Yapı Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Server Mimari Yapı Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde Serpil Çetinkaya tarafından 50 bin TL sermaye ile İstanbul Maltepe'de kuruldu.

Taşkent Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkent Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde Mustafa Atabek vfe Murat Aynacı tarafından 50 bin TL sermaye ile İstanbul İçerenköy'de kuruldu.

Bıçakçı Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bıçakçı Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde İstanbul Üsküdar Aydın Han 'da Dilek Bıçakçı tarafından 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

MKB Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MKB Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kocabıyık tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta Pendik, Batı Mahallesi, 23 Nisan Caddesi, Karanfil Sokak'ta kuruldu.

Kars'ın tarihi yapılarına aydınlatma sistemi yapılacak!

Kars'ta, Rus'ların hüküm sürdüğü özellikle turizm açısından dikkat çeken 40 yıllık süre içinde Hollandalı mimarlara yaptırılan bazı binalar ile tarihi yapılar, ışıklandırma sistemiyle kavuştuğu görüntüyle ilgi çekiyor.

Morkoç Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morkoç Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Safiye Morkoç, Döne Morkoç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Esenyurt, Yenikent Mahallesi, 623 Sokak'ta kuruldu.

Çetsa Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetsa Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celal Çetin, Servet Özdemir, Eşref Çetin tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Bağcılar, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

NTA Mimarlık Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

NTA Mimarlık Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Nazım Mutlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da Tuzla, Evliya Celebi Mahallesi, Ziver Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Bolend Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bolend Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gökhan Demircioğlu, Mustafa Altunsu, Zeynep Alpdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da Eyüp, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Mekase Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekase Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Karademir, Sadrettin Duygun, Selahattin Akdeniz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da Ümraniye, Şerifali Mahallesi'nde kuruldu.

Uluhan Metal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluhan Metal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Ulucak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz'da Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Elalmış Caddesi'nde kuruldu.

Tarihi Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Tarihi Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

200 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat işlerinde bulunmak,her türlü inşaat ihalelerine iştirak etmek,her nevi inşaat taahhütlerinde bulunmak  anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Ümraniye Örnek Mahallesi Şehit Cahar Dudayev Caddesi Yarış Plaza NO:15/5 adresinde faaliyete geçirildi. 30 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Çağdaş Doğan ve Fedhullah Balta ortaklığıyla...