03 / 05 / 2024

Tarık Akanın bodrumdaki evi

Tarık Akanın bodrumdaki evi

Bodrum Belediye Meclisince, bir süre önce yaşamını yitiren ünlü oyuncu Tarık Akan'ın adının, evinin bulunduğu sokağa verilmesi kararı alındı.

Avukat Tarık Çakmak kiracıları uyardı: Üçüncü kişiye yapılan ödeme kiracıyı borcundan kurtarmaz!

Avukat Tarık Çakmak, kiracıları kiralarını ödeme konusunda uyararak, kira bedeli aksi kararlaştırılmadıkça kiraya verene ödenmesi gerektiğini belirtti.

Deprem tarım sektörünü de vurdu! Tarım alanlarının yüzde 16'sı deprem bölgesinde!

Depremin etkilediği 10 şehirde yaşanan yıkımın insani ve ekonomik bilançosu ortaya çıkmaya başladı. Depremden etkilenen bölge, tarım arazilerinin önemli bir kısmını da içinde barındırıyor. İşte detaylar...

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Fettahoğlu Tarafından kuruldu.

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonu 7 Haziran'da tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonunun 7 Haziran tarihinde bitirilmesi planlandığını dile getirerek, "Bu merkez açıldığında birçok misafire kültür hizmeti verecek." diye konuştu.

Tarık Proje Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Proje Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gültekin tarafından kuruldu.

Mersin-Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas OSB'nin temeli atıldı!

Mersin-Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin temeli atıldı. Törende konuşan Bakan Varank, "Türkiye'nin Otomobili sayesinde 60 yıllık bir hayalin, gerçeğe dönüşmesine hep birlikte şahit olduk." dedi.

TEV Uğuz Tarık Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Merhum iş adamı Uğuz Tarık Demirağ'ın bağışı ve vasiyetiyle Ümraniye'de hayata geçirilen 2019-2020 eğitim öğretim yılı itibarıyla kapılarını açan okulun resmi açılış töreni yapıldı.

Tarık Pabuççuoğlu'nun evinde yangın çıktı!

İstanbul Altunizade'de oturan Tarık Pabuççuoğlu'nun evinin mutfak kısmında yangın çıktı. Evde küçük çaplı maddi hasar meydana geldi...

Kocaeli Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit ilçesi Akçakoca Mahallesinde hayata geçirdiği Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatını tamamladı.

Bakırköy'e Tarık Akan Kültür Sanat Merkezi geliyor!

Bu sene içerisinde tamamlanarak halka açılması planlanan Bakırköy Tarık Akan Kültür Sanat Merkezi için 22 Mart'ta ihale yapılacak..

Kocaeli Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatını tamamlıyor.

Tarık Balyalı'dan 3 ada projesine itiraz!

Kuzey Anadolu Fay Hattına çok yakın yerde Pendik sahiline 603 dönümlük deniz alanına dolgu yaparak oluşturulacak 3 ada projesine CHP Üyesi S.Tarık Balyalı itiraz etti. Balyalı projeyi İBB Meclis gündemine getirdi.

Yozgat'a 320 konutluk Tarık Köy projesi geliyor!

2017'yi Yenifakılı için proje yılı olarak ilan eden Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, ilçede bir ilki oluşturacak olan Tarık Köy Projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Tarık Akanın bodrumdaki evi Haberi

Tarık Akanın bodrumdaki evi

Bodrum Belediye Meclisince, bir süre önce yaşamını yitiren ünlü oyuncu Tarık Akan'ın adının, evinin bulunduğu sokağa verilmesi kararı alındı.


Bodrum Belediyesinin ekim ayı olağan meclis toplantısı, Heredot Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantının ilk gündem maddesi, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede 16 Eylül'de hayatını kaybeden sanatçı Tarık Akan'ın Akyarlar Mahallesi'ndeki evinin bulunduğu Yalı Sokak'ın adının, "Tarık Akan Sokak" olarak değiştirilmesi oldu.


Meclis üyesi Dursun Göktepe başkanlığındaki toplantıda, Cadde ve Sokak İsimlerini Belirleme Komisyonunun konuya ilişkin raporu görüşülerek oylama yapıldı. Sokağın isminin, oy birliği ile "Tarık Akan" olarak değiştirilmesine karar...