30 / 04 / 2024

Tarlabaşı360 projesi tanıtıldı mı

Tarlabaşı360 projesi tanıtıldı mı

Cityscape Global 2015 kapsamında Tarlabaşı360 projesinin lansmanı yapıldı. Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin, fuarda 300 milyon dolarlık satış yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Gölbaşı Balköy projesi tanıtıldı!

Ankara Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Kırsalda Ekonomik Faaliyetlerin Çeşitlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında finansmanı sağlanan Gölbaşı Kaymakamlığı'nca Balköy projesi tanıtıldı.

Almanya'da 2 bin kişilik cami ve külliye projesi tanıtıldı!

Almanya'nın Stuttgart kenti yakınlarında bulunan Feuerbach beldesinde yapılması planlanan cami ve külliye projesi tanıtıldı. 2 bin kişinin ibadet etmesinin planlandığı caminin 27 milyon euro’ya mal olması planlanıyor.

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Projesi tanıtıldı!

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Projesinin tanıtım programı düzenlendi. Programa, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Darülaceze İdari Meclisi Üyesi Bilal Erdoğan katıldı.

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez dönüşüm projesi tanıtıldı!

İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Gaziemir Aktepe-Emrez’de yerinde dönüşümün uygulanacağı kentsel dönüşüm projesi, Fuar İzmir D Holü’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle tanıtıldı.

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

Seyfebeli Modern Sanayi Siteleri projesi tanıtıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın sanayi sitelerini şehir dışına taşıma projesi kapsamında başvurusu gerçekleştirilen ve kabul edilen ilk proje olma özelliği taşıyan ’Seyfebeli Modern Sanayi Siteleri’nin projesinin tanıtımı gerçekleştirdi. 

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

Mardin Yeşilli'de "Kentsel Dönüşüm Projesi" tanıtıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Yeşilli Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Kentsel Dönüşüm Projesi"nin tanıtımı yapıldı.

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi tanıtıldı!

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi "Şehr-i Sitare"nin ilk etabının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Life City Turgutlu tanıtıldı!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ÖzManysa İnşaat tarafından yapımına devam edilen Life City Turgutlu projesi törenle tanıtıldı.

Ankara KuzeyKent tanıtıldı! 5 bin 82 konutluk dev proje!

TOKİ tarafından Ankara'da hayata geçirilen KuzeyKent projesi tanıtıldı. Projede toplam 5 bin 82 adet konut yer alıyor...

Modda Bulvar projesi tanıtıldı!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde hayata geçirilecek olan Modda Bulvar projesi tanıtıldı. 15 bin metrekarelik arsa üzerine kurulacak bin 50 konutluk projenin tanıtım kokteyli iş dünyasını bir araya getirdi. 

BALTOK'un Yeni Karesi projesi tanıtıldı!

226 bin 258 metrekarelik inşa alanı, 46 bin metrekarelik peyzaj alanı ve 1334 konuttan oluşan Yeni Karesi alanı 300 milyon TL bedel ile Balıkesir tarihinin en büyük konut projesi olarak tanıtılıyor.

Tarlabaşı360 projesi tanıtıldı mı Haberi

Tarlabaşı360 projesi tanıtıldı mı

Cityscape Global 2015 kapsamında Tarlabaşı360 projesinin büyük bir bölümünü kapsayan yeni rezidansların lansmanı yapıldı.


Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin, fuarda 300 milyon dolarlık satış yapmayı hedeflediklerini belirterek, “Türkiye’ye ilgi her geçen gün artıyor. Biz de yüksek bir satış hedefi koyduk ama bunun için çok önceden çalışmalara başladık” dedi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da Körfez yatırımcısının Beyoğlu’nu tercih ettiğini söyledi.


Web: