06 / 05 / 2024

tarımsal destekleme bütçesi

tarımsal destekleme bütçesi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 2022 yılında 25,8 milyar lira olarak planlanan tarımsal destekleme bütçesinin 3,2 milyar lira ek bütçe sağlanarak 29 milyar liraya çıkarıdığını açıkladı.

Bakan Yumaklı açıkladı! Çiftçiye 445 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapılacak...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama kapsamında, 445 milyon 249 bin lira tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını açıkladı.

Bakan Yumaklı açıkladı! Tarımsal destekleme ödemesi hesaplara yatırılıyor...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin lira tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını kaydetti.

Bakan Yumaklı açıkladı! Çiftçilere 2,5 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi bugün yapılacak...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2 milyar 477 milyon 946 bin lira tutarında tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.

Yarısı Bizden kampanyasının bütçesi 105 milyar TL!

Bu sene toplamda 350 bin konutun dönüştürüleceği Yarısı Bizden kampanyasının bütçesi 105 milyar TL oldu. İşte dev dönüşümle ilgili detaylar...

Çiftçiler dikkat! 406 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırıldı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 406 milyon 132 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını belirtti.

Çiftçiler dikkat! 1 milyar 81 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemeleri yatırılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 1 milyar 81 milyon 396 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını dile getirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 45 milyar TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi 45 milyar 100 milyon Türk Liraı şeklinde kabul edildi. Söz konusu bütçenin yüzde 41’lik kısmı yatırımlara ayrıldı. 

Çiftçilere müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 783,5 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını açıkladı. 

Çiftçilere müjde! Tarımsal destekleme ödemesi bugün hesaplara yatırılacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafınna yapılan son dakika açıklamasına göre, 168 milyon 957 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını bildirdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi komisyonda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü. 

Tarıma 2024 yılında 91,6 milyar Türk Lirası destek verilecek

2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programında tarımsal destekleme bütçesi 2023 senesinde yüzde 59,9 oranında yükseltilerek 63 milyar 379 milyon liraya yükseltildi. Bu bütçenin 2024 senesinde ise yüzde 44,5 oranında yükseliş ile 91 milyar 554 milyon liraya çıkarılması gündemde.

Çiftçileri sevindirecek haber! 29 milyon 85 bin TL'lik Tarımsal destekleme ödemeleri bugün hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 29 milyon 85 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.

Çiftçilere son dakika müjdesi: 19.9 milyon TL hesaplara peş peşe yatıyor! İşte tarımsal destekleme ödeme takvimi...

Tarım ve Orman Bakanlığı, tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu. Bu kapsamda Tarım ve Orman Bakanlığınca 19 milyon 941 bin 875 lira Tarımsal destekleme ödemesi bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacak. İşte detaylar...

tarımsal destekleme bütçesi Haberi

tarımsal destekleme bütçesi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından tarımsal destekleme bütçesinin yükseltilmesine ilişkin yazılı açıklama geldi.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Bakan Pakdemirli, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleriyle 2022 yılında 25,8 milyar lira olarak planlanan tarımsal destekleme bütçesi 3,2 milyar lira ek bütçe ile 29 milyar liraya çıkarılmıştır" dedi.

Artan tarımsal destekleme bütçesi ile ülke için stratejik öneme sahip buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale üreten çiftçilere mevcut desteklere ek olarak 'Ek Girdi Desteği' olarak dekara 50 lira ödenecek. Mazot, gübre, sertifikalı tohum ve ilave 50 lira girdi desteği ile üreticilere hektar başına toplam 116 lira ödenecek.

Pakdemirli, yapılan bu ek destek ile 2022 yılında hububat üreticilerine ödenecek girdi desteklerinin geçen yıla göre yüzde 127 arttığının altını çizerek "Tarımsal destekler yanında uyguladığımız alım fiyatlarıyla...