03 / 05 / 2024

tarraco

tarraco

Seat’ın SUV modeli Tarraco’nun ekim ayı fiyat listesi açıklandı. İşte, Seat Tarraco’un 8 Ekim 2022 fiyat listesi…

Seat’ın en geniş SUV modeli Tarraco’ya özel fiyat! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi...

Seat’nın en geniş orta segment SUV modeli Tarraco’nun eylül ayı fiyat listesi yayımlandı. İşte, Seat Tarraco’un 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Seat’tan geniş ailelere özel fiyat! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

İspanyol otomotiv devi Seat’nın en yeni orta segment SUV modeli Tarraco’nun eylül ayı fiyatı açıklandı. İşte, Seat Tarraco’un 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Seat Tarraco eylül ayı fiyatlarını görenler inanamadı! Her şeye zam geldi bir ona gelmedi! 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Seat Tarraco eylül ayı fiyatlarından yeni haber var. Seat Tarraco eylül ayı fiyatları kaç lira oldu? İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

SUV alacaklar bir de bu modele bakın! 31 bin TL zam geldi! SEAT Tarraco 15 Mayıs 2022 güncel fiyat listesi...

SUV araç arayanlar için bir alternatif de SEAT Tarraco olarak ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz ay anahtar başlangıç fiyatı 879 bin TL olan Tarraco'ya bu ay 31 bin TL zam geldi.

SUV alacaklar bir de bu modele bakın! SEAT Tarraco 27 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

SUV araç arayanlar için bir alternatif de SEAT Tarraco olarak ön plana çıkıyor. Peki bu araç ne kadar? Gelin birlikte göz atalım...

Seat Mart 2024 fiyat listesi! Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco'nun güncel fiyatları neler?

İspanyol otomobil markası olan Seat, mart ayının fiyat listesini duyurdu. Açıklanan bu rakamlar geçen aya oranla bin lira daha yükseldi. Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco yeni ayda ne kadar oldu? 

Seat Arona SUV'da yeni fiyatlar yok artık dedirtti!

Seat otomobil üreticisi; Arona, Ateca ve Tarraco gibi SUV modelleri ile Türkiye'de dikkat çekiyor. Yayımlanan güncel otomobil fiyat listelerine bakıldığında da Seat Arona SUV fiyatı dikkat çekti. 

Seat Tarraco’da tamı tamına 197 bin 500 TL’lik kampanya indirimi! Son yılların en büyük indirimi resmen başladı!

Seat, Tarraco modelinde son yılların en büyük indirime imza attı. Ekim ayı kapsamında Tarraco’nun fiyat listesini güncelleyen Seat, bu modele tam 197 bin 500 TL kampanya indirimi yaptı.

Seat’tan müjde üstüne müjde! İbiza ve Arona’dan sonra Tarraco’ya da zam gelmedi!

Seat’tan müşterilerine eylül ayında peş peşe müjde geldi. Seat, eylül ayında güncellediği fiyat listelerine göre İbiza ve Arona’nın ardından Tarraco modeline zam yapmadı.

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco Eylül fiyatları açıklandı! Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar?

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco güncel Eylül 2023 fiyatları tek tek açıklandı. Peki Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2023 fiyat listesi...

Seat’tan Tarraco’ya hem zam hem indirim! 130 bin TL zam gelirken 98 bin 700 TL kampanya indirimi geldi!

Ağustos ayı fiyatlarını belirleyen Seat, Tarraco modeline hem zam hem de indirim yaptı. Önce ağustos ayı kapsamında Tarraco’ya tam 130 bin TL zam yapan Seat, kampanyalı satış kapsamında da 98 bin 700 TL indirim yaptığını açıkladı.

Seat Tarraco'ya 31 bin 500 TL zam geldi! Seat Tarraco Ağustos fiyatı ne kadar? Seat Tarraco güncel fiyat listesi

Çarpıcı SUV tasarımı ve en yeni teknolojik özellikleriyle Seat, Tarraco modeline Ağustos ayında tam 31 bin 500 TL zam geldi.  Seat Tarraco Ağustos fiyatı ne kadar? 7 Ağusutos 2023 Seat Tarraco fiyat listesi.

Seat Tarraco almak isteyenlere zam şoku! Tamı tamına 170 bin TL zam geldi!

Seat, Tarraco modeline dev zam yaptığını açıkladı. Temmuz ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncelleyen Seat, Tarraco’ya 170 bin TL zam yaptı.

Tasarım ve teknoloji harikası Seat Tarraco’ya dev zam geldi! Yeni fiyatı görenler gözlerine inanamadı!

Türkiye’de sıkı bir hayran kitlesine sahip olan Seat, tüm modellerinin yeni fiyat listesini yayımladı. Bu doğrultuda, Seat Tarraco’ya gelen zam sonucu herkes resmen şoke oldu.

'İleri gitmenin tek yolu' sloganıyla Seat Tarraco Mayıs zammı ne kadar oldu?

Seat Tarraco, Seat markasının SUV segmentindeki varlığını güçlendirmek için üretilmiştir. Seat, Tarraco'yu "geniş ve çok yönlü bir SUV" olarak konumlandırmıştır. ileri teknolojik özellikler ve gelişmiş güvenlik sistemleri gibi birçok özellik sunar.

Gelişmiş güvenlik özellikleri ve konforu ile Seat Tarraco bayilerde! 

Seat Tarraco, onu SUV alıcıları için popüler bir seçim haline getiren birkaç dikkate değer özelliğe sahiptir, ancak en büyük gücü geniş iç mekanı ve pratikliğidir. Bu da onu birden fazla yolcu ve kargo alabilen güvenilirdir. Ayrıca SEAT Servis'e özel aksesuar ve lastik Kampanyasından faydalanabilirs

Çevre dostu Seat Tarraco Mart zammı merak ediliyor! 23 Mart 2023 fiyat listesi

Tarraco'nun amacı, aileler ve aktif yaşam tarzı olan müşteriler için geniş iç hacimli, rahat ve kullanışlı bir araç sunmaktır. Ayrıca, Tarraco, Volkswagen Grubu'nun MQB platformu üzerine inşa edilmiştir ve bu platform, yüksek sürüş dinamiği ve gelişmiş sürüş güvenliği özellikleri sunar.

İstediğin aracın özellikleri SEAT Tarraco’da! İşte 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

Gelişmiş güvenlik özellikleri ve sürücü asistanları her koşulda ihtiyaç duyduğun güveni sağlayacak araç SEAT Tarraco’nun 12 Şubat 2023 fiyat listesi belli oldu.

tarraco Haberi

tarraco

Seat tarafından 2018 yılından bu yana satışta olan bir orta segment crossover SUV modeli Tarraco, en güncel teknolojik özellikleriyle güncellendi.

Katlanan 7 koltuk seçeceğiyle geniş ailelerin vazgeçilmezi olarak gelen Seat Tarraco, yük taşımak için de tercih sebebi haline geliyor.

760 litre bagaj alanıyla sunulan Seat Tarraco, koltukları katlandığında da 1920 litreye kadar yükseltilebilen bir taşıma alanı sunuyor.

En yeni teknolojiler kullanılarak üretilen sensörler eşliğinde otomatik yönlendirme opsiyonuyla gelen Seat Tarraco, arkasında bir römork olduğunda bile en zor yerlere rahatlıkla sığıyor.

Adaptif Hız Sabitleyici, Ön Bölge Asistanı ve Şerit Takip Asistanı ile sürüş konforunda çıtayı zirveye taşıyan Seat Tarraco, 9.2 inç multimedya ekranı ile akıllı telefon uygulamalarınıza kolayca erişebiliyorsunuz.

Peki Seat Tarraco’nun teknik özellikleri neler? İşte, Seat Tarraco’nun teknik özellikleri ve fiyat listesi…

SEAT TARRACO’NUN...