28 / 04 / 2024

Tarkan engelli öğrenciler için okul mu yaptıracak

Tarkan engelli öğrenciler için okul mu yaptıracak

Hülya Avşar’ın “Tarkan vergide birinci mi oldu? Okul mu yaptırdı?” dediği Megastar, engelli öğrencilere 5 milyon TL’ye ultra donanımlı bir okul yaptırıyor. Engelli öğrenciler için yaptırılan okulun 2018'de eğitime başlaması planlanıyor.

Adana'da engelli öğrenciler için lise inşa edilecek!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kentte ilk defa engellilere yönelik liseyi hizmete açacaklarını müjdeledi.

Silivri Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Okulu kapatılıyor mu?

Silivri’de engelli öğrenciler için 500 bin lira maliyetle yapımı gerçekleştirilen hidroterapi havuzu personel alınamadığı için hizmete kapatılmayla yüz yüze!

Tarkan engelli öğrenciler için 5 milyon TL'ye okul yaptırıyor!

Hülya Avşar’ın “Tarkan vergide birinci mi oldu? Okul mu yaptırdı?” dediği Megastar, engelli öğrencilere 5 milyon TL’ye ultra donanımlı bir okul yaptırıyor. Engelli öğrenciler için yaptırılan okulun 2018'de eğitime başlaması planlanıyor.

TOKİ Malatya Merkez'de 6 adet konut engelli vatandaşlara satılıyor!

TOKİ Malatya Merkez'de 6 adet konut engelli vatandaşlara satılıyor. Daire fiyatlarının 73 bin 309 TL'den başladığı projede 8 bin 797 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Vergide engelli indirimi var mı?

Gerçek kişilerine elde ettiği ücret ve/veya kazançları için belli tarihlerde ve belli miktarlarda vergi ödeniyor. Vergilendirme sürecinde bazı indirimler ve muafiyetler söz konusu oluyor. Peki, vergide engelli indirimi var mı?

Umpaş Holding'ten engelli sporculara destek!

Umpaş Holding engelli sporculara destek verdi.Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) tarafından düzenlenen spor müsabakalarına katılan Engelsiz Yaşam Merkezi Spor Kulübü kadın sporcularına malzeme yardımı yapıldı.

İPKB engelli öğrencilere depreme dayanıklı okul yapıyor!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, Ataşehir, Bağcılar ve Beyoğlu ilçelerindeki engelli öğrencilere yönelik 3 okulu yıkıp yeniden yapacak.

Tarkan, Vadistanbul Bulvar'dan 4 milyon dolara ofis aldı!

Son reklamından 3 milyon dolar alan Tarkan'ın ilk işi yatırım yapmak oldu. Megastar, İstanbul'daki bir projeden 4 milyon dolar nakit verip ofis aldı...

The Address Residence Tarkan ile tanıtıldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul şirketlerinden Emaar’ın, Çamlıca’daki projesinin tanıtımı büyük ilgi gördü Tarkan, Emaar Türkiye’nin Çamlıca’daki projesi The Address Residence İstanbul’un lansman gecesinde sahne aldı..

Remzi Aydın engelli çocuklar için yaptırılan okulu inceledi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Çırçır’ı gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Bu arada, engelli çocuklar için, hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırılan okulun inşaatını ve Asım Yıldız Parkı’nı da denetledi.

Tarkan Seferihisar'daki hayvan yuvasına bağış yaptı!

Sayısız yardım projesine maddi ve manevi destek veren Tarkan, şimdi de Seferihisar'da yapılacak hayvan yuvası için 500 bin lira bağışladı. Megastar, son yıllarda kalbinde ayrı bir yeri olan Seferihisar için yine kolları sıvadı.

Tarkan Kulak: İnşaat sektörü 200'den fazla sektörü besliyor!

Adana İnşaat 2015 Fuarı yoğun bir katılımla devam ediyor. Fuarda yer alan marka firmalardan, sektörün 70 yıllık firması Kulak İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak,sektörün gücünün gurur kaynakları olduğunu söyledi.

Yıldırım'a engelli merkezi yapılacak!

Yıldırım Belediyesi, Bursa Müzik Akademisi ile birlikte engelli ve ailelerinin katıldığı Engelleri Sevgiyle Asıyoruz' programı düzenledi. Edebali, kuracakları Engelli Eğitim ve Ticaret Merkezi ile Türkiye'de örnek bir projeye imza atacaklarını söyledi.

Tarkan engelli öğrenciler için okul mu yaptıracak Haberi

Tarkan engelli öğrenciler için okul mu yaptıracak

Pınar Dilek’le geçtiğimiz cuma akşamı Tarabya’daki evinde nikah masasına oturan Tarkan, sosyal sorumluluk projesi için kolları sıvadı. Hülya Avşar’ın beş yıl önce vereceği ödülü gelip almadığı için “Tarkan kim pardon? Nasıl böyle bir havaya soktular? Vergide birinci mi oldu? Okul mu yaptırdı?” dediği Megastar sonunda okul yaptırıyor.


Türk sanat müziği albümü ‘Ahde Vefa’ ile adından söz ettiren sanatçı, engelli öğrencilere okul yaptırmak için çalışmalara başladı. Ultra donanımlı olmasını istediği okulun projesini mimara çizdiren Tarkan’ın hedefi, öğrencileri 2018’de eğitime başlatmak. Projeye 5 milyon TL bütçe ayırdığı konuşulan Megastar’ın, inşaat için harıl harıl arsa aradığı ve detayları sır gibi sakladığı...