06 / 07 / 2024

Tarsus emlak

Tarsus emlak

Tarsus İlçe Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Mersin Tüm Emlakçılar Odası arasında eğitim protokolü imzalandı...

Tarsus Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 2016 yılı 1. dönem emlak ve çevre temizlik vergilerinin ödemelerinin başladığını belirterek, vatandaşların cezaya kalmamaları için 31 Mayıs son güne dikkat çekti.

Mersin Tarsus'ta emlak sektörü durma noktasına geldi!

Tarsus'ta emlak sektöründe bulunan birçok firma satışların neredeyse deniyle problem yaşamaya başladılar. Konuyla ilgili yetkililer "Konut satışında durma noktasına gelinmesi, konut üretiminde de aksamalara neden oluyor." dedi.

Tarsus'ta emlakçılara sertifika verilecek!

Tarsus İlçe Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Mersin Tüm Emlakçılar Odası arasında eğitim protokolü imzalandı...

TOKİ Mersin Tarsus'ta kuralar yarın çekilecek!

TOKİ tarafından Mersin-Tarsus'ta satışa sunulan toplam 240 adet konutun kuraları yarın çekilecek. Ayrıntılar Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com 'da yer alacak

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Emlakçılar krizden çıkışı meslek komitelerinde arıyor

Emlak Yasası'nın çıkmasını son 15 yıldır bekleyen emlak sektörünün temsilcileri, taleplerini daha yüksek sesle duyurabilmek için İTO Emlak Hizmetleri Komitesi'nde birleşiyor.

Milli Emlak Van'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Van Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Van ilinin Merkez ilçesi, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan bin 93 metrekare arsa üzerinde kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

Mahalle emlakçıları internette birleşti

Teknolojinin gelişmesiyle müşterilerini internete kaptıran mahalle emlakçıları, çareyi birleşmekte buldu.

Krizin vurduğu Dubai'de emlak fiyatları geriledi

Krizde umut bağlanan Körfez ülkelerinden de kötü haberler geliyor. Dubai'de emlak fiyatları hızla geriledi.

Emlak Konut GYO'dan 2 büyük kampanya!

Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan Kent Plus Mimarsinan ve Selimpaşa Emlak Konutları için yeni bir kampanya başlatıldı.

Tarsus emlak Haberi

Tarsus emlak

Tarsus İlçe Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Mersin Tüm Emlakçılar Odası arasında eğitim protokolü imzalandı. Protokol kapsamında yaklaşık 170 emlakçıya 'Emlak Danışmanlığı' eğitimi verilecek. 120 saatlik eğitimde sonunda emlakçılar Milli Eğitim Bakanlığı onaylı emlak danışmanlığı sertifikası sahibi olacak. 

Protokol imza törenine Merkez Müdürü Nurettin Ambaroğlu ve Mersin Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli ve yetkililer katıldı. Konuyla ilgili bilgi veren Merkez Müdürü Nurettin Ambaroğlu, "Eğitimler merkezimiz konferans salonunda yapılacak. Eğitimlerle emlak satışlarında inşallah daha iyi bir iş disiplini sağlanmış olur" dedi. Mersin Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Madenli ise "Yapılan protokol ile Tüm eğitim faaliyet giderlerini odamız karşılayacaktır. Oda olarak daima üyelerimizin yanındayız ve onların daha iyi faaliyet göstermesi için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.


Çukurova...