22 / 07 / 2024

Tarkan riva ev

Tarkan riva ev

Doğayla iç içe olmak ve huzur bulmak için Riva’da bir çiftlik alan Tarkan’ın mutluluğu kısa sürdü. Megastar, 3’üncü köprü inşaatına 100 metre mesafedeki çiftliğine, iş makinelerinin gürültüsü yüzünden uğramaz oldu

Korona sonrası Düşer Vadisi Riva'dan 850 milyon liralık ciro!

Koronavirüs süreci müstakil ve bahçeli ev talebi artınca Düşer Vadisi Riva projesi de yoğun ilgi gördü. İlk etapta bulunan 509 villadan 480’inin satıldı.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı!

Burcu Kıratlı ile boşanmasının ardından yeniden bir araya gelen Sinan Akçıl, Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı.

Tarkan 53 milyon TL'ye ev mi aldı? İşte Tarkan'ın açıklaması!

Megastar Tarkan, Prens Harry’nin sarayının olduğu yerde 7 milyon sterlin değerinde ev baktı iddialarını, “Londra’da ev aldığım yönünde çıkan haberler asılsızdır” diyerek, takipçilerini bilgilendirdi...

Tarkan Londra’da 54 milyon liralık ev baktı!

Baba olduktan sonra daha çok yatırım yapan Tarkan'ın Prens Harry’nin de sarayının olduğu Londra’daki Kensington bölgesinden ev alacağı konuşuluyor. Megastar'ın beğendiği lüks villanın fiyatı ise yaklaşık 54 milyon lira.

Tarkan kızı Lidya için ev aldı!

Kısa süre önce baba olan ünlü ve yakışıklı şarkıcı Tarkan, kızı Lidya için şimdiden yatırım yapmaya başladı.

Bade İşçil Nişantaşı'ndan ev aldı!

2016 yılında boşanan oyuncu Bade İşçil ve Tarkan Süalp Ulus'taki evi satıldı. İşçil'e evden 1.5 milyon TL kaldı. Oyuncu bu parayla Nişantaşı'ndan ev aldı.

İşte Tarkan'ın Almanya'da büyüdüğü ev!

Megastar Tarkan’ın doğduğu hastane ile büyüdüğü ev ilk kez görüntülendi. Almanya, Tarkan'ın yaşamında önemli bir yere sahip.

Tarkan, Selenium Country’den 1 milyon dolara daire aldı!

Yeni ev yeni hayat... Megastar; Selenium Country’den 1 milyon dolara lüks bir daire aldı. Tarkan geçtiğimiz ay evlendiği Pınar Dilek’le Kemerburgaz’da satın aldığı daireye yerleşti.

3.Köprü inşaatı Tarkan'ın çiftliğine giden yolu kapattı!

Tarkan 3. Köprü güzergahının Riva’da bulunan çiftliğinin hemen üstünden geçmesi yüzünden sıkıntılı günler yaşıyor. Karayolları Müdürlüğü viyadüklerin inşaatı nedeniyle Tarkan’ın çiftliğine giden tek yolu kapattı.

Park Riva projesinde satışlar devam ediyor!

Gaziantep'te Küçükkızılhisar bölgesinde hayata geçirilen Park Riva projesi konuttan öte, içerisinde ev sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte tasarlandı. Park İnşaat tarafından inşa edilen proje, iki blokta 130 daireden meydana geliyor.

Tarkan Köln'den ev aldı!

Polonezköy'de bir çiftlikte yaşayan Tarkan, artık hayatının bir kısmını Almanya'da geçiriyor. Tarkan , zaman zaman Almanya'da Köln şehri sınırlarındaki doğduğu kasaba olan Alzey yakınlarında aldığı eve gidip orada kalıyor.

Tarkan Almanya'da ev aldı!

Tarkan, Almanya'da doğduğu kasaba olan Alzey yakınlarında bir ev aldı. Tarkan, zaman zaman gittiği bu evde eski günlerini yad ediyor. İddia, yazar Pakize Suda'ya ait...

Tarkan annesine bir ev daha satın aldı!

Megastar Tarkan kazandığını annesine harcıyor. Ünlü yıldız, annesi Neşe Tevetoğlu'nu emlak zengini yaptı. Jestleri bitmiyor. Annesi için yıllar önce İstanbul Ataşehir'de 2 daire alan Tarkan bu gayrimenkullere yenilerini ekledi.

Tarkan riva ev Haberi

Tarkan riva ev


İstanbul’un trafiğinden ve stresinden kaçmak için kendisine Riva’da küçük bir cennet kuran Tarkan, 40 dönümlük arazisine çiftlik evi, ahır ve yapay göl yaptırmıştı. Çiftliğini hayvanlarla dolduran Megastar, doğal tarıma da merak sarmıştı. Ancak şarkıcının huzuru, 3’üncü köprü inşaatı nedeniyle kaçtı. 

Tarkan, köprü viyadüklerinin hızla yükselmesi ve iş makinelerinin gürültüsünden dolayı artık evine uğramıyor. Milyon dolarlık çiftliğinin sefasını süremeyen şarkıcının araziyi satmayı düşündüğü konuşuluyor. Tarkan’ın aksine, komşuları inşaattan çok memnun çünkü bölgedeki evlerin metrekare fiyatları 1.500 TL’den  4 bin TL’ye...