04 / 05 / 2024

tarla satışları arttı mı

tarla satışları arttı mı

İstanbul 11 bin 639, Antalya 10 bin 250, Konya 8 bin 762, Ankara 8 bin 232, Bursa 7 bin 739 ile en çok tarla satışı yapılan şehirler oldu.

Tebernüş Kireçci sordu: Konut fiyatlarının düşeceği beklentisi var ama satışlar artıyor! Neden?

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre Şubat'ta konut satışları arttı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından piyasada konut fiyatlarının düşeceği beklentisi olduğuna dikkat çekti ve bir soru yöneltti. İşte Kireçci'nin o paylaşımı ve gelen yorumlar

Bodrum'da konut satışları arttı!

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da, pandemi döneminden bu yana kentte konut satışları arttı. Çağdaş Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'a ilginin arttığını söyledi.

Konut fiyatları artınca arsa ve tarla satışları rekor kırdı!

Konut fiyatlarının artmasıyla vatandaşlar rotayı arsa ve tarlaya çevirdi. Bu kapsamda konut dışı gayrimenkul satışları ocak-temmuz döneminde 942 bin 485 adetle rekor kırdı.

Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşanan büyük yıkımdan sonra yeniden 1999 depremini hatırlayan İstanbulluların, o illere göç etmeye başladığını söyledi. Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı...

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

Konut sektörünün 2022 ikinci çeyrek karnesi! Konut fiyatları ve satışları arttı mı?

'GYODER Gösterge' 2022 2. Çeyrek Raporu açıklandı. Peki konut fiyatlarında ve konut satışlarında son durum ne oldu? İşte konut sektörünün 2. çeyrek karnesi...

İzmir'de yabancıya konut satışları arttı mı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre yabancılara yapılan konut satışları 2021 yılında önceki seneye oranla yüzde 43,5 yükseldi. Toplam konut satışları içinde yabancıların payı yüzde 3,9 olarak belirlendi. İzmir ise yabancıya konut satışında şehirler arasında 7. sıraya yerleşti.

Arsa, tarla ve iş yeri satışları 2021'de rekor kırdı!

Türkiye genelinde arsa, tarla ve iş yeri gibi konut dışı gayrimenkul satışları 2021'de önceki yıla göre yüzde 29,6 artarak 1 milyon 528 bin adede ulaştı ve tüm zamanların rekorunu kırdı.

2. el online otomobil pazarında satışlar ve fiyatlar arttı!

2. el online oto pazarında satışlar da fiyatlar da arttı. Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 11 yükselirken, araç fiyatları yaklaşık yüzde 35 arttı.

Çimento sektörünün iç satışları yüzde 16.1 arttı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre 2021 yılının Ocak-Ağustos döneminde çimento sektörünün iç satışları yüzde 16.1 arttı.

İstanbul'da ipotekli konut satışları arttı mı?

İstanbul'da Eylül 2021'de kaç ipotekli konut satıldığı belli oldu. 2020'nin ilk dokuz ayında İstanbul'da gerçekleştirilen toplam konut satışlarının yüzde 44,9'u ipotekli olurken; 2021'in aynı döneminde ipotekli konut satışının payı yüzde 21,8'e düştü. 

ABD'de yeni konut satışları Temmuz'da yüzde 1 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Temmuz 2021'de aylık yüzde 1 arttı ve 708 bine yükseldi.

ABD'de 2. el konut satışları yüzde 2 arttı!

Merakla beklenen rakamlara göre, ABD'de ikinci el konut satışları, Temmuz 2021'de aylık bazda yüzde 2 arttı ve 5,99 milyona çıktı.

tarla satışları arttı mı Haberi

tarla satışları arttı mı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2020 yılının ilk yarısında 182 bin 618 tarla ve 154 bin 926 arsanın satış işleminin gerçekleştirildiğini duyurdu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yaptığı yazılı açıklamaya göre, faizlerin düşmesiyle kredili konut satışlarının yanı sıra ülke genelinde tarla ve arsa satışları da arttı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü verilerine göre yılın ilk 6 ayında ülke genelinde toplamda 182 bin 618 tarlanın satış işlemi yapıldı.

İstanbul 11 bin 639, Antalya 10 bin 250, Konya 8 bin 762, Ankara 8 bin 232, Bursa 7 bin 739 ile en çok tarla satışı gerçekleştirilen kentler oldu.

Geçen senenin ilk 6 ayında ise ülke genelinde toplam 153 bin 827 tarla satışı gerçekleştirilmişti. Tarla satışları geçen senenin ilk 6 ayına göre yüzde 19...