09 / 05 / 2024

Tarkan Zengin

Tarkan Zengin

Memur ve emekliler temmuz ayında yapılacak zammı beklerken, TRT Haber'e konuk olan Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tarkan Zengin asgari ücret de dahil olmak üzere beklentinin üzerinde zam yapılabileceğini söyledi.

Milyonları etkileyecek! Ünlü ekonomist asgari ücret zammını yükseltecek en önemli faktörü açıkladı!

Asgari ücretin ne kadar olacağını görüşmek için asgari ücret komisyonu Pazartesi günü tekrardan toplanacak. Ünlü ekonomist Tarkan Zengin, zam oranını etkileyecek en önemli faktörü açıkladı. İşte detaylar!

EYT'yi elde eden milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Bu habere hemen bakın

EYT düzenlemesi TBMM Genel Kurulu'ndan geçtikten sonra, EYT düzenlemesiyle ilgili pek çok konu merak edilmeye başlandı. Ayrıntılara Çalışma Hayatı Uzmanı Tarkan Zengin cevap verdi.

İşte 2023 asgari ücret zammı! AK Parti vekili açıkladı!

Milyonlarca çalışan "2023 asgari ücret ne kadar olacak?" şeklindeki soruları merak ederken, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, oran vererek asgari ücret tahminini duyurdu. Çalışma Ekonomisti Tarkan Zengin ise, "Bu rakam psikolojik bir sınır, üzerinde olacağını düşünüyorum" dedi.

TRT'de temmuz zammıyla ilgili vatandaşa müjde

Memur ve emekliler temmuz ayında yapılacak zammı beklerken, TRT Haber'e konuk olan Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tarkan Zengin asgari ücret de dahil olmak üzere beklentinin üzerinde zam yapılabileceğini söyledi.

Tarkan Hollywood yıldızlarına komşu olacak!

ABD'nin Miami kentinde Hollywood yıldızlarına komşu olmaya hazırlanan Tarkan Palm Island'da aylık 25 bin dolara villa kiraladı.

Tarkan'ın evi müze mi oluyor?

Almanya'nın Alzey kasabasında dünyaya gelen Tarkan'ın evinin belediye tarafından satışa koyulması anne Neşe Tevetoğlu'nu üzdü. Bunun üzerine Tarkanın hayranı olan bir iş adamı evi alıp müze yapmak istediğini açıkladı. 

Tarkan Almanya'ya taşınıyor!

Geçtiğimiz yıl Köln yakınlarında  3 milyon TL'ye lüks villa alan Tarkan Almanya'ya taşınıyor. Megastar oturma izni için Alman Başkonsolosluğu'na başvuru yaptı.

İşte Türkiye'nin en zengin 100 şirketi!

"Türkiye'nin en zengin 100 şirketi" araştırmasına iki yeni isim dahil oldu. Bunlar Tahincioğlu Ailesi ile Altınkılıç Ailesi. İşte tam liste...

Huaxi köyü: Çin'in en zengin köyü!

Ciangsu eyaletinde bulunan Huaxi köyü Çin'in en zengin köyü olarak biliniyor. Huaxi köyünde neredeyse her aile lüks villalarda yaşıyor.

Trump "ABD'nin en zengin kişileri" listesinde 92 sıra geriledi!

Forbes 2017 En Zengin 400 Amerikalı listesine göre, ABD Başkanı Trump 92 sıra gerileyerek 248'inci sıraya düştü..

Zengin ailelerinin yüzde 16.2'si gayrimenkule yöneldi!

MSCI endeksi verilerine göre, gelişen piyasalarda yükseliş destekleniyor. Dünyanın en zengin aileleri gelişmekte olan piyasalara yöneldi. Aile ofis portföyüne bakıldığında ise gayrimenkulün yüzde 16.2 puan aldığını görülüyor.

İşte Çin'in en zengin köyü!

Çin'in bir numaralı köyü olarak tanınan Ciangsu eyaletinde bulunan Huaxi köyünde Bin 500 civarındaki nüfusu ve ciddi geliri olan 380 hanelik köyde neredeyse her aile lüks villalarda yaşıyor. Huaxi , Çin'in en zengin köyü.

Tarkan tatil için 23 bin TL'ye 1 haftalık villa kiraladı!

Tarkan tatil için kesenin ağzını açtı. Tarkan'ın cebinden 8 odalı ve 5 banyolu malikaneyi 1 hafta kiralama karşılığında da 5 bin 600 euro (yaklaşık 23 bin TL) çıktı.

Tarkan Zengin Haberi

Tarkan Zengin

Enflasyondaki artış durdurulamaz bir hal aldı. Asgari ücrete temmuz ayında ara zam yapılıp yapılmayacağına ilişkin iddialar gündemdeki sıcaklığını korurken, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tarkan Zengin, hem asgari ücrete zam iddiaları hem de memur ve emekli maaşlarına yapılacak zamla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

TRT Haber'de konuşan Zengin, şu ifadeleri kullandı:

"Memur ve memur emeklilerine yapılacak zamlar, 6. dönem toplu sözleşmesine göre belirleniyor. İkinci dönem zammı yüzde 7 ve bir de enflasyon farkı bulunuyor. Haziran ayı hesaba katılmadığında yüzde 35,64’lük zam cepte bulunuyor.

Merkez Bankası, enflasyon tahminini 3,77 olarak açıkladı. Bu tahminin de gerçekleşmesi halinde yüzde 40’a yakın bir zam bekleniyor.

ASGARİ ÜCRET DE KONUŞULUYOR

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Bilgin, asgari ücret de dahil olmak üzere yapılabilecek ilave zamlar için görüşüyor. Emeklilerin 2...