03 / 05 / 2024

Tarsus Berdan Nehri 1nci etap projesi

Tarsus Berdan Nehri 1nci etap projesi

Mersin Tarsus Berdan Nehri 1’nci etap projesi inşaatına başlandı. Yaklaşık 15 milyon TL maliyetli proje balıkçı lokantaları, çay bahçeleri, kaykay pisti, çocuk oyuncak alanları, kamelyalarla, oturma grupları ve peyzaj düzenlemeleri kapsıyor.

Berdan Nehri'nde ikinci etap çalışmaları başladı!

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve temeli Ocak ayında atılan Berdan Nehri projesinde ikinci etap çalışmaları başladı.

Tarsus Berdan Nehri 1. Etap'ın temeli atıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından D-400 karayolu ile Molla Kerim Köprüsü arasında kalan alana yapılan Berdan Nehri 1. Etap projesinin temel atma töreni gerçekleşti.

Tarsus Berdan Nehri 1’nci etap projesinin inşaatı başladı!

Mersin Tarsus Berdan Nehri 1’nci etap projesi inşaatına başlandı. Yaklaşık 15 milyon TL maliyetli proje balıkçı lokantaları, çay bahçeleri, kaykay pisti, çocuk oyuncak alanları, kamelyalarla, oturma grupları ve peyzaj düzenlemeleri kapsıyor.

Asi Nehri üzerine köprü yapılacak!

Defne Belediyesi, ASİ Nehri üzerinde köprüler yapmayı planlıyor. Defne Belediye Başkanı Yaman,4 mahalle, 10 belde, 23 köyden oluşan Defne ilçesinin birbirine entegrasyonun sağlanması açısından birçok yol ve köprüye ihtiyaç olduğunu

Tarsus'ta 3.4 milyon TL'ye satılık fabrika!

Tarsus 2. İcra dairesi tarafından entegre yaş sebze-meyve depolama, paketleme tesisi ve müştemilatı 3 milyon 477 bin 873 TL'ye ihale edilecek.

Tarsus Karaevli Göleti sözleşmesi imzalandı!

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, 'Tarsus Karaevli Göleti ve Sulaması İnşaatı" sözleşmesinin imzalandığını ve Tarsus SGK binasının yüzde 91 'i tamamlandığını kalan kısmı içinde ihalesinin yapıldığını söyledi.

Tarsus'ta emlakçılara sertifika verilecek!

Tarsus İlçe Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Mersin Tüm Emlakçılar Odası arasında eğitim protokolü imzalandı...

Tarsus Karaevli Göleti Projesinin kamulaştırma işlemleri başlıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Tarsus Karaevli Göleti ve Sulaması Projesinin kamulaştırma işlemlerine başlanıyor...

Dicle Nehri üzerindeki HES'lere dünya mirası iptali!

Dicle Nehri üzerine yapılmak istenen 2 HES projesi daha dünya mirası listesine sunulacak Hevsel Bahçeleri ve Dicle Vadisi'ni olumsuz etkileyeceği için mahkeme tarafından iptal edildi...

Tunca Nehri'ne yakın olan evler sular altında kaldı!

Tunca Nehri'nin debisinin yükselmesi nedeniyle nehir yatağına yakın bazı köylerin yolları kapandı, evleri ve ahırları su bastı. Köylüler, motorlu pompalarla suyu tahliye etmeye çalışıyor.

Yüreğir Ceyhan Nehri kıyı kesimi imar planı askıya çıktı!

Adana Yüreğir ilçesi, Misis Beldesi sınırlarında bulunan Ceyhan Nehri kıyı kesimine ait onaylı 1/1000 ölçekli O35-a-04-a-3-c ve O35-a-04-a-3-d numaralı halihazır paftalarında ilk kez tespit edilen kıyı kenar çizgisi askıya çıkarıldı...

Ömer Faruk Sakarya'dan Seyhan Nehri köprü önerisi!

Çukurova Genç İşadamları Demeği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya. Adana Büyükşehir Belediyesi'ııin Seyhan Nehri üzerinde yaptıracağı 2 köprüden birinin 'Sonsuzluk' temasıyla inşa edilmesini ve Atatürk adının verilmesini önerdi.

Seyhan Nehri'ne inşa edilecek köprülerden birinin adı Atatürk olsun!

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Seyhan Nehri üzerinde yaptıracağı 2 köprüden birinin ‘Sonsuzluk’ temasıyla inşa edilip, "Atatürk" adının verilmesini önerdi.

Tarsus Berdan Nehri 1nci etap projesi Haberi

Tarsus Berdan Nehri 1nci etap projesi

MERSİN’in Tarsus İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen Berdan Nehri 1’nci etap projesi inşaatına başlandı. Yaklaşık 15 milyon TL maliyetli proje balıkçı lokantaları, çay bahçeleri, kaykay pisti, çocuk oyuncak alanları, kamelyalarla, oturma grupları ve peyzaj düzenlemeleri kapsıyor. 


Proje için D-400 karayolu ile Molla Kerim Köprüsü arasında kalan alanda temel atma töreni düzenlendi. Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Şevket Can, Emniyet Müdürü Salim Çakan ve vatandaşlar katıldı. Başkan Can proje konusunda şu bilgileri verdi:

"Yaklaşık 15 milyon TL ile bu inşaatımız başlamıştır. İnşallah bu yılın sonunda da burası hizmete geçecektir. Mevcut projemizin içinde yürüyüş yolları, şu anki kürsümüzün önündeki taşlardan oluşacak, balıkçı lokantaları, çay bahçeleri, kaykay pisti, çocuk oyuncak alanları, kamelyalarla, oturma grupları, peyzaj düzenlemeleriyle gerçekten...