03 / 05 / 2024

Tarık Süha Aparslan

Tarık Süha Aparslan

Mars Plastik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Sami Hevadpal ve Tarık Süha Aparslan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Adakent Caddesi'nde kuruldu.

Prof. Dr. Süha Özden, 4.9'luk depremi değerlendirdi: Artçı sarsıntının olmaması enteresan, 7'den büyük deprem...

ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden, geçtiğimiz gün meydana gelen 4.9'luk depremi değerlendirdi ve artçı sarsıntının olmamasının enteresan olduğunu belirtti. 

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Vestel mutfağınızın gözbebeği olmaya geliyor! Vestel Tarçın S Stand Mikser 6 Eylül fiyat listesi..

Stand mikserler son zamanlarda birçok mutfakta görülen küçük ev aletlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Gelişmiş özellikleriyle öne çıkan Vestel Tarçın S Stand Mikser, birçok farklı fonksiyonu da beraberinde getiriyor. Işte 6 Eylül 2022 Vestel Tarçın S Stand Mikser fiyat listesi..

Tarım Bakanı Vahit Kirişçi'den 5 lt ayçiçek yağına kısıtlama açıklaması! Türkiye'nin nüfusuna dikkat çekti

Ukrayna'nın Rusya ile tutuştuğu savaş dünyada ayçiçek yağı arzını derinden etkiledi. Ayçiçek yağında fiyatlar stok krizi nedeniyle yükselişe geçmişti. İngiltere'de zincir marketi Tesco ayçiçek yağı satışlarında kısıtlama getirdi. Türkiye'deki son durumu ise Bakan Kirişçi açıkladı.

Çin, ABD tarım ürünlerine yönelik ithalat kısıtlamalarında adım attı!

ABD Tarım Bakanlığı, Birinci Faz Ekonomi ve Ticaret Anlaşması doğrultusunda, kümes hayvanları, patates ve hayvan yemi gibi ürünlerin de aralarında olduğu ABD'nin tarımsal ürünlerine yönelik ithalat kısıtlamalarının Çin tarafından kaldırılmaya başlandığını aktardı.

Kocaeli Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit ilçesi Akçakoca Mahallesinde hayata geçirdiği Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatını tamamladı.

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu!

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu.  Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group yeni genel müdürünü seçti.

Tarık Balyalı'dan 3 ada projesine itiraz!

Kuzey Anadolu Fay Hattına çok yakın yerde Pendik sahiline 603 dönümlük deniz alanına dolgu yaparak oluşturulacak 3 ada projesine CHP Üyesi S.Tarık Balyalı itiraz etti. Balyalı projeyi İBB Meclis gündemine getirdi.

Süreyyabey Barajı 1. kısım inşaat ihalesi yapıldı!

Ak Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil Göçer, Süreyyabey Barajı 1. kısım inşaat ihalesinin, Zile ve çevresinin sulanmasında, tarımın gelişmesinde büyük rol oynayacağını söyledi.

Kuşadası Tarık Akan Parkı tamamlandı!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan ve Kuşadası Belediye Meclisi Ekim Ayı toplantısında alınan karar ile 16 Eylül'de yaşamını yitiren Türk sinemasının önemli oyuncularından Tarık Akan'ın ismi verilen parkın yapımı tamamlandı.

Tarık Akan'ın adı, evinin bulunduğu sokağa verilecek!

Bodrum Belediye Meclisince, bir süre önce yaşamını yitiren ünlü oyuncu Tarık Akan'ın adının, evinin bulunduğu sokağa verilmesi kararı alındı.

Tarık Akan'ın ağabeyi hakkında çarpıcı iddia!

Hayatını kaybeden ve dün son yolculuğuna uğurlanan Tarık Akan ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Usta oyuncunun ağabeyi Turgut Üregül'ün, vekaletle Akan'dan habersiz olarak mallarını sattığı ileri sürüldü.

Mars Plastik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars Plastik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Sami Hevadpal ve Tarık Süha Aparslan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Adakent Caddesi'nde kuruldu.

Tarık Süha Aparslan Haberi

Tarık Süha Aparslan

Mars Plastik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Sami Hevadpal ve Tarık Süha Aparslan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Adakent Caddesi'nde kuruldu. 


Mars Plastik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a) Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.  b) Plastik ham maddelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. c) Her türlü hurda plastik atıklarının toplanarak granül hale dönüştürmek. d) Her türlü hurda plastik atıklarının hurda ve granül olarak toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak   e) Plastik kalıpların ve makinelerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak....