05 / 05 / 2024

Tarkan Karlıdağ icradan ev

Tarkan Karlıdağ icradan ev

Behzat Ç., Elveda Rumeli gibi geniş izleyici kitlelerine ulaşan dizi ve sinema filmlerinin yapımcılığını üstlenen Adam Film hacizlerle boğuşuyor. Şirket, faaliyetlerini durdururken, sahibi Tarkan Karlıdağ’ın evleri icradan satışa çıkarıldı.

Hayalet AVM'lerin sayısı katlandı! AVM'ler bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor! 

Türkiye’de sayısı 450’yi geçen AVM’lerin kimisi için aylarca sıra beklenirken, kimisi bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor. 452 AVM’nin doluluk oranı pandemi de yüzde 92-93’lerden 85’e kadar düştü...

Acd Karlıdağ İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acd Karlıdağ İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Yağız Karlıdağ  tarafından kuruldu.

Tarkan Almanya'da 1000 Euro'ya stüdyo kiraladı!

Uzun süredir Almanya'da olan Tarkan, Almanya'da yeni şarkılarının demo kayıtları için 1000 Euro'ya müzik stüdyosu kiraladı.

Alanya'da icradan gayrimenkul satışı arttı!

Son verilere göre Alanya'da her 10 kişiden 1’i icra takibinde. Bölgede icradan satışa çıkarılan gayrimenkul sayısında artış yaşandı.

Deniz GYO, Metrokent Çarşı'da icradan dükkan satın aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Metrokent Çarşı'da bulunan 32 nolu bağımsız bölümü, yatırım ve kira geliri elde etmek amacıyla icradan satın aldı...

Tarkan Kemerburgaz'da ofis kiraladı!

Megastar Tarkan, Kemerburgaz'da bin metrekare büyüklüğünde bir ofis kiraladı. Ofisin aylık kirası 30 bin lira, yıllık kira bedeli ise 360 bin lira olduğu iddia edildi.

Tarkan Karlıdağ’ın evleri icradan satışa çıkarıldı!

Behzat Ç., Elveda Rumeli gibi geniş izleyici kitlelerine ulaşan dizi ve sinema filmlerinin yapımcılığını üstlenen Adam Film hacizlerle boğuşuyor. Şirket, faaliyetlerini durdururken, sahibi Tarkan Karlıdağ’ın evleri icradan satışa çıkarıldı.

Çatalca'da icradan 2.8 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İstanbul Çatalca'da icradan satılık 4 arsa, 2 milyon 800 bin TL'ye ihale edilecek. İşte ihalenin detayları:

İzmir Kemalpaşa'da icradan üzüm işletme tesisi satılıyor!

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde Sulsan Tarım Ürünleri Gıda San.ve Tic. A.Ş'nin tam hisseli üzüm işletme tesisi icradan 2 milyon 681 bin 63 TL'ye ihale ediliyor.

Kütahya'da icradan satılık 2.7 milyon TL'ye un fabrikası!

Tavşanlı İcra Dairesi Kütahya Tavşanlı'da bulunan un fabrikası icradan satışa çıkarıldı. 2 milyon 797 bin TL değer biçilen fabrika 5 bin 892 metrekare alana sahip.

Tarkan Almanya'da ev aldı!

Tarkan, Almanya'da doğduğu kasaba olan Alzey yakınlarında bir ev aldı. Tarkan, zaman zaman gittiği bu evde eski günlerini yad ediyor. İddia, yazar Pakize Suda'ya ait...

Karlıdağ Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlıdağ Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Kaçtaş, Yakup Erol tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Sancaktepe, Akpınar Mahallesi'nde kuruldu.

Bodrum'da icradan 1.7 milyon TL'ye satılık ev!

Bodrum 1. İcra Dairesi; Bodrum'da yer alan kargir avlulu evi 17 Aralık 2014 günü satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 1 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Tarkan Karlıdağ icradan ev Haberi

Tarkan Karlıdağ icradan ev

Ünlü yapım şirketi Adam Film Yapım İletişim Tanıtım Danışmanlık şirketi, Türkiye’nin en çok izlenen televizyon dizilerinin yapımcılığını üstlendi. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Elveda Rumeli, Balkan Düğünü, Mor Menekşeler, şirketin yapımcılığını üstlendiği önemli dizi filmleri oldu. Ancak bir süreden beri mali sıkıntılar yaşayan şirket mali darboğazı atlatamadı.


ALACAKLILAR SIRAYA GİRDİ

Şirket hakkında birçok icra takibinin yapıldığı anlaşıldı. Bankalardan vergi dairelerine, set şirketlerinden şahıslara kadar birçok kişi ve kurum şirket hakkında icra takibi başlattı. Şirket adresinde kimse bulunamadığı için yapılan takipler tebliğ edilemedi. 



Şirket sahibi Tarkan Karlıdağ’a ise ulaşılamıyor. Karlıdağ’ın adına kayıtlı görünen üç evi de haciz kararlarından nasibini aldı. Karlıdağ'ın evleri için icradan satış istendi.


İPOTEKLİ VARLIKLAR SATIŞA KONULDU

Alacaklı bir şirket avukatı, borçların ödenememesi nedeni ile yasal takibe geçtiklerini belirtti.


Avukat, “İhtar süresi içinde...