18 / 07 / 2024

tarkan karma albümü

tarkan karma albümü

Tarkan'ın 'Karma' albümünü boşanma kararıyla dünyayı sarsan Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin sahibi olduğu Fransa-Provence'daki 'Şato Miraval'da yaptığı ortaya çıktı.

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Alb İthalat İhracat İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Alb İthalat İhracat İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün PEndik'te Aslanbek Albakov ve Mehmet Aktuz ortaklığında kuruldu.

Spotify ücretlerine zam yaptı! İşte yeni Spotify ücretleri…

Çevrimiçi podcast ve müzik dinleme uygulaması olan Spotify Türkiye’de pek çok kullanıcıya sahip popüler bir uygulama. Çoğunlukla gençlerin üyelik oluşturduğu uygulamadan yüzlerce albüm ve podcaste erişmek mümkün. Bu erişim kolaylığı Spotify’ı Türkiye’de daha da popüler hale getiriyor.

Karma Plan Proje Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Karma Plan Proje Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Anonim Şirketi Maltepe'de Şafak Çağlar tarafından kuruldu.

TMSF, ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı satışa sunuyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, kayyum olarak atandığı ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı kapalı zarf ve açık artırma usulüyle satışa sunuyor. Son teklif tarihi 22 Ağustos olarak açıklandı...

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

DEİK, Türk müteahhitlerle BAE'ye çıkarma yapacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, Türk özel sektörünün önde gelen şirketleri ile mevcut ikili ticaret hacmini artırmanın dışında özellikle altyapı ve müteahhitlik alanında iş birlikleri için Birleşik Arap Emirlikleri'ne çıkarma yapacak.

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için ev aldı!

Ebru Yaşar, Zorlu Raffles Hotel’de gerçekleştirilen 7. Golden Palm Awards töreninde ‘Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerinin sahibi oldu.

Manisa Meydan'ın lansmanı yapıldı!

Yatırımlarla sık sık gündeme gelen Manisa’nın ilk ve tek karma kullanım projesi olan Manisa Meydan'ın lansmanı gerçekleştirildi.

Karma Yapım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Karma Yapım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Böber tarafından kuruldu.

Karma Mbü Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Karma Mbü Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de kuruldu.

Tahincioğlu'ndan İstanbul'a 7 yeni proje!

Tahincioğlu, inşaat sektöründe karma kullanım projeleriyle dikkat çekiyor. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Kartal, Kozyatağı, Beykoz, Beylerbeyi, Ataşehir, Bahçelievler ve Çengelköy gibi birçok bölgede planlama aşamasında olan projelerimiz mevcut" dedi...

tarkan karma albümü Haberi

tarkan karma albümü

Tarkan'ın 'Karma' albümünü boşanma kararıyla dünyayı sarsan Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin sahibi olduğu Fransa-Provence'daki 'Şato Miraval'da yaptığı ortaya çıktı. Bu bilgi gazeteci Ali Eyüboğlu'nun 'Bir Megastar: Tarkan' adlı kitabında yer aldı. Tarkan 2001'de 1 milyon 900 bin satan albümünün hazırlığı için bu şatoyu kiralamıştı. Brad Pitt ile Angelina Jolie hala sahibi oldukları malikaneyi 2009'da 35 milyon sterline (90 milyon TL) almıştı.