03 / 05 / 2024

Tarımsal amaçlı yapı izni nasıl alınır

Tarımsal amaçlı yapı izni nasıl alınır

Tarımsal amaçlı yapıların ruhsatlandırılması ile ilgili esaslar, 17 Ağustos 2011 tarihinde 28028 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Kanun Hükmünde Kararnamede yer alıyor. İşte tarımsal amaçlı yapıların ruhsatlandırılması...

Tarımsal destek ödemeleri nasıl sorgulanır? Mazot Gübre desteği Mart 2024 sorgulama ekranı e-Devlet!

Tarımsal destek ödemeleri hesaplara peş peşe yatırılırken, pek çok kişi de tarımsal destek ödemelerinin nasıl sorgulanacağı ile ilgili detayları merak ediyor. İşte çiftçi destek ödeme sorgulama ekranı e-Devlet...

Çiftçilerin beklediği gün geldi! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor!

Milyonlarca çiftçinin heyecanla beklediği gün geldi. Tarımsal destek ödemeleri bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılıyor. 

Çiftçilere son dakika müjdesi! Ödenecek tarımsal destekler açıklandı! Hangi ürüne kaç TL mazot gübre desteği verilecek?

Çiftçilerin merakla beklediği 2023 Yılında Yapılacak Tarımsal Desteklemeler ve 2024 Yılında Uygulanacak Sertifikalı Tohum Kullanım Desteğine İlişkin Karar yayımlandı. Hangi ürün için çiftçilere ne kadar tarımsal destek ödemesi yapılacağı belli oldu. İşte o rakamlar

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Çiftçilere son dakika müjdesi! 163,1 milyon TL'lik tarımsal destek ödemeleri bugün yatıyor! Kalem kalem açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilere tarımsal destek ödemeleri ile ilgili bir son dakika müjdesini verdi. Çiftçilerin hesaplarına bugün ödeme yapılıyor. İşte ödenecek kalemler...

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi! 78,8 milyon TL'lik tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor! Kaçırmayın!

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi... 78,8 milyon TL'lik tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor... Kaçırmayın...

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere yapılan tarımsal ödemeler hesaplara yatırıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere sağlanan tarımsal ödemeler konusunda yapılan araştırmaların devam ettiğini duyurdu. Çiftçilerin heyecanla beklediği bu ödemeler nihayet hesaplarına yatırıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı, ödemelerle ilgili detayları açıkladı. İşte destek ödemeleriyle ilgili merak ed

Çiftçiler dikkat! Yüzde 50 indirimde detaylar tek tek belli oldu!

Üreticilerin bu sene ile ilgili tarımsal amaçlı su kullanım hizmet tutarlarının yüzde 50'sinin desteklenmesiyle ilgili uygulama esasları netleşti. Üreticilere su kullanımında uygulanacak yüzde 50 indirimin esasları tek tek belli oldu.

Çiftçilere müjde üstüne müjde! Şimdi sıra buraya geldi! Tam yüzde 50 indirim uygulanacak! Hemen bakın!

Çiftçilere 2023 yılına ilişkin destek ödemeleri ve indirimler devam ediyor. Şimdi de tarımsal amaçlı su kullanım hizmet bedelleri ile ilgili indirime gidilecek. Tam yüzde 50 indirim uygulanacak! Hemen bakın!

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Tarım destek ödemeleri ne zaman yapılacak? Tarımsal destek ödemeleri ne kadar?

Tarım destek ödemeleri ne zaman yapılacak? Tarımsal destek ödemeleri ne kadar? soruları yanıtlarını arıyor. İşte merak edilen o detaylar!

Tarımda bir başarı daha! Tarımsal atıktan yapılan gübre verimi % 42 artırdı

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsünce tarafından yürütülen çalışmada, tavuk gübresi, ayçiçeği ve mısır atıklarından organik madde değeri yüksek kompost elde edildi.

Seyib Yapı İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Seyib Yapı İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi! Seyib Yapı İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tarımsal amaçlı yapı izni nasıl alınır Haberi

Tarımsal amaçlı yapı izni nasıl alınır

Tarımsal amaçlı yapıların ruhsatlandırılması!

Tarımsal amaçlı yapıların ruhsatlandırılması ile ilgili esaslar, 17 Ağustos 2011 tarihinde 28028 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Hükmünde Kararname kapsamında yer alıyor.


MADDE 22 –

Köylerde yapılacak yapılar ve uyulacak esaslar

Belediye ve mücavir alanlar dışında köylerin köy yerleşik alanlarında, civarında ve mezralarda yapılacak konut, entegre tesis niteliğinde olmayan ve imar planı gerektirmeyen tarım ve hayvancılık amaçlı yapılar ile köyde oturanların ihtiyaçlarını karşılayacak bakkal, manav, berber, köy fırını, köy kahvesi, köy lokantası, tanıtım ve teşhir büfeleri ve köy halkı tarafından kurulan ve işletilen kooperatiflerin işletme binası gibi yapılar için yapı ruhsatı aranmaz. 


Ancak etüt ve projelerinin valilikçe incelenmesi, muhtarlıktan...